• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
canım bayadır giremiyorum işlerim çok yoğundu evde desen eşim gidecek yine o yüzden beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz. sen neler yapıyorsun sallantılardan sonra topralandın mı keyifler nasıl

bende ayniyim canim oglumun 3haftasi kaldi krese basliycak oraya sartladim kendimi ,giden hic vakit kaybetmeden geri geliyo,bu aralar oglumla faliyetdeyiz o oyun gurubundan ötekine kosturuyoz :)

oyun gurubu demek bayağı hareketli günler geçiriyorsunuz az kalmış canım kreşe başlamasına o zaman başlarsın artık evde çocuklar yokken spor falan da daha rahat olur, düzen değişeceği veya yeni bir düzen başlayacağı zaman insan adaptasyon sorunu yaşıyor boşver işte az kalmış başlasın sen de bir program yaparsın kendine

oyun gurubu demek bayağı hareketli günler geçiriyorsunuz az kalmış canım kreşe başlamasına o zaman başlarsın artık evde çocuklar yokken spor falan da daha rahat olur, düzen değişeceği veya yeni bir düzen başlayacağı zaman insan adaptasyon sorunu yaşıyor boşver işte az kalmış başlasın sen de bir program yaparsın kendine

öyle canim evde kalip tv basinda oturcagina götürüyorum oynasin kresede hazirlk olsun bi yandan abimizde kiskanmasin diye yarinda beraber götürücem onlari ögleden sonra

canım napıyorsun bugün hava çok kötü olacak dışarı çıkmayın falan dediler dün ben de gitmeyecektim ama sabah kalktım baktım hiçbirşey yok belki sonra kötüleşir dedim arabayı almadan gittim işe ama sonra geri geldim acayip başım ağrıyor çatlıyacak sanki.

işte ben de durumlar böyle sen neler yapıyorsun

canım napıyorsun bugün hava çok kötü olacak dışarı çıkmayın falan dediler dün ben de gitmeyecektim ama sabah kalktım baktım hiçbirşey yok belki sonra kötüleşir dedim arabayı almadan gittim işe ama sonra geri geldim acayip başım ağrıyor çatlıyacak sanki.

işte ben de durumlar böyle sen neler yapıyorsun

gecmis olsun canim,ilacda icemessin simdi,bir kac dilim patetes soy az tula bir tülmente koy alnina sar iyi geliyo,bende ayniyim iste cocuklarla bi otarafa bi bu tarafa dolanip duruyoz :)

gecmis olsun canim,ilacda icemessin simdi,bir kac dilim patetes soy az tula bir tülmente koy alnina sar iyi geliyo,bende ayniyim iste cocuklarla bi otarafa bi bu tarafa dolanip duruyoz :)

canım dr. ağrım olur diye xxxx vermişti sakıncası yokmuş, ama yine de içmedim daha hiç :( birdaha ağrırsa bu dediğin patates olayını deneyeyim bu defa mesajını okumadan uyumuşum uyandığımda geçmişti, çok sağol canım ilgin için.

bu arada ben 75 kilo oldum çok mu aldım yaaaaaa, napıcam ben, dr. iyi dedi ama..

daha çok gir kız özlüyorum bak sen de başladın çocuklarla oyun grubuna:30:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım dr. ağrım olur diye xxxx vermişti sakıncası yokmuş, ama yine de içmedim daha hiç :( birdaha ağrırsa bu dediğin patates olayını deneyeyim bu defa mesajını okumadan uyumuşum uyandığımda geçmişti, çok sağol canım ilgin için.

bu arada ben 75 kilo oldum çok mu aldım yaaaaaa, napıcam ben, dr. iyi dedi ama..

daha çok gir kız özlüyorum bak sen de başladın çocuklarla oyun grubuna:30:

:1::1: canim SIK SIK bakiyorum aslinda seni göremeyince gidiyom bende :) canim benim 70 kilo oldugmu düsünürsek sen cok ama cok iyisin hic üzülme :) bencede doktor dogru söylemis..aeben abla nin haberi olmasada onun tavsiysiyle can bogazdan cikar kitabini aldim henüz hepsini okumadim sadece kan gurubuma baktim ve gercekten hepsi uyuyor bana a gurubu oldugum icin krimizi et zararmis banaki öyle gecen aksam söylemesi ayip sadece et ve salata yedigim halde üstüme öküz cökmüs gibi oldum :) hem ekmekde zararli degilmis bana ama kitabi hepsini bi okumam lazim

bu patates olayida annem yapardi basi agridimi hamileyken denemistim gercekten ise yariyor ama o patatesin soguklugu gecip isinsca etkiside gidiyo patatesi yenilemek gerekiyo :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrica hayatimda yeni kararlar almis bulunmaktayim ,ilk önce ise taze süt almakla basliyorum burdaki ciftliklerden,uzak oldugu icin buzlukda stokliycam sonra ondan bi güzel yogurt mayaliyorum sonra peynir yapiyorum,sonra evde neyi kendim yapabiliyosam elimden geldigince kendim yapicam ins,artik hazir gida olayina minmuma hatta hice indirmek istiyorum cahidenin blogunu geziyorum kac gündür beynim sulandi ama cok sey ögrendim hatta akillilik edip bu yaz recelimi ablama,tursumu anneme yaptiricam,salcamida teyzeme yaptiricaktim ama onun basi kalabalik o yüzden is basa düstü hahah sonra yazin domatesdi fasulyeydi meyvesiydi bi güzel buzlugu doldurup kisin mevsim disi bisey almiycam ins.iste böyle canim kac gündpr okumaktan beynim sulandi ama degdi hatta suan görümcem trde annemden yogurt mayasi ablamdanda peynir mayasi istedim haha bakalim Allahim yardimcim olsun ins..

ayrica hayatimda yeni kararlar almis bulunmaktayim ,ilk önce ise taze süt almakla basliyorum burdaki ciftliklerden,uzak oldugu icin buzlukda stokliycam sonra ondan bi güzel yogurt mayaliyorum sonra peynir yapiyorum,sonra evde neyi kendim yapabiliyosam elimden geldigince kendim yapicam ins,artik hazir gida olayina minmuma hatta hice indirmek istiyorum cahidenin blogunu geziyorum kac gündür beynim sulandi ama cok sey ögrendim hatta akillilik edip bu yaz recelimi ablama,tursumu anneme yaptiricam,salcamida teyzeme yaptiricaktim ama onun basi kalabalik o yüzden is basa düstü hahah sonra yazin domatesdi fasulyeydi meyvesiydi bi güzel buzlugu doldurup kisin mevsim disi bisey almiycam ins.iste böyle canim kac gündpr okumaktan beynim sulandi ama degdi hatta suan görümcem trde annemden yogurt mayasi ablamdanda peynir mayasi istedim haha bakalim Allahim yardimcim olsun ins..

woooowwwww diyorum sadece maşallah kız devrim mi yapıyorsun evde, bu nasıl bir kararlılık, çok güzel düşünmüşsün canım, uygulamanda da bir sorun olacağını düşünümüyorum çünkü eskiden bu şekilde olduğuna gre şimdi de yapılabilir.

kitabın konusu ne canım, kan grubu falan dedin yani çıkış noktası bu mu? ilginç geldi söylediklerin merak ettim kitabı

woooowwwww diyorum sadece maşallah kız devrim mi yapıyorsun evde, bu nasıl bir kararlılık, çok güzel düşünmüşsün canım, uygulamanda da bir sorun olacağını düşünümüyorum çünkü eskiden bu şekilde olduğuna gre şimdi de yapılabilir.

kitabın konusu ne canım, kan grubu falan dedin yani çıkış noktası bu mu? ilginç geldi söylediklerin merak ettim kitabı

canim bu karari almamdaki en büyük etken haram yiyeceklerden mümkün oldugunca kacmak icin sonucta hazir aldigimiz seylerin iicnde ne kadarda olsa hep süpheli seyler mevcut ,sagligimza ettigi etkilerde cabasi,zaten Allahin yasakladigi hic birsey bosuna degil..Allahim onun rizasini gözetmek isteyene yardime diyor ben bunu yasadim ve gördüm o yüzden tereddütüm yok,Rabbim yanimda biliyorum..

kitaba gelince canim henüz kitabi bitirmedim sadece basini biraz okudum ama elime bi mifrofon alip avaz avaz bagirmak istiyorum herkese bu kitabi okuyun diye ,sadece diyet icin degil herkesin okumasi gereken bir kitapo oldugnu düsünüyorum yazar,bütün hastaliklarin beslememmeizden kaynaklandigini söylüyor ve bunu ayet hadis ve sünnetlerle destekliyorki cokda dogru söylüyor özellikle su sözünüü okuduktan sonra insanin bir durup düsünmesi gerekiyor:

vücudumuzun savunma sistemini anlattiktan sonra diyorki yazar“

simdi tekrar sorarim:Bize ve bu dünyadaki hayatimizi rahat icinde gecirmeemiz icin var edilmis vücudumuza bu kadar ehemmiyet gösteren bir Yaratici neden bizi hasta etmek istesin?

DÜN NETTE ARASTIRDIM BIRAZ NERDEN SÜT ALABILIRIM DIYE CIFTLIKLERI BULDUM AMA EN yakini 20 km o yüzden gittimmi en azindan bi 20 litre almak lazimki degsin,yani benim acilen buzluk alamma lazim,tabi bide bunu esime anlatabilmem lazim :) ama bi kac yer buldum evlere servisi var ,sordum bizim buraya geliyolarmi diye pek ümidim yok ama gelmeselerde ben gidicem Allahin izniyle ins,sonucta buzlukta saklaniyomus 3 litre mayalarim 1 litrede cocuklar icin birakirim gerisini mayalamak ve icmek icin posetler atarim buzluga lazim oldukca cikaririm,he bide bi tane ciftikde tereyagida satiyolarmis eski usül calkamayla yapilan taze tereyagi diyordu bakalim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler..

Back