"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
canim dün netim yoktu giremedim,suanda bisey yaptigim yok canim sadece yapacaklarimin planini yapiyorum :)

evet gelmedin hiç canım ben bu kadar az giriyorken farkettiğime göre senin yokluğun fena bişey demek ki

biz yarın ayrıntılı usg.ye gireceğiz canım, dua et de bebişim iyi olsun, güzel sonuçlarla dönelim akşama

planlar programlar hadi bakalım hayırlısı, ben de plan yapıyorum kaç kiloyla doğuma giderim kaç kiloyla çıkarım planı benim ki

Allahim hayirli haberler almayi nasip etsin ins canim..

benim yaptigim planlar farklimi ki krese verdikten sonra söyle spor yaparim böyle diyet yaparim Allah sonumuzu hayir etsin

canım nasılsın, bizim ayrıntılı sonuçlarımız çok iyi çıktı, normal yani herhangi bir sorun yok, bebişim 24 cm/360 gr. olmuş teyzesi, fotosunu ve videosunu aldık izleyip duruyorum.

sen neler yapıyorsunnn?

amanda aman masallah tebarekallah Allaim daim etsin ins,böyle güzel güzel büyümeye devam etsin..

canim ben ayniyim beklemeye devam ediyorum Allahin izniyle bu carsamba maratonumuz basliyor musa krese basliycak tabi bu hafta alistirma haftasi oldugu icin biraz yorucu olucak ama Allahin ziniyle atlaticaz ins ondan sonra hayatima degisik seyler katmaya basliycam ins

ayrica yazmadan becermiycem galiba en iysi yzamak :)

yarin bizim ilk sayfadaki diyete basliyorum 3 günlük ardindan 1 aylik musa krese baslayincada spora basliycam evde ins yeni cdler aldim

evet canim buraya yabanci cdler canim 2 tane plates cdsi bi tane dans bitanede michael 30 day diye bisey tam adini yzamadim kkda paylasimi var yapanlar cok memnun

oy masallah :)

hadi hayırlısı canım, spor delisi olacaksın galiba artık hergün değişik değişik yaparsın, şimdiden maşallah diyorum sana :)))):128:

hadi hayırlısı canım, spor delisi olacaksın galiba artık hergün değişik değişik yaparsın, şimdiden maşallah diyorum sana :)))):128:

günaydın canım, sabah tartıldım 75.400 gr. geldim, ayyyy yavaş yavaş hızlanır herhalde kilo almam ama şimdilik iyi bence. ne zamandan hesaplayacağımı bilmiyorum ama burada tarih tarih kilolarımız yazdığı için oradan baktım hamile kaldığım tarihte 70 kiloymuşum ama hamile kaldığımı öğrendiğimde 66. idim. artık ypacak bişey yok zaten, ben 70.e göre hesaplıyıp moralimi bozmamaya çalışıyorum. sen başlayınca ilk sayfaya yine her hafta yazmaya başlıyalım mı canım, ikimize de moral olurrr ne dersin?

canim bencede hic moralini bozma 70 le hamile kaldin sen ve gayet iyi bir rakam 75 ,yazabilrisin canim bugün basladim ve kilo 71.2 ((((((((((((((((

canim bana özelden senin cep telini yazsana trye geldimmi lazim olacak :)

canim bencede hic moralini bozma 70 le hamile kaldin sen ve gayet iyi bir rakam 75 ,yazabilrisin canim bugün basladim ve kilo 71.2 ((((((((((((((((

yazdım canım kilolarımızı, suratını asma kızzzzzz yeni aldın o pisleri hemen verirsin.

canım şimdi msj atacağım ama herkesle yaşadığım bir sorunu söyleyeyim, telimi açmayabilirim mutlaka msj at çünkü iş için çok tlf geldiğinden genelde bilmediklerimi açmıyorum :)

tamam canim simdi caldirdim seni ama trde bu numarayi kullanmyicam tabi :)

nasil asmiyim ya öküz gibgi oldum yine yazin 61 i begenmiyodum simdiki halime bak

tamam canim simdi caldirdim seni ama trde bu numarayi kullanmyicam tabi :)

nasil asmiyim ya öküz gibgi oldum yine yazin 61 i begenmiyodum simdiki halime bak

canım benim sen benim moralim çok bozulmasın diye psikolojik olarak aldın onlar hemencecik vereceksin gör bak, valla faso fisoyla da uğraşma bence yap bizim 3 günlüğü, 3 gün sonunda bir moral depola, ardından da yap 1 aylığı zaten çoğu gider azı kalır

evet beni bir değişik numara çaldırmış gördüm ve onu kaydettim senin mesajını okumadan daha

Son düzenleme:

:)) canim ben ögle yemeginde aksamki elmayida yedim,balik rahahtsiz eeti beni agzimdaki o tadi alsin diye yedim iyimi ettim bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…