- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
olurmu kuzummm bizim derdimiz ortakk..burada amacımız aynı
cnm maşallah eşinde problem yok senin yumoş çatlıyo..demekki sizin de bizim gibi vakti zamanı gelmemiş tatlım..insan aylar geçtikçe yıpranıyor onu anladım..yani olsun diye ısrarcı değilim..hayırlısını istiyorum Rabbimden ama görünen bi sorun yokken neden olmuyor diye de düşünmeden edemiyorum..inşallah günaha girmiyorumdurrr:26:
bak bu ay en yakın iki arkadaşım hamile..hemde ilk aydan..
ama bir yandan da dün bi arkadaşım anlattı uzun süredir çocuğu olmayan bi tanıdıkları ikiz hamileymiş ama ikisi de down sendromluymuş..Allahım dedim töbe ben beklemeye razıyım..sen bizi böyle imtihan etme.ne zaman sorgulamaya başlasam bi yerden bi hikaye gelip bana tövbe ettiriyor...o yüzden sabretcez kuşummm
ewet canım yaa, başta daha sabırsız, sonraları beklemekten yorgun düşüo insan.. ve dinlenmek istiyo.. bu tedavide olmassa sonrakı asamaya gecmeden ara verıcem ama 1 ay olur ama 8 ay bakalım.. 2014 te kpss ye girerim bende bebiş gelmesse, bu seneki puanım iyinin kötüsü.. napalım hayat illaki bi uğraş istio kafamı bişilerle doldurmak istiorum artık, dr.um üzülcek ama birazda o sabretsin :) saol canım benim yaa,Allahım hepimize sağlıkla hayırla tez zamanda bebişşler nasip etsin ..