• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
kızlar diyet nasııı gidiyoo.
ben bugün gayet iyidim.
ama canım çok tatlı çekiyoo...:56:
şuan kendimi zor tutuyorum:37:

hııı benimki seninki gibi doğal olmasa da ben de başladım bu akşam, haydi hayırlısı umarım faydasını görürüm

ya canım şimdi spor dedin mi bana bişeyler oluyor ben de leslie yok canım ben haftada 2 gün pilates yapacağım da 1 gün de hafif bişey istiyorum leslie nassı belki onu yaparım

canim leslie evde yapilabilecek en uygun spor televizyon karsisinda yürüyüs programi oldugun yerde leslie baciyla yürüyosun degisik milleri var 1 mil 2 mil 3 mil .... nette arat bulursun.haftada 2 gün plates yeterli olarmiki :)

bugübkü menümü yazayim.

saabh
bir dilim ekmege bir dilim kasar(2 kk)
5 zeytin
salatalik,domates

ara
2kücük elma

ögle
1.5 tost

aksam
yogurtlu sebze yemegi

ara
2 kücük elma

canim ben yarin ancak ögleden sonra gelirim sabahtan arkadasa gidicem,ordan girebilirsem bir merhaba derim sana :)

canim leslie evde yapilabilecek en uygun spor televizyon karsisinda yürüyüs programi oldugun yerde leslie baciyla yürüyosun degisik milleri var 1 mil 2 mil 3 mil .... nette arat bulursun.haftada 2 gün plates yeterli olarmiki :)

canım haftada 2 gün yeterli olmaz tabii ki ama hiç yapmamaktan iyidir diyorum, haftasonu 2 gün pilates yapmak istiyorum, hafta içi işten çıkıyorum artık eşim de var biliyorsun vaktim çok az kalıyor o yüzden hafta içi en fazla 2 gün yapabilirim ama hiç olmadı hafta içi de bir gün yaparsam haftada 3 gün spor yapmış olurum diyorum işte. lesliyi merak ediyordum zaten o zaman sen de başla yapalım beraberce. bu arada menünü çok beğendim. maşallah nazar değmesin. ben de başladım dün akşam ballı tarçılı suya, inşallah fayda eder, ondan mı bilmiyorum ama bu sabah karnım taş gibi değildi. ben de dünkü menümü yazayım:

sabah: işte biliyorsun yumurta,25 gr. lor peyniri, 3 zeytin, 1/2 domates, bir biber, 1,5 dilim kepek ekmeği.( saat:04:00 civarı)

ara: 1 nektarin

öğle: 1 porsiyon ezogelin çorbası

ara: 1 porsiyon siyah üzüm

akşam:5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1 bardak yoğurt
mevsim salata
1 dl. ekmek

gece: 1 greyfurt

hasretim nazkaa ya ne oldu acaba?

canım ben nazkaaaa, kullanıcı adımı değiştirdim :)

günaydin canim,menün gayet güzel afiyet olsun,canim ben bu cuma regl olacam pazartesi baslayalim spora ins,ben arkadasdayim simdi ögleden sonra görüsürüz

canım şimdi bugün aldığım kararlar doğrultusundaocak ayında Allah nasip ederse hamile kalmaya karar vermiş bulunmaktayım. Bunu da ilk seninle paylaşıyorum ona göre:34: bu sebeple ocak ayına kadar zayıflamış olmam lazım. ocak 15 yumurtlama dönemim olacak büyük ihtimalle dolayısıyla önümde 80 gün var. 80 günde en az 12 kilo vermiş olmam lazım yani günde 150 gr. vermem lazım bu da haftada 1.050 gr. eder. yapabilirim değil mi bebişim yaaaaa, hamile kalırsam da bebişin sağlığını da düşünecek şekilde sağlıklı beslenmemi sağlayacak bir liste isteyeceğim dr.dan elimden geldiğince onu uygulamaya çalışırım.
yine günlüğümüzden devam ederiz. Ama ocak ayında olmazsamayıs ayında yapmayı düşünüyorum :) artık öyle olursa mayısa kadar devam ederiz. ama o zamana kadaer vermiş oluruz herhalde biz bu azimle artık o zaman korumaya devam ederiz. :52:

canım şimdi bugün aldığım kararlar doğrultusundaocak ayında Allah nasip ederse hamile kalmaya karar vermiş bulunmaktayım. Bunu da ilk seninle paylaşıyorum ona göre:34: bu sebeple ocak ayına kadar zayıflamış olmam lazım. ocak 15 yumurtlama dönemim olacak büyük ihtimalle dolayısıyla önümde 80 gün var. 80 günde en az 12 kilo vermiş olmam lazım yani günde 150 gr. vermem lazım bu da haftada 1.050 gr. eder. yapabilirim değil mi bebişim yaaaaa, hamile kalırsam da bebişin sağlığını da düşünecek şekilde sağlıklı beslenmemi sağlayacak bir liste isteyeceğim dr.dan elimden geldiğince onu uygulamaya çalışırım.
yine günlüğümüzden devam ederiz. Ama ocak ayında olmazsamayıs ayında yapmayı düşünüyorum :) artık öyle olursa mayısa kadar devam ederiz. ama o zamana kadaer vermiş oluruz herhalde biz bu azimle artık o zaman korumaya devam ederiz. :52:

illa ocak diyosun yani
şubat nie olmuyo:1:

hayırlısı olur inşallah canım:emir_bebek:

canım editöre msj yollmaıştım ya profilimden siteme girmiş bakmuş, sen de baktın mı kızzzz
ne istesi kiz ne diyon,nereye baktimmi
oo planlar yapilmis hadi hayirlisi bakalim Rabbim gönlüne göre verir ins canim,kilo isinede gelince 80 günde 12 kilo vermek muhtemel ama duraklama dönemlerini hesaba katarsak en azindan bi 10 kilo verebilirisn canim diye tahmin ediyorum,ozaman sen hamileleik listesi bende oruc listesi yapariz bende ocay ayinda ALlahin izniyle oruca basliycam ins.

oo planlar yapilmis hadi hayirlisi bakalim Rabbim gönlüne göre verir ins canim,kilo isinede gelince 80 günde 12 kilo vermek muhtemel ama duraklama dönemlerini hesaba katarsak en azindan bi 10 kilo verebilirisn canim diye tahmin ediyorum,ozaman sen hamileleik listesi bende oruc listesi yapariz bende ocay ayinda ALlahin izniyle oruca basliycam ins.

evet evet seninde borçlarında vardı birikmişti, sen de onları halledersin sonra zaten benim hamilelik beslenmem de koruma gibi bişey olur herhalde korumada ouruz böylece :)

böyle yazınca da biraz ısmarlama gibi oldu ama kısmet işte:27:

10 versem de olur zaten 12 verirsem şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama 67 olsam 55 olur zaten benim asıl hedefim 57-58 arası bişeyyy

slm kizlar napiyosunuz bakimmm hasretim 34 ve nazkaaa nabr bacilar topiginiz güzel olmuss eee kilo verdiniz mi bi bakim dedim ziyaret amacli yani kizzz
bilglilgili bacim ins sende biran önce kurtulursun kilolarindan da bebeisine yaparsim bende mayisa düsünüyorum 2 . bakalim ins ama önce kilo vermem lazi 70 kiloyum bende 56 ya inmem lazim ooohhhooooooo:52::52::52::52::52::52::52:
ya ins olur biran önce ya hadi bakalim:32::32:

slm kizlar napiyosunuz bakimmm hasretim 34 ve nazkaaa nabr bacilar topiginiz güzel olmuss eee kilo verdiniz mi bi bakim dedim ziyaret amacli yani kizzz
bilglilgili bacim ins sende biran önce kurtulursun kilolarindan da bebeisine yaparsim bende mayisa düsünüyorum 2 . bakalim ins ama önce kilo vermem lazi 70 kiloyum bende 56 ya inmem lazim ooohhhooooooo:52::52::52::52::52::52::52:

hosgeldin canim,kilo veriyoruz cok sükür

canım işte profilimde ismi var bi bog yapıyordum ben de ona bakmış, sen de baktın mı diye onu dedim ,bu aralar pek giremiyorum bir sorun var çünkü ama önümüzdeki aydan itibaren yoğunlaşacağım: Bridecoach.net l Bir düğün hakkındaki herşey.

hoşgeldin, canım işte ben de ideal kiloma ineyim de öyle hamile kalayım diyorum :)

Back