inşallah canım işe yarar bu sefer kucağımızda meleklerimizi görmek nasip olur hepimize.
incir kürü evet gerçekten işe yaradı bende de reglimin 2. günü başladım ve yumurtalıklarımın çalıştığına şahit oldum 16 gün yaptım dün bıraktım 21 gün uygulanması gerekliymiş ya bıraktım çünkü sağ yumurtalığım hala ara ara ağrı sızı gibi şeyler var korktum kist mist yapacak diye hayırlısı bakalım hakkımızda
canım yaa ara ara bende de ağrı oluyo korkutma beni((
gunaydın kızlar nasılsınızzz
gunaydınnn yok daha kırmızılarrr ya sıstım catlıcammmmm gelsede bıran once kurtulsamm 64 kıloyumm normalde su an bu sıskınlıkten 66 oldummmm delı olcamm yaaaa
günaydın brccim ama illaki kistten olucak diye birşey yok benim bünyem yaptığı için ben endişelendim korkma belki hamişsindirde ondan oluyordur:)))
canım yumurtlama günümdeyim henüz,10günden fasla var ama:)))
hayatım hamiş kalma olasılığın yüksek bence inşallahhh kalırız bu dönem:))) kaydirigubbakcemile5
inş.canım yaa kocalarımısı sevindirsek bu ay hayırlısıyla inş.çocuk delisi benimki kendi çocuğunu sevsin artıkzemuszemus
inşallah hepımız en yakın zamanda hamıs kalırızzzz su mubarek gunde allah'ım duy bızıııı
arzucum senin yumurtlama döneminde ağrın sancın oldumu peki incir kürünü yaparken ?
Arzucum bende aynı dertten muzdaripimmm ben daha yenı basladım calışmalara inşallah hamıs kalırsında banada umut olursunnnna.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?