Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol tatlımm idare ediyorum işte bi de öksürük başladı bugün ama iyiyim çok şükür yaa
sen nasılsın tatlımmm biraz geç kaldım ama idare ediver nolur
asbeciğimm geçmiş olsun balımm
zerbas cnm benimm reglin mi yakın ondan mı bu sinir halleri.:44:
selamlar nasılsınız .. iyi aksamlar ..
yehancm.. paylaştığın bu bilgilerde.. :
ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.
birde buna ilaveten, Meryem Süresini de okumustum ben..orucumu da tuddum, aralık ayında.. insaAllah önümüzde ki günlere vesile olur.. dua edinn
ablacm yok daha yumrtlama günlerm yeni bitti.14 gün var regl olmama inş olmam o ayrı..
ne bileym ablam sanki regl yaklaşınca gerginlik halim gibi bir hal var bende nedn bilmiyrm..hayır olsn..
sen nasılsn?
yehancımmm çok sağol canım benimmmm =) perşembe doktora gideceğim Allahım izin verirse,güzel haberlerle gelirim yine inş.
sen nasılsın hemşom,biraz sıkıntılı olduğunu okudum eski yazılarda herşey yolundadır inş.
bu haftalar çok önemli cnm,canını hiçbir şeye sıkma,bebişini büyütmenin keyfine var ve her zaman yaptığımız gibi dua ediyoruz bol bol
paylaşımlar için de sağol cnmm
bu arada isim düşündün mü?bende tık yok!
İşte bu harika bi haberrrrrrrrrrr, çok sevindim zeynooooooooooooo :))))))))))))))
Sağlıkla da kucağına al inşallah...
selam kızlar aslında gelmicektim topiğe biliyorsunuz çok üzülmüş ve çok kızmıştım ablama ama onca zamanın hatırına bu müjdeyi bilmekte hakkınız var diye düşündüm ve sonuç Allahıma şükürler olsun hamileyimmm :) benim için ettiğiniz dualar için çok teşekkür ederim biliyorsunuz yumurtam 27 mm olmuştu ama sanırım bir yumurtam çatlamış kistim var diye umudum yoktu soğan suyu kullanıyordum doktor kontroluna gitmeden bi test yapıyım dedim ve çıktı kaçgündür yazsammı yazmasammı bilemedim ama en sonunda kendime kızdım ve yazdım inşallah yeniden aranıza alırsınız beni
canııımmmm bende yarın doktora gidicem, güzel haberlerle döneriz her ikimiz de inşallah.. =) son 1 haftadır iyiyim, berbat günler geçirdim, mide bulantısı haricinde psikolojik olarak da iyi değildim.. İyiyim çok şükür, daha bi tadını çıkarmaya başladım hamileliğimin..
İsim olarak kafamda var 3-4 tane. Nehar, Lena, Efnan, Liva, Lavin vs vs. Soyadımız Levent olduğu için uydurmaya çalışıyorum falan ama illa uyacak diye bi mecburiyet de yok.. araştırmalara devam. Bu arada biraz uzun ama Mekselina diye bi isim daha duydum. Bu bereket duasında geçiyormuş ve bu ismi taşıyan çocuklar canavar gibi oluyormuş bilginize =) ben ismin karakteri çok etkilediğine inanıyorum..
selam kızlar aslında gelmicektim topiğe biliyorsunuz çok üzülmüş ve çok kızmıştım ablama ama onca zamanın hatırına bu müjdeyi bilmekte hakkınız var diye düşündüm ve sonuç Allahıma şükürler olsun hamileyimmm :) benim için ettiğiniz dualar için çok teşekkür ederim biliyorsunuz yumurtam 27 mm olmuştu ama sanırım bir yumurtam çatlamış kistim var diye umudum yoktu soğan suyu kullanıyordum doktor kontroluna gitmeden bi test yapıyım dedim ve çıktı kaçgündür yazsammı yazmasammı bilemedim ama en sonunda kendime kızdım ve yazdım inşallah yeniden aranıza alırsınız beni
ayy çok sevindim cnmm..Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhh
iyi olduğuna sevindim cnm,yarın haberlerini bekliyorum inş.
sen yine birşeyler düşünmüşsün bende başlayayım yavaş yavaş inş. :)
zeynepp hayırlı uğurlu olsun cnm,darısı diğer kardeşlerimize....
Zeynepciğim diğer konuyu kapattığım içinmi kızdın bana ama cnm neler yaşadığı ben biliyorum bazı özel sorunlarım vardı o kadar zor günler geçirdim ki yeni yeni toparlanıyorum o ara topikle ilgilenemeyecektim asbe'ye devrettim neden bu kadar kızdın ki..üzüldüm inanki ama şimdi bunun sırası değil hamilesin demek maaşallah Sağlıkla kucağına almakta nasib olsun inşAllah:118:
zeynooommmm çoooooookkk sevindim Allah analı babalı büyütsün, hayırlı sağlıklı bi evlat olsunnn
ablacım seni çok sevdiğimden oldu sanırsam gidicen bir daha gelmicen gibi konuşmuştun bende üzüldüm sen yoksan bende yokum demiştim sorunların için çok üzüldüm ama toparlanmana da çok sevindim.kaçgündür hep aklım buradaydı zaten aranıza gelmek beni çok mutlu etti.aminnn inşallah ablacım darısı istyeyen herkese inşallah