- Konu Sahibi bilgililgili
kızzzzzzz hamişmi var aramızda vuuuuuuuuuuuu tebriklerr:)!
sağol canım.
yasom ben dayanamadım bugün gittim dr.a aslında cuma gel demişti, neyse gittim keseyi gördüm, 1.05 cm.di kese, 4 haftalıkmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzzzzzz hamişmi var aramızda vuuuuuuuuuuuu tebriklerr:)!
sağol canım.
yasom ben dayanamadım bugün gittim dr.a aslında cuma gel demişti, neyse gittim keseyi gördüm, 1.05 cm.di kese, 4 haftalıkmış.
yasom u bahsettiğin haftaların herhangi bir özelliği mi var ööölesine mi dedin :44:
günaydın canım? napıyorsun bugün de var mı arkadaş gezmesi?
evet zar zor yaptım ama senin çizelgene ne oldu yasom.
geçmiş olsun bu arada, bol bol dinlen de çoğalmasın ağrın
cokk sükür gecti canim,gece ara ara uyanmis ve üsümüstüm belkide uykusuzluktandi :)
ben sildim cizelgemi canim,bi ileri bi geri opnlami ugrasicam
ben de sildim gördüğün gibi hep iler hep ileri onunla mı uğraşıcağım
sağol canım.
canım hayırlı olsun
hamilesin demek
çok sevinidim senin adına.
hani ocak ta düşünüyodun kızzzz,seni seni demk çalışmalara erken başladın..
sağlıkla,hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah...
aa canım senin bu işte bir geçmişin mi vardı ne çabuk izin verdiler ya? ne güzel işte kız dinlenirsin evde neden sabır çekiyorsun?
ben de biran önce yarın olsun diye bekleyip duruyorum canım yaa, dün akşam yine aynı şeyleri yedim bir önceki akşamla :) bu sabahta hiç süt içemedim için eşim sabah bana bebe bisküvili süt yapmış kahvaltıda onu yedim ama grip olmuştum ya ondan öksürüğüm kaldı nassı geçecek bu akşam elma çayı yaptım internette buldum iyi gelir yazıyordu senin bildiğin birşey var mı ilaç kullanmak istemiyorum dr. ilaç verir diye gitmedim. yarına kadar geçmezse yarın soracağım ama. derinden öksürüyorum çünkü elim karnımda kaldı öksürdükçe :26:
yine karman çorman yazmışım yazması benden çözmesi senden artık
canim ben bu mesaji kacirmisim ya kusura bakma,izin olayini konusmustuk faceden :)
grip icinde canim bizim burda eczanelerde soguk alginligi icin caylar var bende hamileligimde icmistim ama orda varmidir bilmiyorum türkceye cevirdiginde sogukalginligi cayi oluyo :) he bide canim sen hangi sütleri kullaniyosun uzun ömürlü sütler pek saglikli degil biliyosun mümkünse günlük sise sütlerini kullan..öksürük icinde viks iyi gelir ama hamilelr kullanabiliyomu hic bilmiyorum,paaptya cayida yumusatir biraz hatta sey yap eger papatya caiyni bolca demle koy bi kabin icine sonra al bi örtü kafani kapat papatya cayinin buharini cek
kızlar nedesiniz,eski sıklıkta uğramıyosunuz artık.
bilgili hamiş oldu,
hasretimsen ne alamdesin bıraktın mı diyeti
sağol canım öyle bi çay vardı sanırım burada da gözüme çarpmıştı bir bakayım ben ona. bugün hiç giremedim misafir hazırlığı falan işte.... canım ben maalesef hiç süt içemiyorum, kendimi bildim bileli hiç içmedim, şimdi içebilmek için yeni yollar bulmam lazım belki nesquickli falan içebilirim öyle deneyeceğim canım, sen nasıl oldun?
canım geliyoruz aslında hergün ama ben hamile olduğum için diyetten çok sohbet amaçlı ama ben de dikkat etmeye çalışıyorum hasretim de dikkat ediyor işte öyleeeee, bu aralar ikimizde biraz yoğunuz eskisi kadar yoğun yazamadık ama buralardayız anlayacağın..... sen nasılsın, nasıl gidiyor?
canim cubuk tarcinla isitipda deneyebilriisn öylede güzel oluyo.ALlahim bugünümü aratmasin ama pek iyi degilim canim,su ic SIKINTISI dedigim sanirim düsündügüm gibi degilmis dün cok zorladi beni derin nefes almak zorunda kaldim sürekli nefesim yetmedi bana bugünde arara ara oldu yine 1 hafta oldu nerdeyse ic SIKINTISI sandim ama sanirim degil bugün tazemle kinaya gittik oda diye bronsit oldun belki ama öksürügüm yokki bilemiyorum yarin oglumun kresi kapali 2 cocukla doktora gitmeyide gözüm kesmiyo bakalim bugün azalmisti bayagi yarina gecer belki,bas agrisida cabasi aman birinin sormasini bekliyodum snaki yazdim da yazdim :)
aaa kötü olmuş canım ya çok geçmiş olsun, önemli bişey değildir inşallah sakın negatif şeyler düşünme, yarın gidersin o zaman dr.a di mi? bugün de bol bol inlen en iyisi evde, yarın dr.a gidip öğrenirsin kesin olarak ne olduğunu... bronşit değildir bence de öksürüğün yoksa nasıl bronşit olacak ki? ara ara habersiz bırakma beni canım. öptüm..
canim mesajini görmedim ben bugün ya nedense aboneligimde yeni mesaj göstermedi bende seni merak ettim bugün niye gelmedi diye bi sorayim diye girdim meger yazmsisin :) canim doktora aksam esim geldikten sonra gitti dinledi filan cigerler temiz solunum testi yapti normal ekg cekti oda normal bide kana bakicak genclerde sinirsel olabiliyo dedi ama ben son zamanlarda gayet iyiym sinirlerii bozacak biseyde yasamadimki zaten bugün daha iyidim sanki günden güne iyie gidiyo olsun bi kontrolden gecmis oldum :)