- Konu Sahibi bilgililgili
-
mualle canım ya yanlış yazmışım patlıcanlı yeşil mercimekli bir yemek canım, ben de portakal ağacından almıştım tarifini çok güzel oluyorrrr deneyebilirsin
hiç onun için oturup tatlı yapamam alırım bi kutu çikolata yesin afiyet olsun
iyi gelin- kupa kaldıracaktım sana ama yok aşağıdaaa sen kaldırdım say
ben bayılırım alman pastasınaaaa
evet bırakalım yarın için tek amacım 65.li rakamlı görmek inşallah, zaten bu akşam yoğurt ve salatalık var yarına 65,500 görürsem süper olurrrr
görürsün ins canim,bende 62 li birseyler görürmüyüm acep bu saah ilk ciktigimda 62.7 cimistim belki yarina o cikar :)
valla minikcim bayramdan sonra yapacaksan eğer 3 günlük diyeti seve seve sana katılabilirim:) Beraber başlayabiliriz:) Fakat benim şöyle bir sorunum var yumurta işini ne yapcam ben. Yumurtanın sarısını ağzıma sürmem ben. Sadece beyaz yerim
güle güle kullansinlar ins canim,tesekür ederim sizinde bayraminiz mübarek olsun simdiden canim,Allah daha nice bayramlar nasip etsin ins sevdikleirmizle birlikte,,ayyy dışarı çıktım anneme ve anneanneme eşarp aldım ama anneminkini görmen lazım üzerinde minyatürler var müthiş güzel :) uzun zamandır vitrinde görüp beğeniyordum birden almaya karar verdim çok mutlu oldum, bir de anneneme kek sepeti sipariş verdim akşama doğru şirkete gelecek çok beğenecek bence ne de olsa düzcede yok bunlardan hoşuna gider kadının :) işte anneme falanda çikolata aldım birdürü para harcadım ne mutlu banaaaa
bir de yasom ben pazartesi günü annemden dönüyorum yarın çıkacağız yola, pazartesi gününe kadar çok giremem belki de hiç giremem canım hatta bir daha hiç girmezsem senin ve ailenin de bayramını kutlarım canım, hepinize iyi bayramlar bir daha bayram ne zaman kız, bebişimkarnımda olur inşallah, çocuklarının da o pıtırcık gözlerinden öperim
sen bugün bizim diyeti yaparsan kesin görürsün canım da ilk çıktığında 62,700 çıktıysa onu neden yazmadık:44:
kızz yasom senin çizelgen ne kadan da havalı öyle altında ne zaman başladığında yazıyor nerden nasıl yaptın onu
canim üstünde yaziyor nerde yaptigim ama sen yapsan bile yapistiramassin cünkü kabul etmiyor ben imzama yapistirdigim icin kullanabiliyorum imzayida sadece pro üyler kullnabiliyor malesef
ohhh havanı da attın
valla atmışsın havanııı
yasom nassı gidiyor bayram benim hiç sorma bayram bitsin günah çıkartırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?