• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
yaaa ben annemde bayağı yedim. şimdi yarın kaşmaki misafiler için önceden hazırlanacak yemekleri hazırlıyorum ara ara uğrarım yine canım. sen tartılmışsın ben henüz cesaret edemedimmmmm bu kaşma 6dan sonra birşey yemeyimmm de biraz düzeleyim sabah tartılırım.

bir de grip oldum dün çok kötüydüm, ama yemek için alışverişi falan da yapmıştık iptal etmedim şimdi de çok iyi değilim de atlatayımda kurtulayım diye yapıyorum bişeylerr:1:

gecmis olsun canim cok yorma kendini,bende 2 gündür kötüydüm karin agrisi migde bulantisi bugün iyim sükür,oglumdan gecti galiba

sana da geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. aaa size tatil de değil di mi ben de diyorum kendi kendime, yaseminlerin çok akraba da yok orada bol bol dinlemişlerdir tatilde diye, anca jeton düştü :(

günaydin canim,tatil bitmedimi hala :)

ben sifayi kaptim nezle oldum burnum akiyor basim agriyor oglanida babasiyla gönderdim hic halim yok..suda icemiyorum :(

sabah bir tost yaptim ynainada 2 portakal bir nar SIKTIM bir bardak meyve suyu icmis oldum ama meyve suyu yapacagimi unutp öncesinden yarim armut yemistim :) ama olsun suan hastayim meyve iyi gelir hahah

senin yemek nasil gecti,begnedilermi yemeklerini,cok yoruldunmu?

Son düzenleme:
canim bayramdi oydu buydu derken sapittik,haftaya bi kampa girelim senle yine :) bu hafta benden ümit yok b halde hic bisey yapamam haftaya iyi olurum ama ins..

ben pazartesi 3 günlük diyet ardindan kushan diye düsündüm cünkü kushandada az yiyosun verdikelrimiz geri gelmez böylelikle :)

birde ben bir dahaki hastalikdan sonra oruca baslamakistiyorum artik baslayana kadar 59 u görsem fena olmaz :)

Son düzenleme:
canım günaydın, çok hastayım o yüzden geç kalktım işe de yeni geldim. yemek çok güzel geçti herkes çok beğendi yemekleri. sanırım Allah bana yemek işini atlatayım diye güç verdi, çünkü bayramın ilk gününden itibaren hastayım zaten ama dün akşam misafirler gitti o anda yıkıldım resmen kolumu kıpırdatacak halim yok, bugün önemli bir işim vardı o yüzden işe geldim ama yarın gelmeyi düşünmüyorum hafta sonu ile birleştirip dinleneceğim 3 gün inşallah.

kilo durumuna gelince malesef çok kilo almışım ben canım, 67,9 çıktım sabah. ama bugün çok geç kalktığım ve hasta olduğum için başlayamadım diyete. Canım sen ne alemdesin bilmiyorum ama ben şu sıralar amerikanı yapamam ya canım hiç karnıbahar falan yiyemem, hemen kuşhana başlayalım dermi ben zaten kuşhanın ilk 3 gününde de kalp vakfının 3 günlüğünde verdiğin kadar veriyorsun emin ol.

sonuç olarak yasom ben 15 gün hiç bozmadan kuşhan yapmayı planlıyorum, sen ne dersin?

canım günaydın, çok hastayım o yüzden geç kalktım işe de yeni geldim. yemek çok güzel geçti herkes çok beğendi yemekleri. sanırım Allah bana yemek işini atlatayım diye güç verdi, çünkü bayramın ilk gününden itibaren hastayım zaten ama dün akşam misafirler gitti o anda yıkıldım resmen kolumu kıpırdatacak halim yok, bugün önemli bir işim vardı o yüzden işe geldim ama yarın gelmeyi düşünmüyorum hafta sonu ile birleştirip dinleneceğim 3 gün inşallah.

kilo durumuna gelince malesef çok kilo almışım ben canım, 67,9 çıktım sabah. ama bugün çok geç kalktığım ve hasta olduğum için başlayamadım diyete. Canım sen ne alemdesin bilmiyorum ama ben şu sıralar amerikanı yapamam ya canım hiç karnıbahar falan yiyemem, hemen kuşhana başlayalım dermi ben zaten kuşhanın ilk 3 gününde de kalp vakfının 3 günlüğünde verdiğin kadar veriyorsun emin ol.

sonuç olarak yasom ben 15 gün hiç bozmadan kuşhan yapmayı planlıyorum, sen ne dersin?

olur canim ama bene böyle hastayyn baslamayalim pazartesi baslayalim derim be ama yok be basliycam dersen ben sana pazrtesi katilabilirm cünkü ben hastaligi atlatana kadar bol bol meyve yemeyi planliyorum,tabi yeemkti filan yoruldun simdide halsiz düstün 3 gün bpyunca cok güzel dinlen,bn ise yeni basladigim icin gidiyorum malesef :(

olur canim ama bene böyle hastayyn baslamayalim pazartesi baslayalim derim be ama yok be basliycam dersen ben sana pazrtesi katilabilirm cünkü ben hastaligi atlatana kadar bol bol meyve yemeyi planliyorum,tabi yeemkti filan yoruldun simdide halsiz düstün 3 gün bpyunca cok güzel dinlen,bn ise yeni basladigim icin gidiyorum malesef :(

yok canım ya ben de bir miktar dikkat ederim ama başlayamam pazartesi gününe kadar. pazartesi başlayalım ama ne diyorsun direk kuşhana başlamaya var mısın? 15 gün dayanırız kız, sayılı gün çabuk geçer di mi?

seni özlemişim yasom, ayyy çok kötüyüm çıkacağım birazdan :2:

yok canım ya ben de bir miktar dikkat ederim ama başlayamam pazartesi gününe kadar. pazartesi başlayalım ama ne diyorsun direk kuşhana başlamaya var mısın? 15 gün dayanırız kız, sayılı gün çabuk geçer di mi?

seni özlemişim yasom, ayyy çok kötüyüm çıkacağım birazdan :2:

bene seni özledim :) varim canim dayaniriz tabi,ayni diyeti yapinca daha iyi oluyo bende gittim oglumu aldim,,sonra portakal,greyfurt ve nar aldim SIKIP iicicm bol bol

csnım ben de en son yazdıktAN SONRA eve geldim yattım uyudum biraz önce uyandım eşime dedim laptopu getirdi bi bakayım dedim napıyorsun.

tamam canım o zaman pazartesi başlarız pazartesi gününe kadar da bol meyve devam ederiz inşallah, öptüm şimdilik:2::48:

csnım ben de en son yazdıktAN SONRA eve geldim yattım uyudum biraz önce uyandım eşime dedim laptopu getirdi bi bakayım dedim napıyorsun.

tamam canım o zaman pazartesi başlarız pazartesi gününe kadar da bol meyve devam ederiz inşallah, öptüm şimdilik:2::48:

bende az önce isden geldim canim aynen öyle meyveye devam :)

yok canım daha neler hastayım ya ondan gecikti sanırım ama bu aklıma gelince sevindim de en az 1 kilo fazla çıkarım çünkü ben böyle bir durumda, pazartesi gününe iyileşelim kız iyi bsk kendine

yok canım daha neler hastayım ya ondan gecikti sanırım ama bu aklıma gelince sevindim de en az 1 kilo fazla çıkarım çünkü ben böyle bir durumda, pazartesi gününe iyileşelim kız iyi bsk kendine

Allahan hayirlisi canim,ben bugün biraz daha iyiyim pazartesiye bomba gibi olacagimi ümit ediyorum Allahin izniyle tabiki

yasom şişkoyum ben ya çok sinir oluyorum artık ne zaman bitecek bu çile, o kadar güzel şeyler var ki seçim yapmak bazen çok zor oluyor o güzel şeyleri mi yemeli incecik güzel bir vücut sahibi mi olmalı ayyy 2 gün yiyorum hemen kilo alıyorum bıktım ya

yasom şişkoyum ben ya çok sinir oluyorum artık ne zaman bitecek bu çile, o kadar güzel şeyler var ki seçim yapmak bazen çok zor oluyor o güzel şeyleri mi yemeli incecik güzel bir vücut sahibi mi olmalı ayyy 2 gün yiyorum hemen kilo alıyorum bıktım ya

ohooo noluyo bakalim su koyvermek yok,hic birseyden vazgecmiycez canim önce kilolari verip istedigimiz vücuda sahip olunca istedigimiz herseyden yiyeceghiz sonra tabiki ölcülü bicimde ama simdi birakirda güzel yiyecekleri secersek o istedigimiz vücuda sahip olamiyacagiz o yüzden önce diyet sonra güzel yiyecekler beklesin bizi bi gün yediysek ertesi gün dengelyerek kilomuzu koruycaz o 2 gün yiyip kilo alma benimde derdim ama suan 18 den sonra bisey yemedigim icin cok fazla almiyorum bu düzeni devam ettirebilirsem ne mutlu bana,sende bilirisn kendini canim ona göre bir koruma programi yapariz ama önce hedefleeerrrrrr

Back