- Konu Sahibi bilgililgili
merhaba meyvecim nasılsın hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hııı benimki seninki gibi doğal olmasa da ben de başladım bu akşam, haydi hayırlısı umarım faydasını görürüm
ya canım şimdi spor dedin mi bana bişeyler oluyor ben de leslie yok canım ben haftada 2 gün pilates yapacağım da 1 gün de hafif bişey istiyorum leslie nassı belki onu yaparım
kızlar diyet nasııı gidiyoo.
ben bugün gayet iyidim.
ama canım çok tatlı çekiyoo...
şuan kendimi zor tutuyorum
hımmmm......çok iyi fikir canım saol
canim leslie evde yapilabilecek en uygun spor televizyon karsisinda yürüyüs programi oldugun yerde leslie baciyla yürüyosun degisik milleri var 1 mil 2 mil 3 mil .... nette arat bulursun.haftada 2 gün plates yeterli olarmiki :)
hasretim nazkaa ya ne oldu acaba?
canım şimdi bugün aldığım kararlar doğrultusundaocak ayında Allah nasip ederse hamile kalmaya karar vermiş bulunmaktayım. Bunu da ilk seninle paylaşıyorum ona göre bu sebeple ocak ayına kadar zayıflamış olmam lazım. ocak 15 yumurtlama dönemim olacak büyük ihtimalle dolayısıyla önümde 80 gün var. 80 günde en az 12 kilo vermiş olmam lazım yani günde 150 gr. vermem lazım bu da haftada 1.050 gr. eder. yapabilirim değil mi bebişim yaaaaa, hamile kalırsam da bebişin sağlığını da düşünecek şekilde sağlıklı beslenmemi sağlayacak bir liste isteyeceğim dr.dan elimden geldiğince onu uygulamaya çalışırım.
yine günlüğümüzden devam ederiz. Ama ocak ayında olmazsamayıs ayında yapmayı düşünüyorum :) artık öyle olursa mayısa kadar devam ederiz. ama o zamana kadaer vermiş oluruz herhalde biz bu azimle artık o zaman korumaya devam ederiz.
ne istesi kiz ne diyon,nereye baktimmicanım editöre msj yollmaıştım ya profilimden siteme girmiş bakmuş, sen de baktın mı kızzzz
oo planlar yapilmis hadi hayirlisi bakalim Rabbim gönlüne göre verir ins canim,kilo isinede gelince 80 günde 12 kilo vermek muhtemel ama duraklama dönemlerini hesaba katarsak en azindan bi 10 kilo verebilirisn canim diye tahmin ediyorum,ozaman sen hamileleik listesi bende oruc listesi yapariz bende ocay ayinda ALlahin izniyle oruca basliycam ins.canım şimdi bugün aldığım kararlar doğrultusundaocak ayında Allah nasip ederse hamile kalmaya karar vermiş bulunmaktayım. Bunu da ilk seninle paylaşıyorum ona göre bu sebeple ocak ayına kadar zayıflamış olmam lazım. ocak 15 yumurtlama dönemim olacak büyük ihtimalle dolayısıyla önümde 80 gün var. 80 günde en az 12 kilo vermiş olmam lazım yani günde 150 gr. vermem lazım bu da haftada 1.050 gr. eder. yapabilirim değil mi bebişim yaaaaa, hamile kalırsam da bebişin sağlığını da düşünecek şekilde sağlıklı beslenmemi sağlayacak bir liste isteyeceğim dr.dan elimden geldiğince onu uygulamaya çalışırım.
yine günlüğümüzden devam ederiz. Ama ocak ayında olmazsamayıs ayında yapmayı düşünüyorum :) artık öyle olursa mayısa kadar devam ederiz. ama o zamana kadaer vermiş oluruz herhalde biz bu azimle artık o zaman korumaya devam ederiz.
illa ocak diyosun yani
şubat nie olmuyo
hayırlısı olur inşallah canım
ne istesi kiz ne diyon,nereye baktimmi
oo planlar yapilmis hadi hayirlisi bakalim Rabbim gönlüne göre verir ins canim,kilo isinede gelince 80 günde 12 kilo vermek muhtemel ama duraklama dönemlerini hesaba katarsak en azindan bi 10 kilo verebilirisn canim diye tahmin ediyorum,ozaman sen hamileleik listesi bende oruc listesi yapariz bende ocay ayinda ALlahin izniyle oruca basliycam ins.
slm kizlar napiyosunuz bakimmm hasretim 34 ve nazkaaa nabr bacilar topiginiz güzel olmuss eee kilo verdiniz mi bi bakim dedim ziyaret amacli yani kizzzcanım şimdi bugün aldığım kararlar doğrultusundaocak ayında Allah nasip ederse hamile kalmaya karar vermiş bulunmaktayım. Bunu da ilk seninle paylaşıyorum ona göre bu sebeple ocak ayına kadar zayıflamış olmam lazım. ocak 15 yumurtlama dönemim olacak büyük ihtimalle dolayısıyla önümde 80 gün var. 80 günde en az 12 kilo vermiş olmam lazım yani günde 150 gr. vermem lazım bu da haftada 1.050 gr. eder. yapabilirim değil mi bebişim yaaaaa, hamile kalırsam da bebişin sağlığını da düşünecek şekilde sağlıklı beslenmemi sağlayacak bir liste isteyeceğim dr.dan elimden geldiğince onu uygulamaya çalışırım.
slm kizlar napiyosunuz bakimmm hasretim 34 ve nazkaaa nabr bacilar topiginiz güzel olmuss eee kilo verdiniz mi bi bakim dedim ziyaret amacli yani kizzz
bilglilgili bacim ins sende biran önce kurtulursun kilolarindan da bebeisine yaparsim bende mayisa düsünüyorum 2 . bakalim ins ama önce kilo vermem lazi 70 kiloyum bende 56 ya inmem lazim ooohhhooooooo
ya ins olur biran önce ya hadi bakalim
ne istesi kiz ne diyon,nereye baktimmi
slm kizlar napiyosunuz bakimmm hasretim 34 ve nazkaaa nabr bacilar topiginiz güzel olmuss eee kilo verdiniz mi bi bakim dedim ziyaret amacli yani kizzz
bilglilgili bacim ins sende biran önce kurtulursun kilolarindan da bebeisine yaparsim bende mayisa düsünüyorum 2 . bakalim ins ama önce kilo vermem lazi 70 kiloyum bende 56 ya inmem lazim ooohhhooooooo
ya ins olur biran önce ya hadi bakalim