"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

ha ha ha dinime söven müslüman olsa bari,sen kendine bak bi kerem

Son düzenleme:
akşam yemeğimi de yedim ve günü kapattım saat 6 bilem olmadı daha, erken yedim ki yarın daha güzel sonuçlar göreyim tartıda :) yasom yarın ikimiz içinde güzel olur inşallah sen de bugün alışveriş falan birdürü kalori harcamışsındır, ikimizin de güzel olacak yarın sonuçlar

6dan sonra hiçbişe yemicnmii

kaçta yatıyon kız vuu hayatta duramam ben

alışveriş mi yaptın? canım çekti
evet canim bi kac parca bisey aldim,cekmece düzenleyici falan filan iiste,düzen üzerine :)

canim ben yarindan senin icn cok umutluyum ama kendimden pek umudum yok ama üzülmüyorum yarin listemize dönüyorum

ikea beni bozuyo ya ,hiç bi ihtiyacım olmasa bile para harcatıyo bana manyak bi yer:)

oyhh nutella deme bana aralık ayına kadar almıcam söz verdim kendime:)

pendikteyim canım sen karşıdaydın galba

alma kız insan dayanamıyor ona brn bir eşimle kavga etmiştim ben yokken bitirdi diye evet canım ben kağıthanedeyim uzakmışız bayyaaaa

6dan sonra hiçbişe yemicnmii

kaçta yatıyon kız vuu hayatta duramam ben

bende yemiyom ne var hih :)))

canm ben geç yatıyorum ve dayanmam lazımdı ama dayanamadım greyfurt yedim malesef

evet canim bi kac parca bisey aldim,cekmece düzenleyici falan filan iiste,düzen üzerine :)

canim ben yarindan senin icn cok umutluyum ama kendimden pek umudum yok ama üzülmüyorum yarin listemize dönüyorum

üzülme canım zaten listeye dönünce verirsin yine, ben bu sabah 66.200 çıktım, ah bayram girmeseydi haftaya istediğim kilo çizelgesini yakalrdım yaaaa

tebrikler canim cok sevindim ,umarim bayramda korursun kilonu..

valla ben aksam 21.30 oglum uyandi ve yanina gittim attim uyusun diye bil bakalim ne oldu bi güzel uyudum,sabahda cocugu esim götürdüm yani degmeyin keyfime ..bende artilarimi vermisim dün 63,7ydi bu sabahda 63.1 ciktim gecen haftaya göre 100 gr gitmis olsun 100 gr 100 grdir artidan iyidir yane

Canim ben de sevindim senin vermene bayramda almam insallah, bizim diyeti yapacagim bayramda kushan zor olur 3 gun annemdeyiz zaten tehlikeli olan bu 3 gun sadece

Sen de birtek kayinvalidene gidecektin sende de tehlike yok yani iyiyiz bu bayram

Tabii benim bayramin son gunu verecegim 13 kisilik yemegi hic saymiyorum hsaha

wuuu Allah yaridmcin olsun bacim,bol bol salta cesidi yap sende hahaha

BAŞLANGIÇLAR:
1.Kırmızı lahana salatası
2.zeytinyağlı yaprak sarması
3.mevsim salatası
4.mayonezli tavuk salatası
5.muayye
6.mantarlı patatesli börek
7. kremalı brokoli çorbası

ANA YEMEK:
8.kestaneli pilav
9.fırın poşetinde kuzu tandır
TATLI:
10.mandalinalı cheescake

menüm böyle, kırmızı lahana salatasıyla menüde katkın var :) güzel mi?

güzelde lafmi :) salatayi begenmene sevindim :) bana diyon sanki sen geri kaliyon masallah döktüreceksin

canım ben normalde en fazla 2 çeşit yemek yapıyorum ama, ben yemiyeceğimmmmmmm ya bu kadar yap ama hiç yemmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee insaf

eee artık o kadar yiyim ama ya o kestaneli pilav, ya en sevdiğim tatlı cheescake, ya zeytinyağlı yaprak sarması bunlar ne olacak yazık bana, neyse hepsi birden gelsin de birsin bir günde

onlardanda sakla azcuk ödül gününde yersin :) kestaneli pilav nasil aluyo kiz bide muayye ne nette arattim bulamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…