• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
ben geldimmmmm. napıyon canım? öğle yemeğinde dışarıdaydım mercimek çorbası ile bir dl. kepek ekmek yedim. akşam evde mantar vardı domatesli biberli falan onu kavurayım diyorum olur mu acaba? ne dersin yanına da salata yaparım. mantar sebze mi ne kafam karıştı?
bende ögle yemegimde dünden kalan etli nohut vardi etlerini ayikladim bir tabak nohutla bir dilim ekmek ve 4 kücük aci biber tursusu yedim canim.bence olur canim mantar sebze bana göre :)
şükür kız böyle böyle bitireceğiz bu işi henüz daha çok başındayız diye dşünüyorum ben geçmişi sildim kafamdan :) y eni başlamış gibi düşünüyorum diyetee, böyle böyle kurtulacağız bu kilolardan....

kızz alışverişe çıkk aç kalırsın sonraa sebze tavuk falan al doldur dolabıı:25:

öyle canim ya 3 günde 2 kilo daha ne olsun simdi korkum yarin sabaha fazla cikmak nede olsa bugün yedikelrimiz cogalacak ama olsun gecici oldugunu biliyorum sonucta,canim ya alis veris yaptim ama meyve alisverisi :) 2 cocukla zor oluyo hepsini halledemedim önceden esim geldii cocuklari birakip gidiyodum simdi esim geldimi ise gidiyom bide herseyi bi yerden almiyorum kasaba ayri türk bakkalina ayri alman bakkalina ayri gidiyom ben bugün anca türk bakkalina gidip meyve ve domates salatalik alabildim :)

kiz 3 günlük diyette her aksam dondurma iyi gidiyodu :1::1: ama olsun bundada meyve var :)

bende ögle yemegimde dünden kalan etli nohut vardi etlerini ayikladim bir tabak nohutla bir dilim ekmek ve 4 kücük aci biber tursusu yedim canim.bence olur canim mantar sebze bana göre :)

öyle canim ya 3 günde 2 kilo daha ne olsun simdi korkum yarin sabaha fazla cikmak nede olsa bugün yedikelrimiz cogalacak ama olsun gecici oldugunu biliyorum sonucta,canim ya alis veris yaptim ama meyve alisverisi :) 2 cocukla zor oluyo hepsini halledemedim önceden esim geldii cocuklari birakip gidiyodum simdi esim geldimi ise gidiyom bide herseyi bi yerden almiyorum kasaba ayri türk bakkalina ayri alman bakkalina ayri gidiyom ben bugün anca türk bakkalina gidip meyve ve domates salatalik alabildim :)

kiz 3 günlük diyette her aksam dondurma iyi gidiyodu :1::1: ama olsun bundada meyve var :)

ya hasretim dondurma dedin de aklıma geldi dün akşam eşimle diyetimizi konuşuyordum da o hatırlattı bana, sen ne dersin bilmiyorum, ben önceden diyetisyene gittiğimde de bana böyle düzenleme yapmıştı, ben diyetten bıkmamak adına haftada bir gün bir öğünde abartmamak şartıyla dilediğimiz bir şeyi yeme taraftarıyım, ama bu terayağlı iskender yedim üstüne de dondurmalı künefe yedim şeklinde olmayacak tabii ya iskender yiyilecek ya künefe ve mümkün mertebe bu hakkı öğle yemeğinde kullanmaya çalışılacak ne dersin?

bu arada bende aksama patatesli pazi kavurmasi yiycem yogurt ve salatayla birlikte yarin sabah tam menümüzüde yazariz

süper menü :) yasom sen de evde yapıyorsun canım yağı çok az koy kız zaten tadında çok da bir fark olmuyor ama o yağın bir kaşığı 125 kk, sebze yemeğinde özellikle yediğin değil içindeki yağ kalori yapan resmen yaaa :) senin kilo kaybını da ekledim ilk sayfaya kupanı da kaldırdım bebişim adına oleyyyyyy, ya bir de tartılmadan durabilsek ne kadan mükemmel olur aslında ama mümkün değil ben duramaıyorum hergün en az 2 defaaa:10:

ya hasretim dondurma dedin de aklıma geldi dün akşam eşimle diyetimizi konuşuyordum da o hatırlattı bana, sen ne dersin bilmiyorum, ben önceden diyetisyene gittiğimde de bana böyle düzenleme yapmıştı, ben diyetten bıkmamak adına haftada bir gün bir öğünde abartmamak şartıyla dilediğimiz bir şeyi yeme taraftarıyım, ama bu terayağlı iskender yedim üstüne de dondurmalı künefe yedim şeklinde olmayacak tabii ya iskender yiyilecek ya künefe ve mümkün mertebe bu hakkı öğle yemeğinde kullanmaya çalışılacak ne dersin?
süper olur süper bence cuma günleri olsun tabi bu cuma degil daha yeni basladik :)
süper menü :) yasom sen de evde yapıyorsun canım yağı çok az koy kız zaten tadında çok da bir fark olmuyor ama o yağın bir kaşığı 125 kk, sebze yemeğinde özellikle yediğin değil içindeki yağ kalori yapan resmen yaaa :) senin kilo kaybını da ekledim ilk sayfaya kupanı da kaldırdım bebişim adına oleyyyyyy, ya bir de tartılmadan durabilsek ne kadan mükemmel olur aslında ama mümkün değil ben duramaıyorum hergün en az 2 defaaa:10:

yok canim cok koymam zaten ben sizma zteytinyagi kullaniyorum karatay ablam sagolsun :) bide ben arada sabah kahvaltilarinda ekmek yerine bir cay bardagi findik yemegi düsünüyorum annem trabzondan yolladi taze taze :) ne dersin)

her zaman söyledigim bisey var,diyeti birakirim ama tartilmayi asla :1::1::1::1:

1 porsiyon meyve olarak tüketebileceğiniz meyveler ve miktarları

1 porsiyon Elma :
100 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Portakal :
135 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Mandalina:
135 gr (2 küçük boy)

1 porsiyon Kayısı:
100 gr (3-4 adet)

1 porsiyon Muz:
60 gr (1 küçük boy veya yarım)

1 porsiyon İncir:
50 gr (1-2 adet)

1 porsiyon Kiraz:
75 gr (12 adet)

1 porsiyon Vişne:
80 gr (14 adet)

1 porsiyon Greyfurt:
100 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Üzüm:
90 gr (15 iri tane)

1 porsiyon Yeni dünya:
6 adet

1 porsiyon Kırmızı erik:
50 gr (2-3 adet)

1 porsiyon Yeşil erik:
100 gr (10 adet)

1 porsiyon Çilek:
100 gr (12 adet/1 çay bardağı)

1 porsiyon Şeftali:
140 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Armut:
100 gr (1 orta boy)

1 porsiyon Ayva:
100 gr (1/4 orta boy)

1 porsiyon Nar:
75 gr (1/2 orta boy)

1 porsiyon Kavun:
150 gr (1/8 orta boy kavun)

1 porsiyon Karpuz:
200 gr (1/8 orta boy karpuz)

1 porsiyon Kivi:
75 gr (1 adet)

1 porsiyon Ananas:
75 gr

1 porsiyon Kuru incir:
15 gr (2 adet)

1 porsiyon Kuru kayısı:
20 gr (3 adet)

1 porsiyon Kuru üzüm:
20 gr

1 porsiyon Kuru erik:
25 gr

süper olur süper bence cuma günleri olsun tabi bu cuma degil daha yeni basladik :)

yok canim cok koymam zaten ben sizma zteytinyagi kullaniyorum karatay ablam sagolsun :) bide ben arada sabah kahvaltilarinda ekmek yerine bir cay bardagi findik yemegi düsünüyorum annem trabzondan yolladi taze taze :) ne dersin)

her zaman söyledigim bisey var,diyeti birakirim ama tartilmayi asla :1::1::1::1:

tamam canım fındık mı dedin bizde de var hohhhhhh, ben de yerim güzel güzel :) özellikle hata içi kahvaltılarımda ekmek yerine fındık veya ceviz koyabilirim süper olur :) evet canım cumaları veya cumartesileri yapalım, 2 günden biri olsun çünkü ben çalışyorum ya belki eşimle yemeğe falan giderim cumartesi falan :) pazara sarkıtmayalım ki sonraki cuma ki kilomuzu etkilemesin :)

bir de böyle yapacağımız şeyleri hep paylaşmamız birbirimizle çok iyi oluyor bence böylecebirbirimizi engellememiz de kolaylaşır
:32::51:

tamam canım fındık mı dedin bizde de var hohhhhhh, ben de yerim güzel güzel :) özellikle hata içi kahvaltılarımda ekmek yerine fındık veya ceviz koyabilirim süper olur :) evet canım cumaları veya cumartesileri yapalım, 2 günden biri olsun çünkü ben çalışyorum ya belki eşimle yemeğe falan giderim cumartesi falan :) pazara sarkıtmayalım ki sonraki cuma ki kilomuzu etkilemesin :)

bir de böyle yapacağımız şeyleri hep paylaşmamız birbirimizle çok iyi oluyor bence böylecebirbirimizi engellememiz de kolaylaşır
:32::51:

heralde paylascaz canim ben findik yerken sen ekmek yersen olmazki senindecain ceker bak ne güzel oldu bu ödül yemegi :) sonucta karatay ablamizin diyetide gayet saglikli o yiyin diyosa sorun yoktur haha bizimki klap vakfi diyeti olmkatan cikti ama olsun amac diyet yapmak degilmi isminin ne oldugu önemli degil

heralde paylascaz canim ben findik yerken sen ekmek yersen olmazki senindecain ceker bak ne güzel oldu bu ödül yemegi :) sonucta karatay ablamizin diyetide gayet saglikli o yiyin diyosa sorun yoktur haha bizimki klap vakfi diyeti olmkatan cikti ama olsun amac diyet yapmak degilmi isminin ne oldugu önemli degil

ama biz de Türk veya Amerikan Kalp Vakfı Diyeti yazmadık ki zaten başlığa

bu; Nazkaa ve Hasretim34 Kalp Vakfı Diyeti.yeni bir diyet çeşidi bu bizim vakfın, biz bulduk :10::46::46::46::46:

kolay gelsin kızlar ....:nazar:
umurım isdediniz kg ulşırsınız.
1 çay bardağı fındık fazla değilmi kızlar...:56:

kolay gelsin kızlar ....:nazar:
umurım isdediniz kg ulşırsınız.
1 çay bardağı fındık fazla değilmi kızlar...:56:

tesekür ederiz canim

bilömem karatay diyetini hic duydumu,canan karatay findik fistik kavrulmamis yeni kirilmis yararli yag icerdiginden her sabah kahaltisinda bir ince belli cay bardagi öneriyor ekmek yerine

nazka sen 16 sında yazmıs oldugun mesajı nasıl odluda bugun düzenledın? pro falan mısın yoksa mesaj sayısıyla falanmı ılgılı? ben 30 dk gecınce duzeltemıyorumda.

be kaçar canım yarın görüşürüz artık.. öptümmm

iyi aksamlar caniiim,bende bugünkü komple menümü yazip cikiyorum

sabah
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tost ekmegi

ögle
bir tabak nohut
bir dilim tost ekmegi

ara
1 armut
1 elma

aksam
pazi kavurmasi
marul salatasi
yogurt
1 dilim tost ekmegi
ara
1 armut
yarim nar

suyu hesaplamadim ama saniirm 2 litreyi bulamiyorum,daha dikkat etmem gerek suya

Son düzenleme:
nazka sen 16 sında yazmıs oldugun mesajı nasıl odluda bugun düzenledın? pro falan mısın yoksa mesaj sayısıyla falanmı ılgılı? ben 30 dk gecınce duzeltemıyorumda.

canım nasıl yaptığımı neden yapabildiğimi hiç bilmiyorum canım, yazdığım mesajların altında düzenleme paneli oluyor oradan düzeltiyorum. :10:

iyi aksamlar caniiim,bende bugünkü komple menümü yazip cikiyorum

sabah
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tost ekmegi

ögle
bir tabak nohut
bir dilim tost ekmegi

ara
1 armut
1 elma

aksam
pazi kavurmasi
marul salatasi
yogurt
1 dilim tost ekmegi
ara
1 armut
yarim nar

suyu hesaplamadim ama saniirm 2 litreyi bulamiyorum,daha dikkat etmem gerek suya

sana da iyi akşamlar canım. o zaman ben de yazayım menümü:

sabah:
1 dilim ekmek
1/2 domates
25 gr. kadar lor peyniri
yeşil çay

öğle:
1 porsiyon mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek

ara: 2 galeta

akşam:
5 kaşık mantar sote
1 dilim diyet ekmek
marul salatası
yeşil çay

ara: erik ve üzüm

canım ben ortalama 2 bardak içiyorum suuuu

canım nasıl yaptığımı neden yapabildiğimi hiç bilmiyorum canım, yazdığım mesajların altında düzenleme paneli oluyor oradan düzeltiyorum. :10:

sana da iyi akşamlar canım. o zaman ben de yazayım menümü:

sabah:
1 dilim ekmek
1/2 domates
25 gr. kadar lor peyniri
yeşil çay

öğle:
1 porsiyon mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek

ara: 2 galeta

akşam:
5 kaşık mantar sote
1 dilim diyet ekmek
marul salatası
yeşil çay

ara: erik ve üzüm

canım ben ortalama 2 bardak içiyorum suuuu

2 bardakmi kiz ne yaptin sen öyle,sen benden betermissin :27:

tesekür ederiz canim

bilömem karatay diyetini hic duydumu,canan karatay findik fistik kavrulmamis yeni kirilmis yararli yag icerdiginden her sabah kahaltisinda bir ince belli cay bardagi öneriyor ekmek yerine

canan ablamızı biliyomda ....bu dedini duymamıştım.
bende günde 3 4 tane fındık yiyodum
daha fazla yiyyeblirm demk:47:

canan ablamızı biliyomda ....bu dedini duymamıştım.
bende günde 3 4 tane fındık yiyodum
daha fazla yiyyeblirm demk:47:

eevt canim yiyebirlisin ama canan karatay ekmegi önermiyor o yüzden bizde sabahlari ekmek yemdigmiz zaman yiyecegiz..

günaydin nazkacim,tahmin ettigim gibi kilomda artis oldu ama aldiris etmiyorum bekliyordu zaten.daha kahvalti etmedim bir sürü isim var bugün,yatak odasi dolabi gelecek bugün onu kurcaklar onlari bekliyorum sooonr yerlesicek tabi sonra cocuklarla disari cikicam püff alisveris filan ne zaman gelirim bilmem.bu arada,64.4 olmusum

Back