• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
evet canim sabah sabah o sekerli suyu icmek iskence gibi,degerleriniz güzel cikmis cok sükür..

ben yarindan itibaren menü bildirmeye basliyorum baska türlü olmuycak bu gidisle senide gecicem

evet canim sabah sabah o sekerli suyu icmek iskence gibi,degerleriniz güzel cikmis cok sükür..

ben yarindan itibaren menü bildirmeye basliyorum baska türlü olmuycak bu gidisle senide gecicem

evet canım menüü yaz eksiksiz bana da yaz başka biryere yazmayı düşünüyorsan yarın sabah kilo ve kahvaltı bilgilerinle beklerim bebiiiiiiii:16:

evet canım menüü yaz eksiksiz bana da yaz başka biryere yazmayı düşünüyorsan yarın sabah kilo ve kahvaltı bilgilerinle beklerim bebiiiiiiii:16:

yok canim baska biyere yazmayi düsnmüyorum buraya yazicam,..uykuda zayifla diye bir diyet buldum onu yapicam alman doktor yazmis kitabini aslinda ne zamandir duduyodum ama orlai olmuyodum ortak bi arkadasim yapip 20 kilo verince ilgimi cekti :) dün arastirdim bayagi yapanlar oldukca memnun hemde ac birakmiyor biraz ayristirma diyetine benziyor,

bmi si 30 dan asagi olanlar sabah 75 gr ögle 75 gr aksamda en fazla 15 gr karbonhidrat aliyolar günlük protein ihtiyacini kilonu 5 le carpip hesapliyosun

sabahlari hayvansal protein almiyosun yani ekmegine nutella bal sürüp yiyosun :)

öglenleri karisitiryosun ne istiyosan tabi 75 gr karbonu asmamak kaydiyla

aksamlarida sadece protein yiyosun salatayla birlikte bu sekilde uykuda yaglari yakiyomussun,,

sabah camide kahvalti vardi oraya gittim
1,5 dilim ekmege recel sürdüm yaninda zeytin ve patates salatasi yedim..öglene yogurtla birlikte biber dolmasi aksamada tavuk izgara ve salata yemeyi planliyorum he birde ögünlerin arasi 5 saat olucak atistirma yok aksam en gec 19 da yeme fasli biticek ve 22 de cuppa yatak,ben zaten erken yatiyorum :)

yeni diyetin hayırlı olsun canım, ekmeğe nutella sürüp yiyebilmek süpermiş canım, afiyet olsun.

bugünkü menünde çok güzel ve doyurucu gözüküyor :) hadi bakalım startı verdin gerisi gelir

yeni diyetin hayırlı olsun canım, ekmeğe nutella sürüp yiyebilmek süpermiş canım, afiyet olsun.

bugünkü menünde çok güzel ve doyurucu gözüküyor :) hadi bakalım startı verdin gerisi gelir

ins canim ,dimi nutelllai diyet kulaga ne hos geliyor :)

bugünkü menüm.

sabah
3 dilim recelli ekmek
zeytin
4-5 kasik patates salatasi
1 kasik kizartma

ögle
1 adet yogurtlu biber dolmasi
1 adet tost
1 porsiyon kelogs

aksam
1 adet tavuk but
beyaz peynirli salata

ve ve veeeeeeeee

40+40 dk yürüyüs :52::52:

cocuklari krese biraktiktan sonra arabayi kresde birakip camiye yürüyerek gittim ve ayni zamanda geride yürüdüm

ama yarin bir evde sohbet var oraya gidecegim icn ayni yöntemi uygulayamam ama düsünücem baska bi seyler :)

iyi aksamlar canim,

bugün sohbete gitmistim ilk defa gittigim icin habeirm yoktu kahvaltida varmis ben edip gitmistim öyle yemedim ama kural bozuldu malesef evede ac düsünce diyetim yalan oldu bugün yarin kaldigim yerden devam edicem ins yürüyüsde yapamadim bugün esim gelsin alisverise giderim dedim yürüyerek oldu ama oda sagolsun gelmedi bi türlü aksam oldu..

yarin yine arabayi kresde birakip yürüycem ins

iyi aksamlar canim,

bugün sohbete gitmistim ilk defa gittigim icin habeirm yoktu kahvaltida varmis ben edip gitmistim öyle yemedim ama kural bozuldu malesef evede ac düsünce diyetim yalan oldu bugün yarin kaldigim yerden devam edicem ins yürüyüsde yapamadim bugün esim gelsin alisverise giderim dedim yürüyerek oldu ama oda sagolsun gelmedi bi türlü aksam oldu..

yarin yine arabayi kresde birakip yürüycem ins

canımcım günaydın dün giremedim işlerim yoğundu :))) yürüme işini çok güzel yapmışsın aksaklıklar olabilir canım bunların olacağını bilerek devam et sen yoluna 1 hafta yapsan gerisi gelecek zaten ben sana inanıyorum birtanem bugün neler yapacaksın

canımcım günaydın dün giremedim işlerim yoğundu :))) yürüme işini çok güzel yapmışsın aksaklıklar olabilir canım bunların olacağını bilerek devam et sen yoluna 1 hafta yapsan gerisi gelecek zaten ben sana inanıyorum birtanem bugün neler yapacaksın

canim malesef planalrim suya düstü sabah konsolosluga pasaportumu almaya gittim ama kagidi evde unutmusum :) döndüm arkadasla bulustum bütün gün disardaydik yarin yine konsolosluga gidicem haftaya oturtucam bu yürüme isini ins

Back