- Konu Sahibi bilgililgili
-
yaaa ben annemde bayağı yedim. şimdi yarın kaşmaki misafiler için önceden hazırlanacak yemekleri hazırlıyorum ara ara uğrarım yine canım. sen tartılmışsın ben henüz cesaret edemedimmmmm bu kaşma 6dan sonra birşey yemeyimmm de biraz düzeleyim sabah tartılırım.
bir de grip oldum dün çok kötüydüm, ama yemek için alışverişi falan da yapmıştık iptal etmedim şimdi de çok iyi değilim de atlatayımda kurtulayım diye yapıyorum bişeylerr
sana da geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. aaa size tatil de değil di mi ben de diyorum kendi kendime, yaseminlerin çok akraba da yok orada bol bol dinlemişlerdir tatilde diye, anca jeton düştü
canım günaydın, çok hastayım o yüzden geç kalktım işe de yeni geldim. yemek çok güzel geçti herkes çok beğendi yemekleri. sanırım Allah bana yemek işini atlatayım diye güç verdi, çünkü bayramın ilk gününden itibaren hastayım zaten ama dün akşam misafirler gitti o anda yıkıldım resmen kolumu kıpırdatacak halim yok, bugün önemli bir işim vardı o yüzden işe geldim ama yarın gelmeyi düşünmüyorum hafta sonu ile birleştirip dinleneceğim 3 gün inşallah.
kilo durumuna gelince malesef çok kilo almışım ben canım, 67,9 çıktım sabah. ama bugün çok geç kalktığım ve hasta olduğum için başlayamadım diyete. Canım sen ne alemdesin bilmiyorum ama ben şu sıralar amerikanı yapamam ya canım hiç karnıbahar falan yiyemem, hemen kuşhana başlayalım dermi ben zaten kuşhanın ilk 3 gününde de kalp vakfının 3 günlüğünde verdiğin kadar veriyorsun emin ol.
sonuç olarak yasom ben 15 gün hiç bozmadan kuşhan yapmayı planlıyorum, sen ne dersin?
olur canim ama bene böyle hastayyn baslamayalim pazartesi baslayalim derim be ama yok be basliycam dersen ben sana pazrtesi katilabilirm cünkü ben hastaligi atlatana kadar bol bol meyve yemeyi planliyorum,tabi yeemkti filan yoruldun simdide halsiz düstün 3 gün bpyunca cok güzel dinlen,bn ise yeni basladigim icin gidiyorum malesef
yok canım ya ben de bir miktar dikkat ederim ama başlayamam pazartesi gününe kadar. pazartesi başlayalım ama ne diyorsun direk kuşhana başlamaya var mısın? 15 gün dayanırız kız, sayılı gün çabuk geçer di mi?
seni özlemişim yasom, ayyy çok kötüyüm çıkacağım birazdan :2:
csnım ben de en son yazdıktAN SONRA eve geldim yattım uyudum biraz önce uyandım eşime dedim laptopu getirdi bi bakayım dedim napıyorsun.
tamam canım o zaman pazartesi başlarız pazartesi gününe kadar da bol meyve devam ederiz inşallah, öptüm şimdilik:2:
günaydın canım ayy çarsamba gunu regl olmam gerekiyordu o da olmadı hala şiştim patlıcamben :)
yok canım daha neler hastayım ya ondan gecikti sanırım ama bu aklıma gelince sevindim de en az 1 kilo fazla çıkarım çünkü ben böyle bir durumda, pazartesi gününe iyileşelim kız iyi bsk kendine
canım napıyorsun ben kalktım yataktan nihayet, ayyyy neden hala regl olmadım ya sinirlerim bozuldu. sen neler yapıyorsun
yasom şişkoyum ben ya çok sinir oluyorum artık ne zaman bitecek bu çile, o kadar güzel şeyler var ki seçim yapmak bazen çok zor oluyor o güzel şeyleri mi yemeli incecik güzel bir vücut sahibi mi olmalı ayyy 2 gün yiyorum hemen kilo alıyorum bıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?