- Konu Sahibi bilgililgili
hakılsın canım aslında 18.den sonra yemediğim zaman ben de almıyorum bakalım bu akşam yemiyeceğim, artık pazartesi gününe kadar dikkat edelim de pazartesi günü başlayalım moralim düzelir herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakılsın canım aslında 18.den sonra yemediğim zaman ben de almıyorum bakalım bu akşam yemiyeceğim, artık pazartesi gününe kadar dikkat edelim de pazartesi günü başlayalım moralim düzelir herhalde
canım bu sabah 67.2 kg. çıktım yani +1 ama onu da fazla takmıyorum açıkçası çünkü reglimin üzerinden 3 gün geçti şişkinliğim var doğal olarak, iyiyim iyiyim di mi?
kaca nerelrdesin :) valla bize bayram yok burda ama süleymancim cosmus azcik :) ama bende o olmayinca salladim diyeti :)selam kızlar bayramda tozuttum 60ı gördüm şimdi 59.5 um:) siz napıyosunuz bayramda coştunuzmu benim gibi:)
iyi pazarlar diliyorumm..
canim yaptiigmiz kadar snuc aldik ama bir aya tammalayamadik malesefbu arada kalp vakfını 1 ay yaptınızmı ,sonuç aldınızmı kızlar
tesekür ederim canim,hasretim....
ben bu yağsız yoğurdu biraz araştırdım nette
makale okumuştum onu da tercüme edip topiğime ekledim
aklına takılan başka birşey olursa da sormaktan çekinme ben elimden geldiğince araştırıp cevap vermeye çalışırım
şu linkten ulaşabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/480744-yiyerek-zayiflama-gunlugum-16.html
iyi aksamlar canim,ben yarin sabah buralarda olmiycam arkadasla doktora gidicez eslik edicem ona ögleden sonra gelirim ins..sen nasil oldun yarin is basi yapiyormusun?
ojjbuldummm:)
ya farketmeden takımda olmak beni frenliyomuş hesap vericem diye yemiyodum şimdi kontrol edenim yok ya salıyom bende:)
hadi bakalım toparlanın da sizinle gazlanayım bare:)
canım iyileştim allaha şükür benimde öğlene kadar işlerim var öğleden sonra görüşürüz inşallah :) yarın için hazır mısın? ben bomba gibiyim 15 gün beni kimse tutamaz artık umarım tabii Allahtan bir mani çıkmazsa 15 gün kuşhan yapmayı çok istiyorum.
yalnız cümlenin başından sonuna kadar tavrım nasılda değişmiş farkında mısın? yapmak istiyorum yani diyim ben.
kaçak sen nasılsın kız hoşgeldin ben de bayramda annemde çok cozuttum da düzeltmeye çalışıyorum durumları
olsun canım, bir günden birşey olmaz, geç olsun güç olmasın, ben de yedim köftelerimi şimdilik iyi durum
yasooooommmmmm cevap bekliyorum