• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
uyudum kiz ögleden önce ama beni uyku daha beter yapiyo kalkinca nereye saldircagimi sasiriyorum acliktan :) ben kalkip aksam yemgine giriseyim yavastan en iyisi :) sunun surasinda ne kaldi dondurma yemeye :)

afiyet olsun canım şimdiden senin başlangıcının şerefine ben de dondurma yiyeceğim akşam :)

kitap falan da okuyabilirsin saran bişey olursa hemen geçer vakit

afiyet olsun canım şimdiden senin başlangıcının şerefine ben de dondurma yiyeceğim akşam :)

kitap falan da okuyabilirsin saran bişey olursa hemen geçer vakit

hee dimi 2 canavarla nede zavkli kitap okunur hahah

neyse canim ben kactim daha girmem heralde yarina görüsürüz ins,itiraf etmeliyimki yazmis olmasaydim coktan bozmustum utancima bozamiyom :)

günaydınnnnnnn canım,

ne kadar vermişsin bakalım, ilk günün hasılatı ne kadar , uzak kalma buralardan destek olacağım ben sana

tesekür ederim canim,700 gr gitmis gözüküyor ama bana aksama sosis yerine baska ne yiyebilirim söylemen lazim :) gecen sefer sosis migdemi kötü yapmisti yemek istemiyorum..

kacaklik yok ama 3 günün aksami menüye uyamiycam ne balik yemek istiyom nede karni bahar belki sadece kavun ve dondurma yerim..

simdi kresden geliyom ufakligida postaladim hahah ordakiler demistiki bana bugün gelirsiniz 1 saat beraber durup gidersiniz sonra yarin 1 saat birakip gidersin ama ben biliyom cocugumu evde tembihledim onu ben seni birakicam oraya sen orda oyniycan ben eve gelicem sonra gelip sizi alicam diye oda tamam dedi krese gittik arkasina bakmadan iceri girdi sipa haha hala gülüyorum e olsun okadar artik 3 senedir gidip geliyo cocuk daha ne alistirmasiymis haha abisi suna yaninda degil ana sifi gurbunda o ama yine orda taniodigi abisin arkadaslari var bi kac keze bize gelmislerdi onlarla oynasin iste ne ugrascam bosuna yok bi saat git eve gel 2 saat sonra git ötekini al oldu canim :)

tesekür ederim canim,700 gr gitmis gözüküyor ama bana aksama sosis yerine baska ne yiyebilirim söylemen lazim :) gecen sefer sosis migdemi kötü yapmisti yemek istemiyorum..

kacaklik yok ama 3 günün aksami menüye uyamiycam ne balik yemek istiyom nede karni bahar belki sadece kavun ve dondurma yerim..

simdi kresden geliyom ufakligida postaladim hahah ordakiler demistiki bana bugün gelirsiniz 1 saat beraber durup gidersiniz sonra yarin 1 saat birakip gidersin ama ben biliyom cocugumu evde tembihledim onu ben seni birakicam oraya sen orda oyniycan ben eve gelicem sonra gelip sizi alicam diye oda tamam dedi krese gittik arkasina bakmadan iceri girdi sipa haha hala gülüyorum e olsun okadar artik 3 senedir gidip geliyo cocuk daha ne alistirmasiymis haha abisi suna yaninda degil ana sifi gurbunda o ama yine orda taniodigi abisin arkadaslari var bi kac keze bize gelmislerdi onlarla oynasin iste ne ugrascam bosuna yok bi saat git eve gel 2 saat sonra git ötekini al oldu canim :)

canım başlagıcın süperrrr tebrik ederim, maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bence sosis yerine yağsız pişirdiğin köfte yiyebilirsin, çok kasma kendini ikisi de et sonuçta.veya benzeri yağsız bir et çeşidi.

karnıbahar yerine brokoli yiyebilirsin. onu da sevmiyorsan mesela marul falan yiyebilirsin bence salatalık marul salatası yaparsın, ben de o son akşam tam yiyemiyordum :) kafana göre takıl canım son gün o oraya gelde boşver gerisini, zaten o günün akşamı moralin tavan yapmış olur :))))

ohhh ohhhh oğlanlarda yok spora da başlarsın sennn süper bir başlangıç oldu canım seninki.aferin oğluşuna da

canım başlagıcın süperrrr tebrik ederim, maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bence sosis yerine yağsız pişirdiğin köfte yiyebilirsin, çok kasma kendini ikisi de et sonuçta.veya benzeri yağsız bir et çeşidi.

karnıbahar yerine brokoli yiyebilirsin. onu da sevmiyorsan mesela marul falan yiyebilirsin bence salatalık marul salatası yaparsın, ben de o son akşam tam yiyemiyordum :) kafana göre takıl canım son gün o oraya gelde boşver gerisini, zaten o günün akşamı moralin tavan yapmış olur :))))

ohhh ohhhh oğlanlarda yok spora da başlarsın sennn süper bir başlangıç oldu canım seninki.aferin oğluşuna da

ay canimi cektirdin söyle marul ve rokali bi salata :) öyle yapayim en iyisi.

spora basliycam canim ins bugün evde bekliyorum simdi bisey olursa ariycaklar aramazlarsa normal satte gidip alicam eger hersey yolunda giderse yarin basliycam spora ins

ay canimi cektirdin söyle marul ve rokali bi salata :) öyle yapayim en iyisi.

spora basliycam canim ins bugün evde bekliyorum simdi bisey olursa ariycaklar aramazlarsa normal satte gidip alicam eger hersey yolunda giderse yarin basliycam spora ins

şimdiden afiyet olsun canım :)))) sporun da şimdiden hayırlı olsun bir de ben yapabilsem çok tembel oldum ben ya:14:

olsun canım biz önümüze bakalım hem 1 aylık diyet heryerde rahatlıkla yapabileceğin bir diyet :) ne kadar oldun bugün itibariyle

canim verdigim geri gelmis ama sanirm ödemde var vücudumda ellerimi sis hissediyorum ayrica bugün kacamakli gidiyo sanirim bir süre toparlanan kadar böyle gidicek e kolay degil migde cöplüge döndü bi anda eski haline döndüremiyom :)

hayirli pazarlar canm,ben sifayi kaptim ,ben benden ümidi kestim artik sende kes ümidini benden yakinda cinnet geciricem

geçmiş olsun canım üşüttün mü neyin var? kendine dikkat et ayrıca ben senden ümidi kesmiyorum kusura bakma, 1 2 gün bozuldu diye koyverme bak sonra daha köt olacak canım, bozsan da sonraki öğününde aynen devam et, iyileşene kadar çorba falan iç bol bol, sonra yeniden tam gaz devam:16:

Back