ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

yaw daha 5 gün var yapdsamda çıkmazki bişey iş yerinde var testte yok yani sabretmem lazım korkarım tek çizgiyi görmek istemiyorummmmm((((

cuma yada cumartesi sabah yaparım napim korkuyorummm uuf çok gıcık demi beklemek
is yerinden arkadaşım eltisinin hamiş olduğunu söyledi kız bu ay başlamış kalmış ilk gebeliğide öyle olmuş bazıları şanslı oluyor ilk atışta tutuyor maşşallahh:))) diyimde :))))

evet canım yaa neyse nasip kısmet tabiki bende heyecanla bekliyorum şu anlık bir ağrım sancım yok kasığımda birşey varmış gibi bazen oluyor geçen haftaki gibi ağrı aşırı derecede yok birşey yok bakalım şimdilik hayırlısı

beyaz az bısey akıntı var bendede sankı yumurta akı kıvamında sankı amaaaan yaaa bı hastalansam basksa bısey ıstemıyorum

cıcekcık bende hamıleyım bolumunde tatlı cadı 61 rumuzlu arkadasın actıgı topıc var göz atarmısın baslıgı hamıleyımmm

canım yaa aslında ben sana test yap diycektim tekrardanda umutlandırmak istemedim hatta yazdım sen hala regli olmadım diyince sonra sildimmm:)))
kız bence direk kan tahlili yaptır canım en kesin sonuççççç aay inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…