• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
kızlar kilo verme durumu nası gidiyo.....
ben haftasonu kaçamagından sonra yeniden bi başlangıç yaptım bugun.
şuan 62 kiloyum
hedef 56 :nazar:

canim bana bugün bi haller oldu,krizlerdeyim ögleden önce iki elma yedim ögelnde bir tost ve yarim tost daha,acikiyorum cok belki aksamdan önceki arada beyaz leblebi yerim tutsun diye,sanirim sakiz cignedim diye oldu bidahada cignemem pöff,bugünü bi atlatsaydim,yarin sabahda arkadasa gidicem ama oda diyet yapiyor,no panik :)

kriz yöneticisi gibisin maşallah canım tebrik tebrik, bu şekilde atlatırsan iyidir yaneee :)

ben de üzüm yiyeceğim birazdan ara öğünüm olarak

kriz yöneticisi gibisin maşallah canım tebrik tebrik, bu şekilde atlatırsan iyidir yaneee :)

ben de üzüm yiyeceğim birazdan ara öğünüm olarak

canim atlattim bile,bir koca kupa yesil cay yettide artti bile bögkk :1::1::1:

ama aksamki ekmegi yemiycem artik sonunda kabak ve patlican yeemgim bugün bitiyor hahah evde kimse yemegince ne kadarda az yapsan böyle oluyo iste oysaki bir kabak ve bir patlicandan yapmsitim :1:

kiz bari yöneticilerden rica ette basligida degistirsinler alakasiz oldu böyle :)

canim atlattim bile,bir koca kupa yesil cay yettide artti bile bögkk :1::1::1:

ama aksamki ekmegi yemiycem artik sonunda kabak ve patlican yeemgim bugün bitiyor hahah evde kimse yemegince ne kadarda az yapsan böyle oluyo iste oysaki bir kabak ve bir patlicandan yapmsitim :1:

kiz bari yöneticilerden rica ette basligida degistirsinler alakasiz oldu böyle :)

evet ya nazkaa diye birisinin yerine musallat olmuşum gibi oldu ama başlıklar değişmiyormuş canım, nası yönetici olunuyor sen ol da değiştir şu başlığımızı. ya yasemin bak bunu da atlattın maşlaah:nazar: ayy çok güzel gidiyoruz diye diye ben nazar değdireceğim bize yaaaaaa:27:

evet evde tek başına yenilince ne kadar az yaparsan yap bitmiyor maalesef ben de akşam havuçlu patlıcan yemeği yapacağım, eşim de artık o karnıbaharları yerrrr.

gece de elma yerim bi tane, sabah 1 porsiyonu tükettim akşam 1 porsiyon yiyeceğim sadeceeeee.

kız oyun bölümünde bir oyun buldum otel bilmem ne diye ayyy çok korkunç ama şirkette açamadım, daha da korkunç olsun diye akşam 6 sabah 6 arası oynanacak şekilde ayarlamışlar oyunu, ben de oynayabilmek için pcnin saatini değiştirdim ama benim pcye bağlı 6 7 tane pc var bir baktım kimse yazıcıdan çıktı alamıyormuş teknik servisi çağırmışlar:52::52::52::52::52: hemen düzelttim saattini pcnin.:34:

evet ya nazkaa diye birisinin yerine musallat olmuşum gibi oldu ama başlıklar değişmiyormuş canım, nası yönetici olunuyor sen ol da değiştir şu başlığımızı. ya yasemin bak bunu da atlattın maşlaah:nazar: ayy çok güzel gidiyoruz diye diye ben nazar değdireceğim bize yaaaaaa:27:

evet evde tek başına yenilince ne kadar az yaparsan yap bitmiyor maalesef ben de akşam havuçlu patlıcan yemeği yapacağım, eşim de artık o karnıbaharları yerrrr.

gece de elma yerim bi tane, sabah 1 porsiyonu tükettim akşam 1 porsiyon yiyeceğim sadeceeeee.

kız oyun bölümünde bir oyun buldum otel bilmem ne diye ayyy çok korkunç ama şirkette açamadım, daha da korkunç olsun diye akşam 6 sabah 6 arası oynanacak şekilde ayarlamışlar oyunu, ben de oynayabilmek için pcnin saatini değiştirdim ama benim pcye bağlı 6 7 tane pc var bir baktım kimse yazıcıdan çıktı alamıyormuş teknik servisi çağırmışlar:52::52::52::52::52: hemen düzelttim saattini pcnin.:34:

Allah seni davul etsin :1::1: canim bu böälümün modu atessizprensen ona özel mesaj atarsan bence degiswtirir,benim klavye sapitiyo arada böyle sacma sapan yaziyom :)

cocuklara kurabiye attim simdi firina,ama bi isirik alip tadina bile bakmayi düsünmüyorum cünküüü biliyorumki ben asla o bi isirkla kalmam :56::1::1::1:

him bide su catlak konusu yarim kaldi klvaye yüzünden yazamadim,kahve limon karisimi kullanalar var bu sitede memnunlar sanirsam,hatta buraya yazan maibeyazda kullanip memnun kaldigini söylemisti

canım ben de sana yazdığımdan beri şu dermarolling konusunu okuyorum da bayağı memnunlar yaa bundan :) öyle kahve falan yapamıyorum ben neden sıkılıyorum çünkü devamlılık olmuyor malesef ben de sıkılganım ben:26:

yasom karnım taş gidiydi yaa bugün hep sıcak su içitm şimdi bir rahatsızlık hissetmiyorum bakalım inşallah yarın da öyle olur :) sabahları daha çok hissediyorum çünkü

canım ben de sana yazdığımdan beri şu dermarolling konusunu okuyorum da bayağı memnunlar yaa bundan :) öyle kahve falan yapamıyorum ben neden sıkılıyorum çünkü devamlılık olmuyor malesef ben de sıkılganım ben:26:

yasom karnım taş gidiydi yaa bugün hep sıcak su içitm şimdi bir rahatsızlık hissetmiyorum bakalım inşallah yarın da öyle olur :) sabahları daha çok hissediyorum çünkü

hahah kime diyon acaba bende aynen sen gibi oldugum icin hic kalkismadim zaten :) ins öyle olur canim ben zaten hep ilik iciyorum suyu öteki türlü dikemiyorum kafaya :)

neymis peki dermarolling,anlat bakalim nasil oluyomus ne kadar sürüyomus falan filan,sana zahmet benim kafada suan 3 cocuk musa rahat durmaz yani ufaklik ötekilerin oyununu bozup duruyo :)

vay genç oğluşun ve kankisi evde demek ki:3:

kaynana bile olacaksın az kaldı kızzz, zayıflayalım da gelin laf atmasın:32:

canım bu şu yüze masaj yapan aletler gibi bi alet ama hani şu sapın ucunda silindiri olanlardan ama bunun ucunda titanyum iğneler var işte yüz için 0.75 mm, çatlaklar ve selülit için 1.5 mm. sonra haftada bir selülitli/çatlak bölgeye bir yerden 10 defa geçecek şekilde ilk önce düz sonra dik sonra çapraz olacak şekilde yani * şekilde geçiyorsun bu kadar, hücre onarımı sağlıyormuş:29:

ya benim eşime söyliyim ben yabancı memlektelerden bir araştırsın da ben sana daha detaylı bilgiler vereceğim:27:

vay genç oğluşun ve kankisi evde demek ki:3:

kaynana bile olacaksın az kaldı kızzz, zayıflayalım da gelin laf atmasın:32:

canım bu şu yüze masaj yapan aletler gibi bi alet ama hani şu sapın ucunda silindiri olanlardan ama bunun ucunda titanyum iğneler var işte yüz için 0.75 mm, çatlaklar ve selülit için 1.5 mm. sonra haftada bir selülitli/çatlak bölgeye bir yerden 10 defa geçecek şekilde ilk önce düz sonra dik sonra çapraz olacak şekilde yani * şekilde geçiyorsun bu kadar, hücre onarımı sağlıyormuş:29:

ya benim eşime söyliyim ben yabancı memlektelerden bir araştırsın da ben sana daha detaylı bilgiler vereceğim:27:

:1::1:fena olmaz bisey anlamadim :) ama kendin yapabiliyomusunki bunu hic sanmiyorum gerci :)

daha zamani var canim balim gelse ona basliycam ama oda yok piyasada :)

hııı benimki seninki gibi doğal olmasa da ben de başladım bu akşam, haydi hayırlısı umarım faydasını görürüm

bacim spor isini ne etcez,onada beraber baslayip ayni sporu yapsak fena olmaz hani :) sene lesle videolari varmii?

ya canım şimdi spor dedin mi bana bişeyler oluyor ben de leslie yok canım ben haftada 2 gün pilates yapacağım da 1 gün de hafif bişey istiyorum leslie nassı belki onu yaparım

Back