• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
iyiyim canım çok şükür.oğlanı uyuttum bakınıyom öle,acaip uykum var aslında yatsam iyi olacak:)
öpüom sizi,yaseminle seni ve miniği:)

denizcim teklif gelmemis canim istersen sen verde bende ekliyim,pcye ne oldu anlamadim msni actiktan sonra kapanip geri geliyo kizlar yazamassam kusuruma bakmaiyn

canimm bende bugün sifira sifir elde var sifir :) ama hersey yolunbda bekledigim biseydi sonuctda..

zaten böyle güzel arkadasalrim varken kötü olmak mümkünmü :) seviyorum ulen sizi :)

hergün hergün olmaz zaten bebişim bunu en iyi sen biliyorsun :))) buralar çok soğuk yaso :68:
heryer bembeyaz ist.da temiz bir hava var ama mis gibi, gitsin mikroplar
bu arada eşim de ben de zammımızı almışız çok iyi oldu bu iş çok mutluyum bugün bu sebeple :1:

bugün bebişi hissettim bir de sanırım, yan, önceden hissetmediğim bişeydi ona yordum bende.

biz de seni seviyoruz teyzesiiii :49:

hergün hergün olmaz zaten bebişim bunu en iyi sen biliyorsun :))) buralar çok soğuk yaso :68:
heryer bembeyaz ist.da temiz bir hava var ama mis gibi, gitsin mikroplar
bu arada eşim de ben de zammımızı almışız çok iyi oldu bu iş çok mutluyum bugün bu sebeple :1:

bugün bebişi hissettim bir de sanırım, yan, önceden hissetmediğim bişeydi ona yordum bende.

biz de seni seviyoruz teyzesiiii :49:

cokk sükr canim Allah mutlu günlerde harcamayi nasip etsin ins,olabilir canim hissetmeye baslamamis olabilirsin burasida buz gibi ama ne buz dondum bugün resmen

canim nasilsin ben cok iyiyim her sey yolunda suanda neskafeyle birlikte mikro dalga kekimi yiyorum,kim inandirabilriki beni diyette olduguma :1::1:

afiyet olsun canım sen diyette değilmiş gibi takıl zaten :) baksana menü de diyet gibi değil en güzel yanı bu zaten duk amcanın

canim yeni yeni tarifler deniyorum daha cok bir arkadas toplantisi oldugnda yanimda getirebilecegim selyere bakiyorum mesela ctesi bana arkadasim gelebilir az önce unsuz bi kek denedim sahane oldu yarin birde bi pogca deniycem oda tutarsa arkadas menüm hazir :) olurda bi arkadasim cagirirsa evden götürücem yemegimide pasta pogcamida :) evdeyken neysede bi yere gittinmi onlar yerken sen yemedinmi olmuyo israrlar cogaliyo bu sefer en iyisi kendi yiyecegimi yaninda tasimak hahha muhtemeelen yarina arti cickicam cünkü bugün ilk sebze günümdü ama mühim degil biliyorum sonucta :)

canım yaptıklarından 1 2 derin dondurucuya da at da aniden bir yere gitmen gerekir üşenirsin yapmaya yeni birşey böyle bir durumda çıkartırsın dondurucudan atarsın mikrodalgaya ohhhh miss gibi yersin, süpersin maşallah yasom hepsini verip beni doğumdan sonra yalnız bırakma ama:nazar::9:

bu arada akşam çok midem bulandı ve ağrım vardı eşimde uzakta olduğu için bugün geçmişti ama yine de illaki dr.a git dedi, ben de gittim herşey yolundaymış gitmişken bir daha baktı dr. %100 kız dedi. içim rahatladı, benim huzursuzluğum demek ki kendimi erkek diye alıştırmış olmamdan dolayı dr.da kesin demeyince cinsiyet için ikilemde kalmaktan kaynaklanıyormuş bugün sevindim, rahatladım kesin kız dediğinde dr. :52: artık alışveriş yapabilirim :) bazı sevdiğim bebiş markalarında çok indirim var şu anda kışlık ürünlerde ekimden itibaren kışlıklar yavaş yavaş giydirilmeyre başlanır herhalde, deneyimlerinden yola çıkarak bedenini nasıl alayım canım ne dersin? ekimde 3 aylık olacak Allah'ın izniyle, martta da 8 aylık yani ekim ayı ile mart ayları arasında kışlıklar giydirilebilir diye düşünerekten bu ayları hesapladım nasıl düşünmüşüm?

bu arada isim olarak Aden istiyorum, eşim de beğendi. Aden cennet bahçesi demek, daha ayrıntılı olarak cennetin en üst katının adı Aden.miş.

canım yaptıklarından 1 2 derin dondurucuya da at da aniden bir yere gitmen gerekir üşenirsin yapmaya yeni birşey böyle bir durumda çıkartırsın dondurucudan atarsın mikrodalgaya ohhhh miss gibi yersin, süpersin maşallah yasom hepsini verip beni doğumdan sonra yalnız bırakma ama:nazar::9:

bu arada akşam çok midem bulandı ve ağrım vardı eşimde uzakta olduğu için bugün geçmişti ama yine de illaki dr.a git dedi, ben de gittim herşey yolundaymış gitmişken bir daha baktı dr. %100 kız dedi. içim rahatladı, benim huzursuzluğum demek ki kendimi erkek diye alıştırmış olmamdan dolayı dr.da kesin demeyince cinsiyet için ikilemde kalmaktan kaynaklanıyormuş bugün sevindim, rahatladım kesin kız dediğinde dr. :52: artık alışveriş yapabilirim :) bazı sevdiğim bebiş markalarında çok indirim var şu anda kışlık ürünlerde ekimden itibaren kışlıklar yavaş yavaş giydirilmeyre başlanır herhalde, deneyimlerinden yola çıkarak bedenini nasıl alayım canım ne dersin? ekimde 3 aylık olacak Allah'ın izniyle, martta da 8 aylık yani ekim ayı ile mart ayları arasında kışlıklar giydirilebilir diye düşünerekten bu ayları hesapladım nasıl düşünmüşüm?

bu arada isim olarak Aden istiyorum, eşim de beğendi. Aden cennet bahçesi demek, daha ayrıntılı olarak cennetin en üst katının adı Aden.miş.

ah canim ah hersey bu akdar güzel giderken bi aksilik cikmassa olmaz zaten 2 gündür feci migdem bulaniyo :( ne kadar daha dayanabilrim bilemiyorum :(

canim cok sevindim senin adina rabbim kucaginda gördügün günleride nasip etsin ins..

canim buranin numaralariyla oraninki birmi bilmyiorum ama burda 3 aylik bebekler icin 68 numara aliyoruz 6 aylik bebekler icinde 74 numara iyi düsünmüssün canim ama tabi bide su var bazi bebekler minyon ybazilarida tosuncuk oluyo :) sansin varsa numaraalri tutar mesela benim yigenim biraz tosuncuk oildugu aydaki numarasi kücük geliyo sipaya masallah :)

ah canim ah hersey bu akdar güzel giderken bi aksilik cikmassa olmaz zaten 2 gündür feci migdem bulaniyo :( ne kadar daha dayanabilrim bilemiyorum :(

canim cok sevindim senin adina rabbim kucaginda gördügün günleride nasip etsin ins..

canim buranin numaralariyla oraninki birmi bilmyiorum ama burda 3 aylik bebekler icin 68 numara aliyoruz 6 aylik bebekler icinde 74 numara iyi düsünmüssün canim ama tabi bide su var bazi bebekler minyon ybazilarida tosuncuk oluyo :) sansin varsa numaraalri tutar mesela benim yigenim biraz tosuncuk oildugu aydaki numarasi kücük geliyo sipaya masallah :)

canım benim alacağım markada ay ay zaten 4-6 ay arası alsam sorun olmaz herhalde bana benzerse tosuncuk olur bu ama sütüm olursa dukan yapmış olur :52::52::52:

eeee bu bebiş sadece süt içmeyecek mi inşallah olursa doğal dukan seni sollar teyzesi :)

:1::1::1: Allah iyiligini versin manyak bende dukan yapiyosun sandim ,yok ya beni sollayamaz o benim mgidem cok fena devam edebilecekmiyim bilmyiorum ama bu sefer iradesizligimin kurbani olmiycam cünkü hersey gayet güzrl gidiyodu eger olursam migdemin kurbani olucam :)

Back