• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
güzel olmus blogun canim,ama benim artik ilgi alanima girmiyo bunlar :) bekarlar ilgilensin bol bol :)

ne yapiyoz simdi basliyomuyuz spora

ya yasom sen nasıl doğurdun bebilerini

:1::1::1::1:Allah seni ne etmesin simdiden takildigi konuya bak,kizim bi dur önce bi hamile kalda sonra düsünürsün o isleri ben normal dogurdum ikisnide :) sezeryanada karsiyim ayrica cok cok mecbur kalinmadikca,

canim ben simdi cikiyorum aksam yemegini yedireyim cocuklarin kendimkinide hazirlayayim,yemek yapmaya üseniyom kendime o yüzden kirmizi lahana saltasi yiycem sadece bir dilim ekmekle az önce greyfurt yedim canim bisey istemiyo zaten

kız öyle deme ben çok korkuyorummmmmm :) şimdideen düşünmem lazım bak bi yarım saat kk doğum bölümünde dolaştım şimdi kasıklarım acayip ağrıyor.

afiyet olsun canım akşama olmadı yarına görüşürüz :)

kız öyle deme ben çok korkuyorummmmmm :) şimdideen düşünmem lazım bak bi yarım saat kk doğum bölümünde dolaştım şimdi kasıklarım acayip ağrıyor.

afiyet olsun canım akşama olmadı yarına görüşürüz :)

canim hiiiccccccc korkupta bosuna kendini üzme,milyonlarca kadin( onlardan biride ben) nasil doguruyorsa sende öyle doguracaksin Allahin izniyle ins,ben hep böyle telkin ettim kendimi ve bende beklenmeyen bir performanz ( nasil yaziliyo bu zikkim hahah) gösterdim cünkü ben cok nazli biriyimdir,canim annem nasil dogurucan der dururdu oda sok oldu hahahah

bu arada günaydin canim,bugün sali günü iptal olan isimi halledicem ins 1 saat sonra cikarim evden ancak ögleden sonra gelirim.

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
domates,biber

ögle
3 köfte,bir dilim ekmek

ara
1 greyfurt

aksam
yogurtlu kirmizi lahana salatasi,bir dilim ekmek

ara
2 kücük armut

Son düzenleme:
ben de öyle düşüneyim bari, herkes doğuruyor nazzzzlllllııı bacı yaso bileeeee persormanslar göstermişşşşş maşallah ben de doğururum herhaldeeee :)

canım ben dayanamadım bu sabah tartıldım ve tartılmaz olaydım 68,00 :47:

akşam ki meyveyi bu akşam yemeden deneyeceğim bir de bakalım ne olacak, çok canım sıkıldı sabah sabah

dün menüm şöyleydi:

sabah: aynı işte lorlu morlu

öğle: yayla çorbası
mevsim salata
2 kaşık bulgur pilavı

ara: 2 grissini

akşam: patlıcan yemeği
domatesli söğüş
yoğurt
1 dilim ekmek

gece: 1 armut
1 nektarin

nazkaa senmisin kızz noldun böle:) bilgi ilgi fln:)

offf çok pis yiyom ya

benim kız çok ilgili ve bilgili olduğuma karar verdim de :9::9::9::9::9::9:

ben yemedim de ne oldu hiç kilo verememişim kaç gündür tutuyorum kendimi +1 çıktım çok canım sıkkın ocak ayına kadar 80 günde 12 kilo vermem lazım acillll

benim kız çok ilgili ve bilgili olduğuma karar verdim de :9::9::9::9::9::9:

ben yemedim de ne oldu hiç kilo verememişim kaç gündür tutuyorum kendimi +1 çıktım çok canım sıkkın ocak ayına kadar 80 günde 12 kilo vermem lazım acillll

hadi hayırlı olsun nickin:))

spor yapıonmu ondandır belki

yada ödem flndır..

yeşilçayını bol iç

hadi hayırlı olsun nickin:))

spor yapıonmu ondandır belki

yada ödem flndır..

yeşilçayını bol iç

spor mupor yokk valla, yeşil çay desen sabah akşam hayatımın rütinine oturmuş zaten içiyorum bilmiyorum ocakta bebiş istiyorum olursa o zamana kadar 55 falan olayım yaaaaaaaaaaaa

sen de takıl bize yeme yemek:27:

spor mupor yokk valla, yeşil çay desen sabah akşam hayatımın rütinine oturmuş zaten içiyorum bilmiyorum ocakta bebiş istiyorum olursa o zamana kadar 55 falan olayım yaaaaaaaaaaaa

sen de takıl bize yeme yemek:27:

evet ya size takılsam iyi olacak :)

bebişmii ay haadi inş olursun 55 cnmm

Back