"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
selamlar,,

sizlerinde ne güzel olmus böyle 2 arkadas birbirine destek olarak..eminim bu sekilde daha motive oluyorsunuzdur..

saglikli günler

nazkacim cok kötü bir gün gecirdim canim ögleden snra kaynanalara gittik herkesi toplamislar kavga kiyamaet koptu yazacak halim yok hic bisey yiyemedim az önce bi ayva yedim sadece ögle yemegimi yemistim.

Günaydın günaydın wc.sel sorunlarım ve ben geldik yasom, 2 gündür karnım taş gibi oldu kahvaltımı yaptım işişme ideceğim şimdi öğlene kadar dışarda olurum yine öğleden sonra görşürüz :)

canım benim yaa bayramda gidecektiniz zaten şimdi niye gittiniz kız, takma kafana bitanem ya boşver ne diyim ki üzme kendini
kendileri cagirdi canm,neyse bosver bi bakimada iyi oldu zaten.
selamlar,,

sizlerinde ne güzel olmus böyle 2 arkadas birbirine destek olarak..eminim bu sekilde daha motive oluyorsunuzdur..

saglikli günler
tesekür ederiz..

Allaha sükür öyle bi sorunum yok ins da olmaz canim sende kuru kayisi filan yesen iyi gelir belki

bu sabah maaaaaallesssssef 500 gr. fazla çıktım bebişim ama diyetimi heçççç bozmadığım için hiç derdim değil açıkçası :)
senin ki ne alemde kızzz

totale baakcağım canımı sıkmayacağım bu diyetimin ilk şartını bu olarak belirledim, cuma günkü duruma göre üzülürüm üzüleceksem :)

öğle yemeğimi yedimmm, 30 dakika sonra gelirim

firuze tlfdaydi güzelim,nickini degismissin nasil oldu o is degistirmiyolar bildigim kadariyla.

bende simdi ögle yemegimi yiycem aksamla yer degistircem sebze yemegi yiycem simdi,benim kilo bu sabah 63,7 ydi ama gercek olmayabilir dün aksam yemegi yemedigim icin yarin sabah belli olur artik,500 gr fazlalaik tuvalettendir canim yarin sabaha düzelir :)

nasssı bir telefon bu kız türkiyeyi aramadın inşaalh :))

ayyyy olsun kız yemek yemedin ama az yine de ayyyyy cumaya 1er kilo vermiş oluruz inşallah canım ya, ali ağaoğlunun demesi gibi "olacak dedim olacak" o kadar yani ikimzde zayıflıcaz burdaaaa

ben de şirkette çorba vardı domates ondan içtim, çok kötüydü tadı ama içtim gittiiii

Son düzenleme:

canım ben de değiştirilmiyor diye biliyordum ama çok değiştirmek istiyordum çünkü ben bu siteye üye olduğumda böyle paylaşımda bulunacağımı falan düşünmemiştim neyse sonra bulunmaya başladım ama etrafımda nazkayı kullandığımı bilmeyen yok köpeğimin ismi ve herşeyde kullanıyorum o yüzden rahatsız olmaya başlamıştım. dün akşam forumda dolanırken gördüm geçerli bir sebeple bir defaya mahsus değiştirilebiliyormuş :) ben de mail attım değiştirdiler.

nasssı bir telefon bu kız türkiyeyi aramadın inşaalh :))

ayyyy olsun kız yemek yemedin ama az yine de ayyyyy cumaya 1er kilo vermiş oluruz inşallah canım ya, ali ağaoğlunun demesi gibi "olacak dedim olacak" o kadar yani ikimzde zayıflıcaz burdaaaa

ben de şirkette çorba vardı domates ondan içtim, çok kötüydü tadı ama içtim gittiiii

beğendin mi yeni kullanıcı adımı nassı olmuş?

şeye koptum ama "ben öğle yemeği yicem" yazmışım daha ne kadar kısaltabilirdim acaba "yiyeceğim" kelimesini hahaha

beğendin mi yeni kullanıcı adımı nassı olmuş?

şeye koptum ama "ben öğle yemeği yicem" yazmışım daha ne kadar kısaltabilirdim acaba "yiyeceğim" kelimesini hahaha

iyi güzelde cok uzun ben sana ne diycem simdi,canim diyim sana ben en iyisi :)

yok canim tprkiyeyi aramadim alamanyadan kk dan tanistigim bi arkadasi aradim laf lafi acti 2 saat konustuk Allahtan sinirsiz telefon.ögle yemeyimide yedim kabakli patlican yemegimi vede yogurtlu kirmizi lahana salatami bir dilim ekmekle aksamada firinda tavuk kanat yiycem 90 gr bir dilim ekmekle 1 litre suyum bitti bir koca kupada yesil cay ictim arada bir nar aksam yemeginden sonraki aradada bir nar yiycem ins

heyyyyytttt be 500. mesajımmış buuuuu.maşalah bana, bu günlükte 1000de olurum seninle 5000de bilemem artık ama o kadar uzamasın kilo vermemiz :) 500. cevabım olduğu için ve bunu günlüğümüzde yazdığımdan dolayı bize 1er kilo indirim ödülü veriyorum

canım de bilgili de ilgili de süleyman bile desen olur yaneeee canım

canim ben simdi dag gibi olmus camasirlarima girisiyorum,hadi bana kolay gelsin :)

kolay gelsin canım bir de hasretim ben kilo vermemiş gözüküyorum tartıda ama hafta sonu görüştüğüm arkadaşım ne kadar incelmişsin dedi ve eşim hayatta abartmaz böyle şeyleri bir kaç gündür sabahları giyinirken ben o da diyor zayıfladın sen diyeee maşallah bana, sana da diyorlardır o zaman diyorlar mı?:13:

selam kızlar nasılsınız...nasıl gidiyor diyetler...

iyi gidiyor canım, sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…