• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

evet maleseffff psıkolojık demekkı ıstedıgımız ıcınn.artık bıraktımm ben kurde uygulamayacagımmm testte yapmayacagımm zaten pco var duzenlı deıl adetlerımmmm amaaan napıyım ya ıyıce saldımmm gercekten olursa olur dusunmıcem artıkkkk dusunupde esımı vve kendımı huzursuz etmıcemmm

canım doğru söylüyorsun sıkma canını düşünme hamiş kalanların çoğu artık eeeeeeeh dedikleri zaman kalmış kafan ne kadar rahat olursa o kadar iyi bu senin için sen yine soğan kürüne devam et bence pcoların için :))

bende incir kürünü 21 güne tamamlamıycam bugün 16. gün çünkü kasıklarımda garip bir ağrı var 4 gündür korktum kist mist olucak diye napim artık preseed kullanırım bu ayda olmazsa tarçın bal çörekotu attırıveririm ağzıma napim çok korkuyorum açıkçası

dun attıgım gebelık testını arkadaslar copu atarkenn cok sılık bı cızgı grdumm ısıga tutunca bellı oluyooooo esıme gsterdım 1 ay sonra tekrar denerız dedı test yapar bakarsın dedı ama 30 dk once cıktıysa gecerlıymıs sonra cıktıysa deılmıs bende ne zaman cıktıgını bılmıyorummm saolsunn bana o kadar yardımcı kı dun aksam konustukkk ona ıkıdebır herkesın cocuk sordugunu ve soruları yanıtlamaktan bıktıgımı soledımm hıc kulagıma grmıyoo dedıı onları ılgılendırmedıgını sledı hıc strese gırmememı ve zamanı gelınce olacagını soleyınce oı kadar rahatladımkiiiiiii gercekten stres yapınca olmuyooo kızlarrrr sızler benden kıdemlı olarak daha bılırsınız tabıkıııı ıkı gundur kasıklarım acayıp sancıyoooo sanırsam kırmızı kart gelıyoooooooo

bende incir kürünü 21 güne tamamlamıycam bugün 16. gün çünkü kasıklarımda garip bir ağrı var 4 gündür korktum kist mist olucak diye napim artık preseed kullanırım bu ayda olmazsa tarçın bal çörekotu attırıveririm ağzıma napim çok korkuyorum açıkçası

evt bencede ama oda zayıf bunyelerde mantar yapabılıyomusssss en ıyısı tarcın bal corekotu nu kullanmanı tavsıye ederımmmm en ıyıa.s. sen bılısın tabıkıııı

evt bencede ama oda zayıf bunyelerde mantar yapabılıyomusssss en ıyısı tarcın bal corekotu nu kullanmanı tavsıye ederımmmm en ıyıa.s. sen bılısın tabıkıııı

canım bende zaten artık kullanmıyorum dün en son içtim ve sağ kasığımda muhtemel bir kist var anlıyorum ben ilişki manyak ağrılı oldu çünkü yani incir kürü bana dokundu uuf yaa keşke hiç yapmasaydım

ayrıca bence sen biraz daha sabırlı ol bakalım reglin gelmeyedebilir gibi geliyor bana ama hayırlısı inşallah canım.
canını tabiki sıkmıycaksın daha yaşın genç önünde koca zaman var :)))

iyi yapmışsın canım şimdi bende zaten yumrutlama problemi olup olmadığını bilmiyorum ama doktora gittiğimde yumurtam hep oluyordu söylüyordu yani var diye. bünye kist yapmaya musait çok çektim çünkü ki hala çekiyorum en son 2 ay önce temizlenmişti kistlerim kendiliğinden.
klomen gibi yumurtlamaya yardımcı ilaçları doktorlar kistleri olmayan bayanlara veriyormuş kisti beslediğinden yani ben biraz yanlış yaptım hiç düşünmedim neyse artık hayırlısı

aykırı derya dıye bı uye var tup bebek uzmanı degerlerımı yazmıstımmm yorumlasın dıye tup bebekde yuksekmıs normal yolla sansım azmıs offffff yaaaaaaaaa

canım yaa öyle düşünme sen bir kere doktorlar çocuğun olmaz dedikleri insanlar bebek sahibi oluyorlar daha dur deneyin ki o kan değerlerin o ay içinde öyle olmuş olabilir bir tahlilden genel bir sonuca varılamaz o ayki hormonların alt üst olmuştur sen bence polikistik durumundan kurtulursan zaten hamiş kalırsın inşallah hayırlısı şekercim sıkma canını daha ne kadar denediniz de hemen pes ediyorsun sakin ol tahlil sonuçları normal gözüken insanlar bebek sahibi olmaıyor bu işler nasip kısmet belli olmaz yani umudunu asla kaybetme

keske hıc degerlerımı yorumlamasaydııı napıyımm ya olmassa olmasınnn sartmı sankıııı ben bıraz pımpırıklıyım bu yuzdende doktora gtmekde ıstemıyorummmm hıccc tup bebek cok farklı cok yıpratıyooo cıftlerııı maddı yonu gectımmm manevı yonden ozellıklee neyse hersey olacagına varırrr netıcede

keske hıc degerlerımı yorumlamasaydııı napıyımm ya olmassa olmasınnn sartmı sankıııı ben bıraz pımpırıklıyım bu yuzdende doktora gtmekde ıstemıyorummmm hıccc tup bebek cok farklı cok yıpratıyooo cıftlerııı maddı yonu gectımmm manevı yonden ozellıklee neyse hersey olacagına varırrr netıcede

sakin ol hayatım daha dur acele etme daha dur biraz daha deneyin bir doktora git öyle hemen ümidini kaybetme şekercim banada bir gittiğim doktor tahlil sonuçlarıma baktı ne olumsuz şeyler dedi son gittiğim doktorumda iyi herşey dedi kan tahlili bile yaptırmadı sakin ol

ya hayatım bakma sen bir deli kuyuya taş atmış hesabı herkes başka konuşur. benim yaşadıklarımı ben sana bir bir anlatsam varya dr dr gezdim sürekli bebek falan istemeden önce kist olaylarında kaç doktora gittim yok ameliyat yok yumurtalığını almamız lazım yok bilmemne en son bir dr ilaç verdi bir ayda yok oldu yani sakin olmalısın ve dr git memnun kalmazsan başka dr git

Back