• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
evet evet süperrr olur artık bu kış işi sağlama alıp yaza doğru panik yaşamadan strese girmeden yaza girmek istiyorum. kızzz ben sabah dondum resmen bacaklarım ki pnatolon giyiyorum ama buz kesti resmen orada havalar nasıl ki?:37:

aynen burasida buz gibi canim bizde gectik kis uygulamasina cocuklari SIKI SIKI giydirdim soguk cok

canım ben yemeğe çıkıyorum, şu yağı süzülmüş tonlardan yiyorum ben tadı daha güzel oluyor sen hangi balıktan yiyeceksin?

valla canim dolaba baktim simdi bir kutu kendi suyunda ton baligi var,onu yiycem ama nasil yiycem bilmiyorum ekmegin üstüne koyup suyla yutarim heralde :) yada buzluktan somonmu cikarsam benim daha öyle yemegime var

valla canim dolaba baktim simdi bir kutu kendi suyunda ton baligi var,onu yiycem ama nasil yiycem bilmiyorum ekmegin üstüne koyup suyla yutarim heralde :) yada buzluktan somonmu cikarsam benim daha öyle yemegime var

boşver kız uğraşma somonla zaten yiyeceğin iki lokma bişey ekmekle sandviç gibi ye gitsin :)

iki lokmami :) bir porsiyon diyor 150 grlik kutu hepsini yiyimmi?

bide aksamki etle fasulye kac gr olcakki benim mutfak tartim var tartarim :)

ben yiyorum bir kutunun hepsini canım sonuçta 1/2 tabak diyor ancak o kadar eder. eti de 2 dilim yerine bir büyük dilim yiyorum ben fasulyeyi de 1 tabak olacak şekilde pişirmeden ölçüyorum ama o kadar yenmiyor zaten :)

ben yiyorum bir kutunun hepsini canım sonuçta 1/2 tabak diyor ancak o kadar eder. eti de 2 dilim yerine bir büyük dilim yiyorum ben fasulyeyi de 1 tabak olacak şekilde pişirmeden ölçüyorum ama o kadar yenmiyor zaten :)

benim buzlukta kusbasim vardi cikardim sein dedigin gibi fasulyeyle ikisini firin posetinde yapicam,vegeta katsam azcik zarari olurmuki öyle yenmezki :)

Back