• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
hakılsın canım aslında 18.den sonra yemediğim zaman ben de almıyorum bakalım bu akşam yemiyeceğim, artık pazartesi gününe kadar dikkat edelim de pazartesi günü başlayalım moralim düzelir herhalde:4:

canım bu sabah 67.2 kg. çıktım yani +1 ama onu da fazla takmıyorum açıkçası çünkü reglimin üzerinden 3 gün geçti şişkinliğim var doğal olarak, iyiyim iyiyim di mi?:27:

evet evet o kadarcık farklı hemen veririz biz zaten kuşhanın ilk gününde artılar tamamen gidiyor merak etme ben her defasında 1.300 kg. falan verdim ilk gün:1:

selam kızlar bayramda tozuttum 60ı gördüm şimdi 59.5 um:) siz napıyosunuz bayramda coştunuzmu benim gibi:)

iyi pazarlar diliyorumm..;)

selam kızlar bayramda tozuttum 60ı gördüm şimdi 59.5 um:) siz napıyosunuz bayramda coştunuzmu benim gibi:)

iyi pazarlar diliyorumm..;)
kaca nerelrdesin :) valla bize bayram yok burda ama süleymancim cosmus azcik :) ama bende o olmayinca salladim diyeti :)
bu arada kalp vakfını 1 ay yaptınızmı ,sonuç aldınızmı kızlar
canim yaptiigmiz kadar snuc aldik ama bir aya tammalayamadik malesef
hasretim....
ben bu yağsız yoğurdu biraz araştırdım nette
makale okumuştum onu da tercüme edip topiğime ekledim
aklına takılan başka birşey olursa da sormaktan çekinme ben elimden geldiğince araştırıp cevap vermeye çalışırım
şu linkten ulaşabilirsin
:3:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/480744-yiyerek-zayiflama-gunlugum-16.html
tesekür ederim canim,

iyi aksamlar canim,ben yarin sabah buralarda olmiycam arkadasla doktora gidicez eslik edicem ona ögleden sonra gelirim ins..sen nasil oldun yarin is basi yapiyormusun?

iyi aksamlar canim,ben yarin sabah buralarda olmiycam arkadasla doktora gidicez eslik edicem ona ögleden sonra gelirim ins..sen nasil oldun yarin is basi yapiyormusun?

canım iyileştim allaha şükür benimde öğlene kadar işlerim var öğleden sonra görüşürüz inşallah :) yarın için hazır mısın? ben bomba gibiyim 15 gün beni kimse tutamaz artık umarım tabii Allahtan bir mani çıkmazsa 15 gün kuşhan yapmayı çok istiyorum.

yalnız cümlenin başından sonuna kadar tavrım nasılda değişmiş farkında mısın? yapmak istiyorum yani diyim ben.

kaçak sen nasılsın kız hoşgeldin ben de bayramda annemde çok cozuttum da düzeltmeye çalışıyorum durumları

ojjbuldummm:)

ya farketmeden takımda olmak beni frenliyomuş hesap vericem diye yemiyodum şimdi kontrol edenim yok ya salıyom bende:)

hadi bakalım toparlanın da sizinle gazlanayım bare:)

ojjbuldummm:)

ya farketmeden takımda olmak beni frenliyomuş hesap vericem diye yemiyodum şimdi kontrol edenim yok ya salıyom bende:)

hadi bakalım toparlanın da sizinle gazlanayım bare:)

topralanırız canım merak etmeeeee, sen de takıl bize dicem ama kendine haksızlık etme güzel gidiyorsun bence öncemli olan böyle almaya başlayınca hemen kendini frenleyebilmek:30:

canım iyileştim allaha şükür benimde öğlene kadar işlerim var öğleden sonra görüşürüz inşallah :) yarın için hazır mısın? ben bomba gibiyim 15 gün beni kimse tutamaz artık umarım tabii Allahtan bir mani çıkmazsa 15 gün kuşhan yapmayı çok istiyorum.

yalnız cümlenin başından sonuna kadar tavrım nasılda değişmiş farkında mısın? yapmak istiyorum yani diyim ben.

kaçak sen nasılsın kız hoşgeldin ben de bayramda annemde çok cozuttum da düzeltmeye çalışıyorum durumları

cANIM bugün icin cok haziurdim ama malesef hersey cok ters gitti baslayamadim daha eve yeni geldim benim 1.günüm yarin olacak ins..

Back