"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
ana çok başarılısın canım benim, su içmeye başlayınca yani hep içersen böyle ilk başta vücut ihtiyacı olan suyu depoladığından ilk hafta az kilo verirsin bebişim haberin olsun ama sonra açılırsın ve sen su içtiğin için tartıdaki rakamlar yavaşçana azalırken ölçülerin hızlıcana azalırrr :)

ben evde atıştırmamak için kendimi zor tutmakta olduğumdan sen çoğunlukla evde olduğun halde bu diyet işini mükemmel bir biçimde kopardığın için seni tebrik ederekten dışarı çıkmaya karar verdim bir arkadaşal buluşup yeşil çay kahve falan içeceğim.

bu işi bu günlükle halledeceğiz hasretim, bu sefer başaracağız inanalım bize

öptüm. vaktin olursa akşama görüşürüz

aman caniim bugün su ictim diye yarin 1 kil eksk cikmayi beklemiyorum( he olsada fena olmaz) yukari cikmaya devam etmiyim yeter,bende inaniyorum canim bu sefer bitecegine Allahin izniyle ins

yasemin nasılsın canım ben dışardan devam ediyorum.evime geldiğimde kendi tartımda 69 dum anneminki kandırmış beni. eve gelince düzen kurdum beslenmemde yürüyüşümde düzenli oldu en azından ilk 1 ay.haftaya geleli 2 ay olacak 63 oldum.inşallah sapıtmadan hedefime kadar devam ederim.

Yasom aksama ne yiyecesin kiz ben disarida oldugumdan salata yerim sanirim ayyyy tlf duzeldi yazabiliyorum cevap artik disardayken de seni yalniz birakmam canim :)

Ohcanimadegsin masallah canim cok iyi kilo vermissin

oo masallah canim süper vermissin biz burdayiz ugra arada.ben gördügün gibi yine ayni bi ileri 2 geri :)
Yasom aksama ne yiyecesin kiz ben disarida oldugumdan salata yerim sanirim ayyyy tlf duzeldi yazabiliyorum cevap artik disardayken de seni yalniz birakmam canim :)

Ohcanimadegsin masallah canim cok iyi kilo vermissin

canim patlican ve kabak yemegi yapicam ama cok üseniyorum :) hatta simdi kalkip yapmam lazim

Son düzenleme:
aksam yemgimi attim ocaga yaninada az yagda öldürdügüm yogurtlu kirmizi lahana yiycem,böylikle salata ve yogurdumuda yemis olucam :)

nazkcim benim canim scuk cekiyo yarin 90 gr izgara sucuk yesem olarmiki :)

bugünkü menüm

sabah
1 dlim ekmek
5 zeytin
2 kk peynir
salatalik,domates
1 tatli kasigi nutella

ögle
kasarli tost

ara
bir ayvayi cocuklarla beraber yedik :)

aksam
kabak ve patlican yemegi
yogurtlu kirmizi lahana salatasi
bir dilim ekmek

ara
1 greyfurt yiycem

2 litre suuuuuuuuuu
1 koca kupa yesil cay

yarini sabirdizlikla bekliyorum ins hüsrana ugraamam

afiyet olsun canım, menün çok mükemmel olmuş bugün, su ve yeşil çay da tuzu biberi olmuş :) yarını bilemem ama böyle devam edersek önümüzdeki cuma tartıda güzel rakamlarla karşılaşacağımıza eminim.

canım zaten pazartesi başladık diyete, yarın sucuk yersen cuma / cumartesi yapacağımız h11ö1y kaçamağından olur, hatta bunu kahvaltıda yaptığın için mükemmel olur. ama senin sucuk parmak sucuklardan herhalde nerden planladın kız şimdiden 90 gr. yesem diye?

ayrıca alışverişi de tastamam halletmişsin sanırım sebzeler doldurmuşsun evi çeşit çeşit maşallah Allah bereketini versin :)

benim menümde şöyleydi canım:

kahvaltı: 1 dl. kepekli ekmek
2 kk beyaz peynir
1 kaşık reçel
4 zeytin

öğle: kaşarlı tost

ara: 1 armut

akşam: ızgara sebzeli salata

gece: 1 elma
1 kocaman erik

yasom ben hiç aç kalmıyorum nazar değmesin senin durumun ne? tabiii canımın istedikleri oluyor özellikle evde çok vakit geçirince canım hep meyve yemek istiyor, rengarenk meyve sepeti beni mestediyor ama karnımın değil gözümün açlığından :)

yarın dışarı çıkmayacağım ama evde işlerim var onlarla uğraşıcağım, yarını atlatırsam süper olur

canim söyleki ögle yemeginde 90 gr et varya onun yerine dedim ögleleyin 90 gr izgara sucuk yiyim :) bir dilim ekmekle.

masalla canim senin menünde cok güzel olmus.benim alisveris tam tamina degil ama isteihtiyacim ola seyleri aldim cok sükür,cocuklarla anca bu kadar oluyo evde bendenbaska patlian kabak yiyen yiyen yok zaten :) benim durumumda cok sükür cok iyi dedigin gibi gözüm sadece meyvelerde :) ama Allahtan abur cubur istemiyor hatta dün asam esim ve cocuklar evde hamburger yapip yediler pataes kizartmasiyla ben yemistimm aksam yemegimi canim hic cekmedi bile tok oldugum icin ama biliyodum yapacaklarini sonra sen aklima geldin dedim simdi nazka salata yerken ben hmburger yiyemem dedim ve onlar haziranmada heme yedi aksam yemegimi.

cok konustum gelelim sonucaaaaaa

64. demek sorunm suymus,artik suyla arkadas olma zamani geldi :)

bu durumda ben ögle yemeginde 90 gr sucukla bir dilim ekmk yiyorum :)

canım ben de kahvaltıda yiyeceksin snmıştım, öğle yemeğindeki et yerine arada sırada yiyebiliriz bence sucuk. şimdiden afiyet olsun.

kilona da çok sevindim canım ya, gerçekten su çok farkettiriyor ve sende çok çabuk etki etmiş, çok sevindim canım. ben de kahvaltımı yaptım geldim :)

hasretimmmmmmmmmmmm:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…