• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

haklısın ya hemen panık yapıyorum bende cıcekcık senıde bıktırıyorumm ya bole seylerle kusuruma bakma ne olurrrra.s.

ya hayatım bakma sen bir deli kuyuya taş atmış hesabı herkes başka konuşur. benim yaşadıklarımı ben sana bir bir anlatsam varya dr dr gezdim sürekli bebek falan istemeden önce kist olaylarında kaç doktora gittim yok ameliyat yok yumurtalığını almamız lazım yok bilmemne en son bir dr ilaç verdi bir ayda yok oldu yani sakin olmalısın ve dr git memnun kalmazsan başka dr git

canım benım ılk once adet olmayı bekleyımmde bı kac ay olmassam gıderım kesınnn de ultrason yapıyolar hormona bakıp gonderıyolarrr eger adet olmassam gdersem eger doktora yapacagı sey farlutal vercek takıp et dıyecek bıdaha duzensızlık yasarsan gel dıcekk yanıı bılıyorummm:bbo:

haklısın ya hemen panık yapıyorum bende cıcekcık senıde bıktırıyorumm ya bole seylerle kusuruma bakma ne olurrrra.s.

aay aşkolsun olur mu öyle şey burdan birbirimize destek oluyoruz ne güzel sen canını sıkma akışına bırak bu kadar stres yaparsan hormonların hiç düzene girmez bak görüceksin yakın zamanda sende hamiş kalıcaksın hayırlısıyla inşallahhhh

inşallah canım ya inşallah da işte bilmiyorum bir olumlu düşünüyorum birde kist olayına taktım hayırlısı tabi, ne bilim sürekli hayal kırıklığından kendimi ümitlendirmekte istemiyorum işte yakında şizofren olucam zatennn:)))
şimdide migrenim tutucak gibi feci bir baş ağrısı var ve bu sıradan değil o korkutuyor beni gece stresten hiç uyuyamadım 3 saatlik uykuyla işe geldim başım fena gözüm yerinden çıkıcak sanki belki eve gider yatarım akşamada kayınvalidemlere gitcez uuf yaaaa başımda tutcak zamanı buldu.

inşallah canım ya inşallah da işte bilmiyorum bir olumlu düşünüyorum birde kist olayına taktım hayırlısı tabi, ne bilim sürekli hayal kırıklığından kendimi ümitlendirmekte istemiyorum işte yakında şizofren olucam zatennn:)))
şimdide migrenim tutucak gibi feci bir baş ağrısı var ve bu sıradan değil o korkutuyor beni gece stresten hiç uyuyamadım 3 saatlik uykuyla işe geldim başım fena gözüm yerinden çıkıcak sanki belki eve gider yatarım akşamada kayınvalidemlere gitcez uuf yaaaa başımda tutcak zamanı buldu.

CANIM BENIM GECMIS OLSUN SIMDI BEN YEMEK HAZIRLAMAYA GDIYORUM 1 SSAATE GELIRIM KONUSURUZ KENDINE DIKKAT ET TATLIMMMMa.s.

evet tatlım,dün anlattmya yumurtladım galiba die,bugün adetin 18.günü oluyo normal galiba..

normal tabi senin reglinin periyodu ne 30 gündü galiba çok çok normal inşallah tutar canım yaa inşallah
ben valla yumoş zamanından önce başladım yani reglimin 8. gününden düne kadar hergün girişimlerde bulunduk:))) iki günde bir yapıyorduk hep eeeh dedim olmadı bu sefer kaçırmıycam dedim dün de artık akıntım koyulaşmıştı yani bitti sanırsam artıkın 4-5 gün önceydi tam preseed te kullandığım için çok fazlada tespit edemedim kasık ağrılarından biraz anladım inşallah bu ay tutunmuştur meleklerimiz bizeeeeee

meraba arkadaşlar ben pko luyum 2 yıldır bebk istiyoruz ama olmuyor. klomen kullandım 6 kere ama olmadı. geçen ay dr. gitmedim soğan kürü ve incir kürü kullandım.soğan kürü ile adet oldum . incir kürüde işe yaradı adetimin 12. günü dr. gittim yumurtam gelişiyormuş ve dün de pregnly yaptırdım inşallah bu ay olur.isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah. :Saruboceq:

meraba arkadaşlar ben pko luyum 2 yıldır bebk istiyoruz ama olmuyor. klomen kullandım 6 kere ama olmadı. geçen ay dr. gitmedim soğan kürü ve incir kürü kullandım.soğan kürü ile adet oldum . incir kürüde işe yaradı adetimin 12. günü dr. gittim yumurtam gelişiyormuş ve dün de pregnly yaptırdım inşallah bu ay olur.isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah. :Saruboceq:

inşallah canım işe yarar bu sefer kucağımızda meleklerimizi görmek nasip olur hepimize.

incir kürü evet gerçekten işe yaradı bende de reglimin 2. günü başladım ve yumurtalıklarımın çalıştığına şahit oldum 16 gün yaptım dün bıraktım 21 gün uygulanması gerekliymiş ya bıraktım çünkü sağ yumurtalığım hala ara ara ağrı sızı gibi şeyler var korktum kist mist yapacak diye hayırlısı bakalım hakkımızda

Arzucum bende aynı dertten muzdaripimmm ben daha yenı basladım calışmalara inşallah hamıs kalırsında banada umut olursunnnna.s

Back