- Konu Sahibi bilgililgili
-
Merhaba canım ben sülo, yemeğe çıkıyorum ezogelin çorbası varmış ondan içeceğim hem belkiş karnım da yumuşar böylelikle
kızlar kilo verme durumu nası gidiyo.....
ben haftasonu kaçamagından sonra yeniden bi başlangıç yaptım bugun.
şuan 62 kiloyum
hedef 56
kriz yöneticisi gibisin maşallah canım tebrik tebrik, bu şekilde atlatırsan iyidir yaneee :)
ben de üzüm yiyeceğim birazdan ara öğünüm olarak
canim atlattim bile,bir koca kupa yesil cay yettide artti bile bögkk
ama aksamki ekmegi yemiycem artik sonunda kabak ve patlican yeemgim bugün bitiyor hahah evde kimse yemegince ne kadarda az yapsan böyle oluyo iste oysaki bir kabak ve bir patlicandan yapmsitim
kiz bari yöneticilerden rica ette basligida degistirsinler alakasiz oldu böyle :)
evet ya nazkaa diye birisinin yerine musallat olmuşum gibi oldu ama başlıklar değişmiyormuş canım, nası yönetici olunuyor sen ol da değiştir şu başlığımızı. ya yasemin bak bunu da atlattın maşlaahayy çok güzel gidiyoruz diye diye ben nazar değdireceğim bize yaaaaaa
evet evde tek başına yenilince ne kadar az yaparsan yap bitmiyor maalesef ben de akşam havuçlu patlıcan yemeği yapacağım, eşim de artık o karnıbaharları yerrrr.
gece de elma yerim bi tane, sabah 1 porsiyonu tükettim akşam 1 porsiyon yiyeceğim sadeceeeee.
kız oyun bölümünde bir oyun buldum otel bilmem ne diye ayyy çok korkunç ama şirkette açamadım, daha da korkunç olsun diye akşam 6 sabah 6 arası oynanacak şekilde ayarlamışlar oyunu, ben de oynayabilmek için pcnin saatini değiştirdim ama benim pcye bağlı 6 7 tane pc var bir baktım kimse yazıcıdan çıktı alamıyormuş teknik servisi çağırmışlarhemen düzelttim saattini pcnin.
canım ben de sana yazdığımdan beri şu dermarolling konusunu okuyorum da bayağı memnunlar yaa bundan :) öyle kahve falan yapamıyorum ben neden sıkılıyorum çünkü devamlılık olmuyor malesef ben de sıkılganım ben:26:
yasom karnım taş gidiydi yaa bugün hep sıcak su içitm şimdi bir rahatsızlık hissetmiyorum bakalım inşallah yarın da öyle olur :) sabahları daha çok hissediyorum çünkü
vay genç oğluşun ve kankisi evde demek ki
kaynana bile olacaksın az kaldı kızzz, zayıflayalım da gelin laf atmasın
canım bu şu yüze masaj yapan aletler gibi bi alet ama hani şu sapın ucunda silindiri olanlardan ama bunun ucunda titanyum iğneler var işte yüz için 0.75 mm, çatlaklar ve selülit için 1.5 mm. sonra haftada bir selülitli/çatlak bölgeye bir yerden 10 defa geçecek şekilde ilk önce düz sonra dik sonra çapraz olacak şekilde yani * şekilde geçiyorsun bu kadar, hücre onarımı sağlıyormuş
ya benim eşime söyliyim ben yabancı memlektelerden bir araştırsın da ben sana daha detaylı bilgiler vereceğim
fena olmaz bisey anlamadim :) ama kendin yapabiliyomusunki bunu hic sanmiyorum gerci :)
bebiş senin sirke ne laemde ben ballı sirkeye başlıyorum yarın sabahtan itibarennnnn
daha zamani var canim balim gelse ona basliycam ama oda yok piyasada :)
bacim spor isini ne etcez,onada beraber baslayip ayni sporu yapsak fena olmaz hani :) sene lesle videolari varmii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?