"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
canim ayrica gecen haftaki karin agirsinin bu yüzden olduguna kanaat getirdim bana kirmizi et zararlyimis ve ben 5 gün boyunca yedim ve demekki migdewm iflas etti :S

yasemin cahideyi bende takip ediyorum,çok faydalandım gerçekten.

ben zaten oğlum doğduğundan beri başlamıştım böle kararlara acaip faydasını gördüm,ekmeğimi eimde yapıyorum nerdeyse 1 yıldır,yoğurdumu da öle.peynir memleketten geliyo biterse hazır alıom arada.tereyağ da memleketten istiyorum.sizin orda da illaki vardır organik satan.hazır hiçbirşeyi vücuda sokmamak mümkün olduğunca,hem çocuklarımız için hemde kendimiz için. Allaha şükür mesela eşim beyaz şekeri nerdeyse tamamen bıraktı ara talılarda kullansamda(gerçi pekmezi tercih ediyom genelde),bu kış hasta olmadı,geçen seneye kadar her kış 3-4 kez ağır grip-nezle fln olurdu.doğal beslendikçe bağışıklığımız güçleniyo.

bilgilgilii(adın neydi seninn yaa:)
canım sende hamişsin güzel beslen bebeğin için doğallıktan şaşma,biliyosundur zaten de nekadar doğal yaşam okadar az hastalık:)

yasemin kitabı araştırıcam merak ettimm...

canim burda organik bulmak mumla arasan bulamassin tbirine cok uyuyor ama ben elimden geleni yapicam takdir Allahtan ben zaten cahideyi senin vesilenle tanidim facede görmüstüm nidah cahideyi begendi diye bi girip baktim sonra abone oldum :) mesela yazin burda gidip yerinden meyve sebze alabiliyosun ama dogal yetismiyoalr sonucta ne kadar yerindende alsan ama en zaindan meyviminde olmasi zarari en aza indirir..

kitab bence cok faydali sadece yazar harun yahyanin kitabindan faydalanmis bazi bölümlerde kendisini pek sevmem ve tasvipde etmem ama kullandigi bilgilerde bi yalnislik yok..

nidah adımı hatırlamaışsın canım çünkü bilmiyorsun burada yazmadım çünkü hiç sen kafana göre bir isim koyabilirsin.

ben maalesef organik olarak sadece marketlerin organik bölümünden aldıklarımla yetiniyorum. ve açıkçası yediklerim organik bölümünden olsa da hamile kaldığımdan beri hiç sağlıklı beslenmiyorum. perişan bir haldeyim ben işin aslı

bu arada canım sen istanbuldasın gerçi anadolu yakasındaydın sanırım ama yine de hangi dr.a veya hastaneye gidiyordun hamileykenve normal doğum mu yapmıştın

kartalda umut hast.ne gidiyordum canım,şeyma hn.

normal doğum diye gittik biraz sıkıntı oldu,sezeryana girdim.

sen karşıdaydın galba dimi.şeyma hnm çok hoş bi bayan yine olsa ona giderim.cinsiyeti bellimiydi bebikin

evet canım kızım olacak inşallah, pek alışamadım bu fikre ama böyle işte. çok farklı bir durumdayım nidahçım, eşim devamlı netten araştırıp normal senin durumun falan diyor ama ben çok üzülüyorum. çünkü hiç mutlu değilim, temmuz anneleri topiğine bakıyorum, herkes o kadar heyecanlı mutlu ki, okudukça kendimi daha da kötü hissediyorum.

canim sen beklenmedik bi anda hamile kaldin,hazir hissetmemen cok normal ama olurda cocuk dogduktan sonrada devam ederse bi doktora görünmende fayda olur annelik depresyonu var bilikyosun

benimki de plansız beklenmedik bi anda oldu ilk 2-3 ay şokta gezdim,sonra ultrasonda gördükçe alıştım:)ve ilk tekmeleri atınca mest oldum:)

yalnız yaseminin dediği lohusalık depresyonuysa o ik bir ay ,lohusa döneminde durup durup ağladım herşeye.çok kötü günlerdi.zor alıştım anneliğe.ve şimdi ; her sn şükretsem yine az..:) muzzaam bişimiş annelik...sağlıkla kauşursun kızına inş canım.

ve güzel beslen kızın ve kendin için.ceviz ye,hurma ye,bol yeşillik ye,yoğurt ye..:) abur cubur çooooook nadir girsin midene:)

canım annem ben de böyleydim kucağına alınca geçer diyor inşallah öyle olur, söylemeye utanıyorum ama sevmem diye bir korku var içimde, inşallah yaşamam böyle şeyler, sen kısA SÜREDE atlatmışsın canım, çok uzun sürenler var Allah korusun sana da geçmiş olsun bu arada.

yemek olayına gelince abur cubur hiç yemiyorum, çünkü canım hiçbirşey yemek istemiyor, ilk 2 ay çok kilo almıştım, acayip bir iştahım vardı, şimdi hiç kalmadı, yine de bir ayda 800 gr. falan almışım, zorlamasam hiç yemiyeceğim yani. şirketin yemeklerinde de bişeyler çıkmış, catering şirketi ile konuşmuşlar düzelecekmiş ama artık içime sinmiyor, insan değiştirir yani deli ediyorlar beni, işe de geç gidiyorum o yüzden acıkmamış oluyorum öğlenleri çorba falan söylüyorum dışardan ama eşim de olmadığından kallavi bir yemek yapmıyorum yoğurt falan yemeğe çalışıyorum bebiş için o da

canım benim kardeşim askerden geldi de o yüzden anneme gittim. sen nasılsın neler yapıyorsun?

bebiş de iyi yerinde mutlu gözüküyor, adını "aden" düşünüyoruz canım, fikrimizde bir değişiklik olmazsa şimdilik düşüncemiz bu yönde

gözünüz aydin canim sag saglim gelmis kardesin,

aden degisik bi isim Allah adiyla yasamayi nasip etsin ins..bende iyiyim ayni bi degisiklik yok,yuvarlanip gidiyom iste

çocuklar başladı mı canım, yuvarlanma kızzz dicem ama anladım ben sen beni bekliyorsun az dayan 4 ay sonra yanındayım

yok canim haftaya carsam ba basliycak Allahin izniyle ins,bakalim bekliyorum iste iyce zivanadan cikti aksama kadar ari gibi vizir vizir agzi kapanmiyo deli ediyo beni ya sabirrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…