- Konu Sahibi bilgililgili
bende ögle yemegimde dünden kalan etli nohut vardi etlerini ayikladim bir tabak nohutla bir dilim ekmek ve 4 kücük aci biber tursusu yedim canim.bence olur canim mantar sebze bana göre :)ben geldimmmmm. napıyon canım? öğle yemeğinde dışarıdaydım mercimek çorbası ile bir dl. kepek ekmek yedim. akşam evde mantar vardı domatesli biberli falan onu kavurayım diyorum olur mu acaba? ne dersin yanına da salata yaparım. mantar sebze mi ne kafam karıştı?
şükür kız böyle böyle bitireceğiz bu işi henüz daha çok başındayız diye dşünüyorum ben geçmişi sildim kafamdan :) y eni başlamış gibi düşünüyorum diyetee, böyle böyle kurtulacağız bu kilolardan....
kızz alışverişe çıkk aç kalırsın sonraa sebze tavuk falan al doldur dolabıı
öyle canim ya 3 günde 2 kilo daha ne olsun simdi korkum yarin sabaha fazla cikmak nede olsa bugün yedikelrimiz cogalacak ama olsun gecici oldugunu biliyorum sonucta,canim ya alis veris yaptim ama meyve alisverisi :) 2 cocukla zor oluyo hepsini halledemedim önceden esim geldii cocuklari birakip gidiyodum simdi esim geldimi ise gidiyom bide herseyi bi yerden almiyorum kasaba ayri türk bakkalina ayri alman bakkalina ayri gidiyom ben bugün anca türk bakkalina gidip meyve ve domates salatalik alabildim :)
kiz 3 günlük diyette her aksam dondurma iyi gidiyodu ama olsun bundada meyve var :)