• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
KAHVALTI
• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• Veya
2 adet galeta

AKŞAM

• 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek
• Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.

selam kızlar,iyi gidiyonus eferin size:)

evdeki nutellam bitsin bende başlıcam yeniden:)

aaa hiç görmemiştim böööle bişey ama zaten olmasa da ben yiyordum zatiii, biz onu bir bardak yapalım yasminim ben yoooğğğğoorrrrtsuz yapamam :34: ben çıkıyorum şimdik yemeğe

afiyet olsun canim,benim daha var.bende zaten aksam sebze yemegi bulamassam sebze haslayip yogurtlamayi düsünüpyorum :)

yasminim dün tüm gün olarak ele alınca nasıldı diyetin ilk defa yaptın ya bu diyeti ondan soruyorummm, gerçiii sen ne lapalara göğüs germiş kadınsın sana kalp vakfı ne yapabilir ki?:27:

yasminim dün tüm gün olarak ele alınca nasıldı diyetin ilk defa yaptın ya bu diyeti ondan soruyorummm, gerçiii sen ne lapalara göğüs germiş kadınsın sana kalp vakfı ne yapabilir ki?:27:

canim söyleki gayet güzeldi heleki aksamki elma ve dondurma :) ama herzamanki gibi aksam yemeginden sonra canim biseyler istedi tabiki yemedim ve yallah ise iste calisirken masanin üstünde duran büsküvilere dibim düstü ama el uzatmadim ,zaten baskasinin masasinda duran biseyi alamam ha izinli olsaydi alcakmyidim? bilemiyorum :) velhasil aksam ise gitmem cok ise yaradi

canim söyleki gayet güzeldi heleki aksamki elma ve dondurma :) ama herzamanki gibi aksam yemeginden sonra canim biseyler istedi tabiki yemedim ve yallah ise iste calisirken masanin üstünde duran büsküvilere dibim düstü ama el uzatmadim ,zaten baskasinin masasinda duran biseyi alamam ha izinli olsaydi alcakmyidim? bilemiyorum :) velhasil aksam ise gitmem cok ise yaradi

canım nereye gidiyorsun işe şirket fakan mı? şirketse akşam kimseler olmaz sen de masalarda duranlar için hiç izin isteyemezsin böylece bu maraton boyunca hiç problemimiz olmaz canım. alıştın mı işine? :34:

canım nereye gidiyorsun işe şirket fakan mı? şirketse akşam kimseler olmaz sen de masalarda duranlar için hiç izin isteyemezsin böylece bu maraton boyunca hiç problemimiz olmaz canım. alıştın mı işine? :34:

büro temizligi canim zaten kimse yok,olsada istememki :) isi biliyorum canim calismistim 1 ay izine giden birinin yerine yabanci degilim yani..

ben ögle yemegimi yedim ama aciiimmmmmm:26::26:

büro temizligi canim zaten kimse yok,olsada istememki :) isi biliyorum canim calismistim 1 ay izine giden birinin yerine yabanci degilim yani..

ben ögle yemegimi yedim ama aciiimmmmmm:26::26:

canım evet 2. gün öğle yemeği doyurmuyor malesef.... çocuklar ne alemde uyuyabilirsen uyu istersen biraz vakit geçmiş olur bir de şöyle düşün canım- bu arada ben de açımmmm :26:- vücudumuz için gerekli olan besinleri alıyoruz, yesek ne olacak bir süre sonra pişman olacağız ve başladığımız diyeti sekteye uğratmış olacağız, yeniden başlamamız gerekecek sanki becerememişiz gibiiiii
ama öyle değil bu sefer başaracağız zaten zor olan bir bugün bir de yarın kaldı ki yarın bu kadar zor değil ve bu akşam muz ve dondurma var.

birde ben bu akşam ki havuç ve brokoliyi tavada kavuruyorum az az su ekleyerek yine baharatlı sen de o vegetanı ekleyip yapabilirsin bebişim güzel olur öyle yetiyor da artıyor bile zaten sosis de varrr

canım evet 2. gün öğle yemeği doyurmuyor malesef.... çocuklar ne alemde uyuyabilirsen uyu istersen biraz vakit geçmiş olur bir de şöyle düşün canım- bu arada ben de açımmmm :26:- vücudumuz için gerekli olan besinleri alıyoruz, yesek ne olacak bir süre sonra pişman olacağız ve başladığımız diyeti sekteye uğratmış olacağız, yeniden başlamamız gerekecek sanki becerememişiz gibiiiii
ama öyle değil bu sefer başaracağız zaten zor olan bir bugün bir de yarın kaldı ki yarın bu kadar zor değil ve bu akşam muz ve dondurma var.

birde ben bu akşam ki havuç ve brokoliyi tavada kavuruyorum az az su ekleyerek yine baharatlı sen de o vegetanı ekleyip yapabilirsin bebişim güzel olur öyle yetiyor da artıyor bile zaten sosis de varrr

yok canim öyle yeme gibi bi niyetim yok zaten,eltim aradi onla konustuk simdi namazii kilicam sonra mutfagi toplarim derken aksam olur zaten :) evet aksama sosis var,bende buzluktan karnibahar brokoli havuc karisimi almistim karnibaharlari ayiklayip brokoli ve havuy yiycem bende kavuruum madem zaten buzluktan cikcaklar kendi sulari yeter onalra :)

yok canim öyle yeme gibi bi niyetim yok zaten,eltim aradi onla konustuk simdi namazii kilicam sonra mutfagi toplarim derken aksam olur zaten :) evet aksama sosis var,bende buzluktan karnibahar brokoli havuc karisimi almistim karnibaharlari ayiklayip brokoli ve havuy yiycem bende kavuruum madem zaten buzluktan cikcaklar kendi sulari yeter onalra :)

bence ayıklamana gerek yok canım ben de buzlukta olduğunda o karışımlardan kullanıyordum, zaten brokoli veya karnıbahar dediği için karışık olması sorun çıkarmaz bence :4:

ben çıkıyorum işten canım, akşam evde fırsatım olursa gelirim, yoksa yarın yeni eksi kilolarımızla görüşürüz artıkkkk, iyi akşamlar

ben çıkıyorum işten canım, akşam evde fırsatım olursa gelirim, yoksa yarın yeni eksi kilolarımızla görüşürüz artıkkkk, iyi akşamlar

iyi aksamlar canim,bende birazdan aksam yemegimi yiycem sonra ise gidicem,isten sonra gelebilecegimi sanmiyorum yarin yine 10 gibi burda olurum kahvaltimi ettikten sonra :)

Canım günaydın,

Kahvaltımı yaptım miss miss geldim işime. Gecem de iyiydi. Geçen hafta da yaptım ya sıkıldım ondan dolayı bugün de geçse de normal diyetimize başlasak artık.

Sabah işim erkendi şirkette, alışık olmamam sebebiylen tartılmayı unutmuşummm.

Back