• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

inşallah canım işe yarar bu sefer kucağımızda meleklerimizi görmek nasip olur hepimize.

incir kürü evet gerçekten işe yaradı bende de reglimin 2. günü başladım ve yumurtalıklarımın çalıştığına şahit oldum 16 gün yaptım dün bıraktım 21 gün uygulanması gerekliymiş ya bıraktım çünkü sağ yumurtalığım hala ara ara ağrı sızı gibi şeyler var korktum kist mist yapacak diye hayırlısı bakalım hakkımızda

canım yaa ara ara bende de ağrı oluyo korkutma beni:(((

gunaydınnn yok daha kırmızılarrr ya sıstım catlıcammmmm gelsede bıran once kurtulsamm 64 kıloyumm normalde su an bu sıskınlıkten 66 oldummmm delı olcamm yaaaa

gunaydınnn yok daha kırmızılarrr ya sıstım catlıcammmmm gelsede bıran once kurtulsamm 64 kıloyumm normalde su an bu sıskınlıkten 66 oldummmm delı olcamm yaaaa

evet ya reglinin bir gün öncesi ve regliyken sanki insan iki katına çıkıyor dimi bayan olmak ne zor şekerim
benim işlerim biraz yoğun ara ara gelip bakarım şekerim görüşürüz opuyorumnanaktan

kasıklarım da sertlestııı ara ara sancılar gelıyorrrrrr bazen kasılmalarda oluyooo herhalde yumurtlamaya calısıyorummm

Son düzenleme:
canıum bilmediğin şeyleri içme bırak oluruna hem sen soğan kürü yaptıydın gecikmemesi gerekirdi o kürü yapanlar şak diye oluyorlar dikkat et valla her an herşey olabilir:))

inş.canım yaa kocalarımısı sevindirsek bu ay hayırlısıyla inş.çocuk delisi benimki kendi çocuğunu sevsin artıkzemuszemus

inşallah canım benim inşallah görüceksin olucak birazcık sabretmemiz gerekiyor galiba zamanı gelince olucak inşallah cuma cuma duy allahım sesimizi

arzucum senin yumurtlama döneminde ağrın sancın oldumu peki incir kürünü yaparken ?

evet canım 10. günümde çok ağrım oldu ertesi gün dr. gittim yumurtamın olduğunu söledi çok şaşrıdım ilaç kullanmadan olduğuna. çarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı bakalım ne olacak hala kasıklarımda ve karnımda biraz ağrı var inşallah bu ay olur:bbo:

Back