- Konu Sahibi bilgililgili
Serdar Ortaç & Tan Taşçı - Benim gibi Olmayacak FULL (DÜZENLEME) [url]www.DANGER.az - YouTube[/url]
ay yasom kapıldım bu şarkıya sabahtan beri şirkette oynar durumdayım
oh döktür canim,
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serdar Ortaç & Tan Taşçı - Benim gibi Olmayacak FULL (DÜZENLEME) [url]www.DANGER.az - YouTube[/url]
ay yasom kapıldım bu şarkıya sabahtan beri şirkette oynar durumdayım
ben cikiyorum canim,giip dondurmami krakerimi alayim (diyete bak:) ) sonra gelip aksam yemegimi yapayim benimkini ayri,evdekilere ayri,sonrada is saatim gelir tr saati 22.30 da anca evde olurum pcyi acarmiyim acmazmyiim bilmem ama keisn yemek yaaprken giripo bakarim :)
kızlar hayırlı olsun günlükünüz...
2 senedir bitiremedim su isi umarim seninle birlikte yarin yeni bir baslangic olur benim icin vede bu sefer son olur ins,kilomuzu korudugmuz günleride yazariz is..
17.10.2011 Günü hasretim34 ile birlikte ilk önce 3 günlük kalp vakfı diyetini, ardından da 1 aylık kalp vakfı diyetini uygulamaya çalışıp, bu süre boyunca hergün yediklerimizi burada paylaşacağız ve tabii ki haftanın bir günü de kilomuzu bildirip gelişmeleri aktaracağız.
33 gün sonunda herşey ikimiz için de çok güzel olur gider pis kilolar inşallah
kızlar hayırlı olsun günlükünüz...
inşallah hasretim ..
hayırlı olsun .kaloy gelsin ... nazkacım sanda ...
hayırlı olsun ikinizide
kalp vakfı diyeti nedir?
canim aksam yemegimide yedim ben ama varya enfesti resmen :) vegetaninda katkisi var tabi ama önce tabaga döktüm yemegi agiz burun kivirdim sonra bi agzima aldimki himmm daha olsa yerdim hahah
bide bu 30 günlük diyette diyetin ilk haftasi 250 gr istenilen ögünde yenebiliyordu yalnismi hatirliyorum
Günaydın canım,
ne kadan güzel bir günnnnnnnn
sabah 69,100 çıktım ne blim buyum demek ki dün kahvaltıdan sonra tartıldı diye çok çıkmışımdır diye düşünmüştüm ama tuvaletten sonra olduğundan gerçek kilomdu sanırım 70,00 kg. artık bugün de böyle çıktı böyle böyle gider bunlar inşallah :)
afiyet olsun ysmncim ben de beğeniyorum nedense normal zamanda belki tercih etmem yakıştıramam ama gayet güzel oluyor fırında, ben de ızgara et ve haşlanmış sebze karışımı aldım içinden faulyeleri ayıklayıp onları yedim canım sadece, güzeldi yaneeeeeee.
ama şu 2. paragrafda ne demek istedin 250 gr. ne yiyoruz heçççç anlamadım canım :26:
bendeimde 64.9 ciktim canim bende inanamamistim 66 olduguma ama ,gercekler aciymis :)
kahvaltimi ettim kahvemi iciyorum simdi ben öglen az yagli beyaz peynir yiycem 2 kk cokmu olur 60 gr
neyseeee vermeye başladık aldığımı hemen kabullenip verdiğime sevindim sabah polyanna gibiyim bugün maşallah.
yok canım bence iyi 2 kk, fazla değil.
ama şu dün akşam yazdığın şeyi hiç anlamadım onu bir açıklar mısın 1 aylık diyetle ilgili olan 250 gr. meselesi canım
yazdimya yukarda yogurt diye
hıııı görmemişim onu
ama yasom yoğurdu nerden çıkardın kızzzzz o diyette yoğurt yok ki ama ben yiyorum çünkü ben yoğurt olmadan yaşayamam ya öğle yemeğinde ya da akşam kesin yiyorum daaaa, da sı var işte hadi yoğurdu buldun 250 gr.ı nerden buldun kızzzz
canim o diyetin aciklamasinda var diyetin ilk haftasi diye hatta erkekler günlük porsiyonlari arttirabilirler diye dur bulursam koyayim buraya
evet erkekler %50 arttırıyorlar porsiyonları ama yoğurdu hiç görmedim canım bulursan koysana kız merak ettim