- Konu Sahibi bilgililgili
- #1.001
nerlerdesin sen canım iyileştin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerlerdesin sen canım iyileştin mi?
idare eder canim,toparlanmaya calisiyorum her türlü,sen nasilsin
evet canim sabah sabah o sekerli suyu icmek iskence gibi,degerleriniz güzel cikmis cok sükür..
ben yarindan itibaren menü bildirmeye basliyorum baska türlü olmuycak bu gidisle senide gecicem
evet canım menüü yaz eksiksiz bana da yaz başka biryere yazmayı düşünüyorsan yarın sabah kilo ve kahvaltı bilgilerinle beklerim bebiiiiiiii
yeni diyetin hayırlı olsun canım, ekmeğe nutella sürüp yiyebilmek süpermiş canım, afiyet olsun.
bugünkü menünde çok güzel ve doyurucu gözüküyor :) hadi bakalım startı verdin gerisi gelir
iyi aksamlar canim,
bugün sohbete gitmistim ilk defa gittigim icin habeirm yoktu kahvaltida varmis ben edip gitmistim öyle yemedim ama kural bozuldu malesef evede ac düsünce diyetim yalan oldu bugün yarin kaldigim yerden devam edicem ins yürüyüsde yapamadim bugün esim gelsin alisverise giderim dedim yürüyerek oldu ama oda sagolsun gelmedi bi türlü aksam oldu..
yarin yine arabayi kresde birakip yürüycem ins
canımcım günaydın dün giremedim işlerim yoğundu :))) yürüme işini çok güzel yapmışsın aksaklıklar olabilir canım bunların olacağını bilerek devam et sen yoluna 1 hafta yapsan gerisi gelecek zaten ben sana inanıyorum birtanem bugün neler yapacaksın
canim malesef planalrim suya düstü sabah konsolosluga pasaportumu almaya gittim ama kagidi evde unutmusum :) döndüm arkadasla bulustum bütün gün disardaydik yarin yine konsolosluga gidicem haftaya oturtucam bu yürüme isini ins
canımcım yütüme işini yapamadın da menü nasıldı bugün menü :)))
imm seyyy kemm kümm :) valla canim bütün hafta disardaaydim bugünde olmak suretiyle o yüzden cok düzensizdi
bebişşşşşş öyle olmaz amamaaaaaaaaa ben hep dışardayım o zaman hiç diyet yapmıyım mııııı? yok ben anladım sen beni bekliyorsunnnn
canımmm günaydın sana yeni bir alternatif sunuyorum şu an en iyisi akşam 6dan sonraaa yemek yeme geri kalan herşey serbestt
nasıl?
heyooooo neredesinh canım sen gezmelerde misin yine?