- Konu Sahibi bilgililgili
kilolar diyecektimmmm
yallah kilolar yallah kis kis yaglar kis kis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilolar diyecektimmmm
selamlar,,
sizlerinde ne güzel olmus böyle 2 arkadas birbirine destek olarak..eminim bu sekilde daha motive oluyorsunuzdur..
saglikli günler
kendileri cagirdi canm,neyse bosver bi bakimada iyi oldu zaten.canım benim yaa bayramda gidecektiniz zaten şimdi niye gittiniz kız, takma kafana bitanem ya boşver ne diyim ki üzme kendini
tesekür ederiz..selamlar,,
sizlerinde ne güzel olmus böyle 2 arkadas birbirine destek olarak..eminim bu sekilde daha motive oluyorsunuzdur..
saglikli günler
Günaydın günaydın wc.sel sorunlarım ve ben geldik yasom, 2 gündür karnım taş gibi oldu kahvaltımı yaptım işişme ideceğim şimdi öğlene kadar dışarda olurum yine öğleden sonra görşürüz :)
kendileri cagirdi canm,neyse bosver bi bakimada iyi oldu zaten.
tesekür ederiz..
Allaha sükür öyle bi sorunum yok ins da olmaz canim sende kuru kayisi filan yesen iyi gelir belki
Benimde sabahki kahvaltidan sonra sorun cozuldu de rahatladim canim kayisiya gerek kalmadi
bu sabah maaaaaallesssssef 500 gr. fazla çıktım bebişim ama diyetimi heçççç bozmadığım için hiç derdim değil açıkçası :)
senin ki ne alemde kızzz
totale baakcağım canımı sıkmayacağım bu diyetimin ilk şartını bu olarak belirledim, cuma günkü duruma göre üzülürüm üzüleceksem :)
öğle yemeğimi yedimmm, 30 dakika sonra gelirim
firuze tlfdaydi güzelim,nickini degismissin nasil oldu o is degistirmiyolar bildigim kadariyla.
bende simdi ögle yemegimi yiycem aksamla yer degistircem sebze yemegi yiycem simdi,benim kilo bu sabah 63,7 ydi ama gercek olmayabilir dün aksam yemegi yemedigim icin yarin sabah belli olur artik,500 gr fazlalaik tuvalettendir canim yarin sabaha düzelir :)
firuze tlfdaydi güzelim,nickini degismissin nasil oldu o is degistirmiyolar bildigim kadariyla.
bende simdi ögle yemegimi yiycem aksamla yer degistircem sebze yemegi yiycem simdi,benim kilo bu sabah 63,7 ydi ama gercek olmayabilir dün aksam yemegi yemedigim icin yarin sabah belli olur artik,500 gr fazlalaik tuvalettendir canim yarin sabaha düzelir :)
beğendin mi yeni kullanıcı adımı nassı olmuş?
şeye koptum ama "ben öğle yemeği yicem" yazmışım daha ne kadar kısaltabilirdim acaba "yiyeceğim" kelimesini hahaha
iyi güzelde cok uzun ben sana ne diycem simdi,canim diyim sana ben en iyisi :)
yok canim tprkiyeyi aramadim alamanyadan kk dan tanistigim bi arkadasi aradim laf lafi acti 2 saat konustuk Allahtan sinirsiz telefon.ögle yemeyimide yedim kabakli patlican yemegimi vede yogurtlu kirmizi lahana salatami bir dilim ekmekle aksamada firinda tavuk kanat yiycem 90 gr bir dilim ekmekle 1 litre suyum bitti bir koca kupada yesil cay ictim arada bir nar aksam yemeginden sonraki aradada bir nar yiycem ins
canim ben simdi dag gibi olmus camasirlarima girisiyorum,hadi bana kolay gelsin :)
selam kızlar nasılsınız...nasıl gidiyor diyetler...