• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Canım günaydın,

Kahvaltımı yaptım miss miss geldim işime. Gecem de iyiydi. Geçen hafta da yaptım ya sıkıldım ondan dolayı bugün de geçse de normal diyetimize başlasak artık.

Sabah işim erkendi şirkette, alışık olmamam sebebiylen tartılmayı unutmuşummm.

günaydin canim,ben kahvaltimi ypamadim elmami yedim,simdi gidip peynirimle krakerimi yiycem,netten peynire bakiyodum nedir diye,kasar poeyniriymis evdede ok yine beyaz peynir yiycem mecbur aksamada mümkünati yok ton baligi yiyemem somon yicem 150 gr :)

ben tartildim 64.4 :)

günaydin canim,ben kahvaltimi ypamadim elmami yedim,simdi gidip peynirimle krakerimi yiycem,netten peynire bakiyodum nedir diye,kasar poeyniriymis evdede ok yine beyaz peynir yiycem mecbur aksamada mümkünati yok ton baligi yiyemem somon yicem 150 gr :)

ben tartildim 64.4 :)

ben chedar diye biliyordum sabah ki peynirciği öyle yedim o sebeple, kilona çok sevindim canım ya süper gidiyoruz kasım başına kadar sen 62'ye ben de 67'ye düşerim inşallahhhhh :10:

ben chedar diye biliyordum sabah ki peynirciği öyle yedim o sebeple, kilona çok sevindim canım ya süper gidiyoruz kasım başına kadar sen 62'ye ben de 67'ye düşerim inşallahhhhh :10:

ins canim ins chedar zaten ama oda kasarin bi cesidi iste :) valla böyle cok iyi oldu kendi basima yapmaya kalksaydim simdiye pes etmistim bile..

ya nazkam ögle yemeginde yumurta varmis evdede bitmis haberim yok cikamamda coukla simdi ne yiycem ben :(

ins canim ins chedar zaten ama oda kasarin bi cesidi iste :) valla böyle cok iyi oldu kendi basima yapmaya kalksaydim simdiye pes etmistim bile..

ya nazkam ögle yemeginde yumurta varmis evdede bitmis haberim yok cikamamda coukla simdi ne yiycem ben :(

düşünelim bakalım yumurta yerine ne olabilir ki yoğurt ye mesela bence yoğurt olabilir onda da kalsiyum var sonuçtaaa yoğurt ye varda yoğurt iyidir, candır :)

düşünelim bakalım yumurta yerine ne olabilir ki yoğurt ye mesela bence yoğurt olabilir onda da kalsiyum var sonuçtaaa yoğurt ye varda yoğurt iyidir, candır :)

:)) yogurt varda canim acaba yumurta calsiyum icnmi yoksa protein icinmi eger proteinse amac yogurtta fazla karbon var ben yinepeynire talim edicem heralde hahah

:)) yogurt varda canim acaba yumurta calsiyum icnmi yoksa protein icinmi eger proteinse amac yogurtta fazla karbon var ben yinepeynire talim edicem heralde hahah

evet peynir daha fazla uyuyor ama sabah da peynir yedin yaaa ne bilim dün de vardı peynir peynir mayası gibi olacan diye korktummm :)

afiyet olsun canım o zaman benim dışarıda biraz işlerim var, haşalnmış yumurtamla beraber kendimi vuracağım yolları artık hangi köşe başında evsiz misali tırtıklarım onu bilemiyorum hahaha

öğleden sonra dönerim canım

afiyet olsun canım o zaman benim dışarıda biraz işlerim var, haşalnmış yumurtamla beraber kendimi vuracağım yolları artık hangi köşe başında evsiz misali tırtıklarım onu bilemiyorum hahaha

öğleden sonra dönerim canım

tamam canim kolay gelsin sana bende evle ugrasiyorum zaten :)

selam kızlar

napıyonusss..

2günde nutella kavanozunun dibini gördüm tartıda da 60ı gördüm:(

banada yer açınnn şuracıkta otururum yaramazlık yapmam :)) acil dönüş yapıom diyetli günlerime..

selam kızlar

napıyonusss..

banada yer açınnn şuracıkta otururum yaramazlık yapmam :)) acil dönüş yapıom diyetli günlerime..

bır ara okadar muptelası olmuştum kii, en son trenle ankaraya giderken bşle elimdeydi. Nereye gidersem yiyordum. Kaşık kaşıık. Işyerinde kahvaltılarda yiyordum. Ne zaman babamın ortağının kız kardeşinin bızı sabah bıcakla yediğimiz nutellayı odasına lıp kaşık kaşık yediğini gördüüm, işyerinde nutella yemeği bıraktım. Birde karsıma geçmiş aa yesene valla çok güzel diyordu. :43: Evde yemeğe devam ettim. Baktım kilo almanın önune gecemıyorum. O mükemmel lezzetle arama ıncecık bir duvar ördüm. Herzaman kırılmaya müsait neredeyse kartondan bir duvar tabiki :))

nutella = mutlak mutluluk :21:

selam kızlar

napıyonusss..

bır ara okadar muptelası olmuştum kii, en son trenle ankaraya giderken bile elimdeydi. Nereye gidersem yiyordum. Kaşık kaşıık. Işyerinde kahvaltılarda yiyordum. Ne zaman babamın ortağının kız kardeşinin bızı sabah bıcakla yediğimiz nutellayı odasına lıp kaşık kaşık yediğini gördüüm, işyerinde nutella yemeği bıraktım. Birde karsıma geçmiş aa yesene valla çok güzel diyordu. :43: Evde yemeğe devam ettim. Baktım kilo almanın önune gecemıyorum. O mükemmel lezzetle arama ıncecık bir duvar ördüm. Herzaman kırılmaya müsait neredeyse kartondan bir duvar tabiki :))

selam kızlar

napıyonusss..

buyur gel canim kapimiz acik herkese bizim,yukarlara cikmadan dur de kendine..

oy nazkam hakket su 3 gün bitsin ya ben meyve yemek istiyom :)

selam kızlar

napıyonusss..

ohhhhh kız kavanozun dibini gördün ya rahatlamışsındır, canım gel tabiii ki biz yasomla yarın kalp vakfının 1 aylık diyetine başlayoruz sen de yap istersen bizimle beraber çok kolay bir diyett biliyorsundur zatennn, 2. sayfada var listesi. zaten hemencecik verirsin sen onlarıı :)

bır ara okadar muptelası olmuştum kii, en son trenle ankaraya giderken bşle elimdeydi. Nereye gidersem yiyordum. Kaşık kaşıık. Işyerinde kahvaltılarda yiyordum. Ne zaman babamın ortağının kız kardeşinin bızı sabah bıcakla yediğimiz nutellayı odasına lıp kaşık kaşık yediğini gördüüm, işyerinde nutella yemeği bıraktım. Birde karsıma geçmiş aa yesene valla çok güzel diyordu. :43: Evde yemeğe devam ettim. Baktım kilo almanın önune gecemıyorum. O mükemmel lezzetle arama ıncecık bir duvar ördüm. Herzaman kırılmaya müsait neredeyse kartondan bir duvar tabiki :))

gerçekten de nutella mutlak mutluluk demek :) her güzel şey gibi, ama sinsi bir düşman gibi kızzz duvara dikkat etmek lazom o yüzden :32:

buyur gel canim kapimiz acik herkese bizim,yukarlara cikmadan dur de kendine..

oy nazkam hakket su 3 gün bitsin ya ben meyve yemek istiyom :)

valla ben de dışarda bir arkadaşla buluştum her zaman gittiğimiz bir restorant var oraya gittik yemeğe rica ettim yumurtamı soyup servis ettiler arkadaş da kallavi menüsünü yedi aman allahım sanki tek bir yumurta yiyen ben değilmişim gibi restaurant yeni bir tatlı menüsü çıkarmış oradan bir tatlıyı denememiz için bize ikram ettiler, ayıp olacak diye baktım dedim tadına ama bakmadımmm fakat çok süper gözüküyordu, adı da cennete giden yolmuş götürür gerçekten öleee bir izlenim bıraktı tatlı bende yasom.

yarın yeriz artık meyveleriii bu gün de bir bitsee hayırlısıylaa

ohhhhh kız kavanozun dibini gördün ya rahatlamışsındır, canım gel tabiii ki biz yasomla yarın kalp vakfının 1 aylık diyetine başlayoruz sen de yap istersen bizimle beraber çok kolay bir diyett biliyorsundur zatennn, 2. sayfada var listesi. zaten hemencecik verirsin sen onlarıı :)

gerçekten de nutella mutlak mutluluk demek :) her güzel şey gibi, ama sinsi bir düşman gibi kızzz duvara dikkat etmek lazom o yüzden :32:

valla ben de dışarda bir arkadaşla buluştum her zaman gittiğimiz bir restorant var oraya gittik yemeğe rica ettim yumurtamı soyup servis ettiler arkadaş da kallavi menüsünü yedi aman allahım sanki tek bir yumurta yiyen ben değilmişim gibi restaurant yeni bir tatlı menüsü çıkarmış oradan bir tatlıyı denememiz için bize ikram ettiler, ayıp olacak diye baktım dedim tadına ama bakmadımmm fakat çok süper gözüküyordu, adı da cennete giden yolmuş götürür gerçekten öleee bir izlenim bıraktı tatlı bende yasom.

yarın yeriz artık meyveleriii bu gün de bir bitsee hayırlısıylaa

oyy güzelim valla bende cocuklarin jelibonlarini yememk ici zor tutuyom kendimi hahahah ama tutuyom yane :)

ya nazkam bide bu kalpvakfinin kahvaltilarinda zeytin yok netcez :)

sebze yemekelrimize havuc vepatates koyabilrimiyz sence ?

oyy güzelim valla bende cocuklarin jelibonlarini yememk ici zor tutuyom kendimi hahahah ama tutuyom yane :)

ya nazkam bide bu kalpvakfinin kahvaltilarinda zeytin yok netcez :)

sebze yemekelrimize havuc vepatates koyabilrimiyz sence ?

canım bence zeytin olayına beraber karar verelim, zaten akşam çok güzel bir zeytin aldım, yani görünüş öyle diyordu :) ben diyorum ki bu diyeti mantık çerçevesinde kafamıza göre bir miktar değiştirip istediğimiz kiloya inene kadar uygulayalım sonra koruma dönemine geçip bir miktar daha eklemelerde bulunup, dukandaki gibi verdiğimiz her 1 kilo için 10 gün de hazırladığımız koruma diyetibi yaparız :)
aslında ben diyette olduğum zamanlarda yemeklere patates ve havuç koymuyorum ama bu diyette öyle bişey yazmadığı için ve çok fazla kendime ayrı yemek yapmak istemediğimden dolayı uygulamamız boyunca böyle bir kısıtlama getirmemizden yanayım. zaten her gün yiyeceğimiz 5 kaşık sebze o yemekte havuç veya patates olsa ne kadar olacak ki? benim düşündüğüm düzenlemem şöyle sen de bir bak beraber karar verip ona göre başlayalım yarın:

Nazkaa ve Hasretim34 Kalp Vakfı Diyeti:

Sabah : Çay, kahve (şekersiz),
2 kibrit kutusu peynir,
Sınırsız domates, biber, salatalık ( veya istenilen salata malzemelerinden- yağsız ),
1 ince dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak ),
Maksimum 5 tane zeytin,
1 tatlı kaşığı reçel veya nutella veya fındık ezmesi ( Sadece haftada 3 gün )

Öğle* : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya
1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya
1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam* : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

Gece : 2 porsiyon meyve.

*Akşam ve öğle menülerinin yerleri değiştirilebilir.
Ekstra olarak yemeklere veya ara öğünlere gün içerisinde toplamda 250 gr./ml geçmeyecek kadar yoğurt/süt eklenebilir.

1 PORSİYON MEYVE MİKTARLARI

Elma, Portakal, Kivi, Şeftali Nektarin, Armut 1 orta boy
Hurma, Erik, Kuru Erik 5 adet
Kayısı, Kuru Kayısı 3 adet
Vişne, Kiraz, Üzüm 12-15 adet
İncir, Kuru incir, Greyfurt, Muz ½ adet
Böğürtlen, Ahududu, Frambuaz, Dut, Portakal suyu ½ su bardağı
Kavun, Karpuz 1/8 orta boy dilim
Çilek 10-12 adet
Mandalina 1 büyük boy
Kuru üzüm 1 yemek kaşığı
Yeni dünya 6 adet
Kuru dut 2 yemek kaşığı
Ayva 1/4 orta boy
Ananas 1 çok ince dilim
Vişne suyu, Nar suyu 1/3 su bardağı
Üzüm suyu 1/4 su bardağı

canım bence zeytin olayına beraber karar verelim, zaten akşam çok güzel bir zeytin aldım, yani görünüş öyle diyordu :) ben diyorum ki bu diyeti mantık çerçevesinde kafamıza göre bir miktar değiştirip istediğimiz kiloya inene kadar uygulayalım sonra koruma dönemine geçip bir miktar daha eklemelerde bulunup, dukandaki gibi verdiğimiz her 1 kilo için 10 gün de hazırladığımız koruma diyetibi yaparız :)
aslında ben diyette olduğum zamanlarda yemeklere patates ve havuç koymuyorum ama bu diyette öyle bişey yazmadığı için ve çok fazla kendime ayrı yemek yapmak istemediğimden dolayı uygulamamız boyunca böyle bir kısıtlama getirmemizden yanayım. zaten her gün yiyeceğimiz 5 kaşık sebze o yemekte havuç veya patates olsa ne kadar olacak ki? benim düşündüğüm düzenlemem şöyle sen de bir bak beraber karar verip ona göre başlayalım yarın:

Nazkaa ve Hasretim34 Kalp Vakfı Diyeti:

Sabah : Çay, kahve (şekersiz),
2 kibrit kutusu peynir,
Sınırsız domates, biber, salatalık ( veya istenilen salata malzemelerinden- yağsız ),
1 ince dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak ),
Maksimum 5 tane zeytin,
1 tatlı kaşığı reçel veya nutella veya fındık ezmesi ( Sadece haftada 3 gün )

Öğle* : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya
1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya
1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam* : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

Gece : 2 porsiyon meyve.

*Akşam ve öğle menülerinin yerleri değiştirilebilir.
Ekstra olarak yemeklere veya ara öğünlere gün içerisinde toplamda 250 gr./ml geçmeyecek kadar yoğurt/süt eklenebilir.

1 PORSİYON MEYVE MİKTARLARI

Elma, Portakal, Kivi, Şeftali Nektarin, Armut 1 orta boy
Hurma, Erik, Kuru Erik 5 adet
Kayısı, Kuru Kayısı 3 adet
Vişne, Kiraz, Üzüm 12-15 adet
İncir, Kuru incir, Greyfurt, Muz ½ adet
Böğürtlen, Ahududu, Frambuaz, Dut, Portakal suyu ½ su bardağı
Kavun, Karpuz 1/8 orta boy dilim
Çilek 10-12 adet
Mandalina 1 büyük boy
Kuru üzüm 1 yemek kaşığı
Yeni dünya 6 adet
Kuru dut 2 yemek kaşığı
Ayva 1/4 orta boy
Ananas 1 çok ince dilim
Vişne suyu, Nar suyu 1/3 su bardağı
Üzüm suyu 1/4 su bardağı

gayet güzel canim ,bende ayirmak istemiyorum zaten havuctu patatesti zaten 3 günlük diyetindede var havuc.

bide ben derimki arada bir et yerine bakliyat yiyebilirz veya bir dilim ekmek yerine 2 kasik pilva veya makarna her zaman olmamamk sartiyla tabi.

ayrica sabahki salatlik iflany agsiz tuzsuz ok ama ben öglenki ve aksamki salatami normal yiycem haberin olsun :) hatta ben knorun salata soslarindan kullaniyorum :) fazla bir kalorisi yok zaten onlarin

gayet güzel canim ,bende ayirmak istemiyorum zaten havuctu patatesti zaten 3 günlük diyetindede var havuc.

bide ben derimki arada bir et yerine bakliyat yiyebilirz veya bir dilim ekmek yerine 2 kasik pilva veya makarna her zaman olmamamk sartiyla tabi.

evet evet canım benim onlar gelmemişti aklıma. o zaman bir kere sebze olduğumu hiç ayrım yapman tüm sebzeleri yiyebiliyoruz.

et yerine baklagil yiyebiliyoruz, mesela öğlen/akşam nohut yediysek et yerine geçer diğer öğünde sebze yeriz. Makarna pilav olayını da çok iyi düşünmüşsün bence de ekmek yerine 2 kaşık pilav veya makarna olsun. Zaten sen de evde yapıyorsun yemekleri ona göre canın makarna veya pilavı ekmek yerine yemek istediğinde az yağlı falan yaparsın, makarnayı mesela ekmek yerine yiyip yoğurtla birleştirebiliriz.

Zaten işte böyle uygulamada zorlanmayacağımız bişey olsun ki devamlılıkta zorlanmayalım. yoksa biz ekmek yerine pilav yedik diye kilo veremiyecek değiliz sonuçta kendi adıma konuşayım ben normalde böyle yesem zaten kilo almazdım ama genelde diyet yapmadığım zamanlarda tabağıma koyduğum pilav 2 kaşıktan bayağı bir fazla oluyor.:30:

O zaman senin içinde uygunsa bunları da ekleyip ilk sayfaya ekliyim ben?
:30:

Back