- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
- 373
- Konu Sahibi bilgililgili
iyiyim canım çok şükür.oğlanı uyuttum bakınıyom öle,acaip uykum var aslında yatsam iyi olacak:)
öpüom sizi,yaseminle seni ve miniği:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım çok şükür.oğlanı uyuttum bakınıyom öle,acaip uykum var aslında yatsam iyi olacak:)
demek geliyorsunuz inşallah görüşürüz canım çok sevindim hayırlısıyla gelin inşallah :)))) nidah sen nasılsın kız?
merhaba bilgili kusura bakma ben yasemini görünce selam vermeyi unuttum ben deniz bu arada Allah bebeğinizi saglıcakla kucagınıza almak nasip etsin inşallah
iyigeceler nidah.cım.
yasom ben çıkıyorum seni çok seviyorum canım arkadaşım, arada bir dürt
hergün hergün olmaz zaten bebişim bunu en iyi sen biliyorsun :))) buralar çok soğuk yaso
heryer bembeyaz ist.da temiz bir hava var ama mis gibi, gitsin mikroplar
bu arada eşim de ben de zammımızı almışız çok iyi oldu bu iş çok mutluyum bugün bu sebeple
bugün bebişi hissettim bir de sanırım, yan, önceden hissetmediğim bişeydi ona yordum bende.
biz de seni seviyoruz teyzesiiii
afiyet olsun canım sen diyette değilmiş gibi takıl zaten :) baksana menü de diyet gibi değil en güzel yanı bu zaten duk amcanın
canım yaptıklarından 1 2 derin dondurucuya da at da aniden bir yere gitmen gerekir üşenirsin yapmaya yeni birşey böyle bir durumda çıkartırsın dondurucudan atarsın mikrodalgaya ohhhh miss gibi yersin, süpersin maşallah yasom hepsini verip beni doğumdan sonra yalnız bırakma ama
bu arada akşam çok midem bulandı ve ağrım vardı eşimde uzakta olduğu için bugün geçmişti ama yine de illaki dr.a git dedi, ben de gittim herşey yolundaymış gitmişken bir daha baktı dr. %100 kız dedi. içim rahatladı, benim huzursuzluğum demek ki kendimi erkek diye alıştırmış olmamdan dolayı dr.da kesin demeyince cinsiyet için ikilemde kalmaktan kaynaklanıyormuş bugün sevindim, rahatladım kesin kız dediğinde dr. artık alışveriş yapabilirim :) bazı sevdiğim bebiş markalarında çok indirim var şu anda kışlık ürünlerde ekimden itibaren kışlıklar yavaş yavaş giydirilmeyre başlanır herhalde, deneyimlerinden yola çıkarak bedenini nasıl alayım canım ne dersin? ekimde 3 aylık olacak Allah'ın izniyle, martta da 8 aylık yani ekim ayı ile mart ayları arasında kışlıklar giydirilebilir diye düşünerekten bu ayları hesapladım nasıl düşünmüşüm?
bu arada isim olarak Aden istiyorum, eşim de beğendi. Aden cennet bahçesi demek, daha ayrıntılı olarak cennetin en üst katının adı Aden.miş.
ah canim ah hersey bu akdar güzel giderken bi aksilik cikmassa olmaz zaten 2 gündür feci migdem bulaniyo ne kadar daha dayanabilrim bilemiyorum
canim cok sevindim senin adina rabbim kucaginda gördügün günleride nasip etsin ins..
canim buranin numaralariyla oraninki birmi bilmyiorum ama burda 3 aylik bebekler icin 68 numara aliyoruz 6 aylik bebekler icinde 74 numara iyi düsünmüssün canim ama tabi bide su var bazi bebekler minyon ybazilarida tosuncuk oluyo :) sansin varsa numaraalri tutar mesela benim yigenim biraz tosuncuk oildugu aydaki numarasi kücük geliyo sipaya masallah :)
canım benim alacağım markada ay ay zaten 4-6 ay arası alsam sorun olmaz herhalde bana benzerse tosuncuk olur bu ama sütüm olursa dukan yapmış olur
eeee bu bebiş sadece süt içmeyecek mi inşallah olursa doğal dukan seni sollar teyzesi :)