"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
mualle canım ya yanlış yazmışım patlıcanlı yeşil mercimekli bir yemek canım, ben de portakal ağacından almıştım tarifini çok güzel oluyorrrr deneyebilirsin

hiç onun için oturup tatlı yapamam alırım bi kutu çikolata yesin afiyet olsun

her zaman yaptigim sey canim gelenegi bozmak istemiyorum simdi,hem esimde nasiplenir hahhaha zavallim ben diyet ypaiyom diye oda mahrum kaliyo cok sever pasta tatli filan :) ayiptir söylemesi pastalarimda güzel olur ama eskisi gibi cok SIK YAPMIYORUM gecen gün dyiodu ne zaman tatli yiycez acaba diye bende iste o facede paylastigim seyleri yapmistim bi gün öncedende balli bademli alman pastasi onu bende cok seviyoru ama ya :) bayramada tatli var e artik bekler bi kac hafta daha hahha

evet bırakalım yarın için tek amacım 65.li rakamlı görmek inşallah, zaten bu akşam yoğurt ve salatalık var yarına 65,500 görürsem süper olurrrr

ayyy dışarı çıktım anneme ve anneanneme eşarp aldım ama anneminkini görmen lazım üzerinde minyatürler var müthiş güzel :) uzun zamandır vitrinde görüp beğeniyordum birden almaya karar verdim çok mutlu oldum, bir de anneneme kek sepeti sipariş verdim akşama doğru şirkete gelecek çok beğenecek bence ne de olsa düzcede yok bunlardan hoşuna gider kadının :) işte anneme falanda çikolata aldım birdürü para harcadım ne mutlu banaaaa

bir de yasom ben pazartesi günü annemden dönüyorum yarın çıkacağız yola, pazartesi gününe kadar çok giremem belki de hiç giremem canım hatta bir daha hiç girmezsem senin ve ailenin de bayramını kutlarım canım, hepinize iyi bayramlar bir daha bayram ne zaman kız, bebişim karnımda olur inşallah, çocuklarının da o pıtırcık gözlerinden öperim

gazmecim şimdi gördüm bu yazını.ya yumurtanın beyazı sarısı onlarla ılgılı poyraz bıseyler dıyordu. ben ona sorarım tatlım. ıyı bılıyo yumurta ısını. sporcu arkadaşlarından. sporcular sadece beyazını yermiş. kii sende bılırsın zaten. ne bılıym 2 beyaz yesen fazla gelır mı acaaba? bıraz spor yapsano 3 gün?

güle güle kullansinlar ins canim,tesekür ederim sizinde bayraminiz mübarek olsun simdiden canim,Allah daha nice bayramlar nasip etsin ins sevdikleirmizle birlikte,,
sen bugün bizim diyeti yaparsan kesin görürsün canım da ilk çıktığında 62,700 çıktıysa onu neden yazmadık:44:

canim ben tartiyi degisik yerlere koyup tartiliyorum ilk ciktim 62.7 cikti sonra yer degistirip 2 defa daha ciktim 63.1 cikti sonra ilk ciktigim yere koydum yine 63.1 cikti dogrusu bu oluyo,ben tartimin dilini cözdümde hahah bazen ilk durudugu yerde ciktimmi en son ciktigim kiloyu gösteriyo o yüzden yerd egsitrimem gerekiyo falan filan iste :)

kızz yasom senin çizelgen ne kadan da havalı öyle altında ne zaman başladığında yazıyor nerden nasıl yaptın onu

canim üstünde yaziyor nerde yaptigim ama sen yapsan bile yapistiramassin cünkü kabul etmiyor ben imzama yapistirdigim icin kullanabiliyorum imzayida sadece pro üyler kullnabiliyor malesef

yaaa ben annemde bayağı yedim. şimdi yarın kaşmaki misafiler için önceden hazırlanacak yemekleri hazırlıyorum ara ara uğrarım yine canım. sen tartılmışsın ben henüz cesaret edemedimmmmm bu kaşma 6dan sonra birşey yemeyimmm de biraz düzeleyim sabah tartılırım.

bir de grip oldum dün çok kötüydüm, ama yemek için alışverişi falan da yapmıştık iptal etmedim şimdi de çok iyi değilim de atlatayımda kurtulayım diye yapıyorum bişeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…