"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Canim senden cok ozur dilerim sabah isim vardi veee simdi bitti boyle uzamasini hic beklemiyordum yoksa haber verirdim simdi de telden yaziyorum soeun vardi bb.de yazamiyordum ama hallolnus sanirim

Suyu 2 1749 yazacaktim yanlislikla 2 bardak yazmisim.

Ben de 200 gr fazla ciktim artik olacak o kadar :)

Menumu eve gidince yazarim canim cok yorma kendini opt

canim varya bugün cok stresli ve sinirli bir gün gecirdim isler bi tarfadan cocuklar bi tarafdan cinnet geciriyodum resmen kisacasi sana karsi kendimi sorumlu hissetmesem coktaan hirsimi yemeklerden almistim ama bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
salatalik,domates,biber

ögle
bir tabak hazir sebze corbasi
salata
bir dilim ekmek

ara
yarim medine hurmasi
yarim ayva

aksam
firinda tavuklu sebze yapmistim tavuklari bitisti bende kalan sebzelerini yedim icinde patates,havus bezelye biber ve sogan vardi ama havuclari oglum yedi :) vede dünden kalan 2 kasik pazimi yedim
bir dilim ekmek

ara
2 porsiyon meyve( suan ne yiyecegimi bilmyiorum)

su ck az yine saniirim 1 litre filandir

günaydin canim,

benim verdigim kilolar yavas yavas geri geliyo 64.7 oldum birgün daha bekliyecegim kilo almaya devam edersem aksam yemeginden sonraki meyveyi sabha kahvaltisindan önceye alacagim aksam 18 den sonra yemek bana yaramiyo galiba..

canım günaydın ilk olarak dün kü menümü belirteyim dün gece 2 falandı eve geldiğimde o yüzden giremedim ilk olarak dün ki menümü yazayım:

kahvaltı: 1 dilim diyet ekmek
2 kibrik kutusu kadar lor peyniri
1 tatlı kaşığı reçel

öğle: 3 adet ızgara köfte
karışık yeşil salata

ara: maalesef dışarıda olduğum için ara yapamadım

akşam: 1 por. sebze çorbası
1 dilim ekmek

ara: elma

canım neden sen de böyle oldu ben anlayamadımmmm yani ben de perşembe günü 200 gr. fazla çıkmıştım ama bu sabah o fazlalık gitmişti. ki daha önce de bu 3 günlük diyeti yaptığımda verdiğim kiloları böyel hızlı geri almadım. bence senin diyetinde yanlış birşey yapıyoruz.

meyve olayını iyi düşünmüşsün, bir de öyle dene bakalım yarın n eolacak durum.

dün ki yorgunluğuna gelince yeni yeni cic cici eşyaların gelmiş kız bunlar tatlı yorgunluklar geçti bitti, yerleştirdin mi evi? toparlayabildin mi? alışveriş işinin tam taına halledebildin mi?

yok canim ya nerde hersey yarim yamalak daha yatak odasinin yatagi gelemedi baska yerden almistik onu 2 ay oldu burda böyle 8 hafta sürüyo oturma odasi boyanacak daha .ama bunada sükür tabi cogu gitti azi kaldi ama bu karisikik tak etti artik 2 aydir karman corman bi haldeyiz,düzen istiyorum artik.

valla canim bende anlamadim bundan bi kac hafta öncede diyet ypatigim günlerde kilo almistim sürekli,sanirim metomun icine ettim bugünde normal geciricem yarin sabahki kiloma göre kahvaltidan önce yiycem meyvemi,umarim yarin yine bi cikis yasamam,iradem cok saglam degil zaten böyle olunca cabuk pes ediyorum sabit kalsam aldiris etmiycem ama niye yukari cikiyo anlamiyorum,pes etmek istemiyorum bu sefer,bitsin artik ya lütfenn

canım önceden söylemiş miydim bilmiyorum ama ben 1 yıl boyunca siyet yaparak kilo aldım ama gerçekten arada kaçamaklarım olsa da kesinlikle diyetteydim, fasfood falan hiç yemedim, kola falan zaten içimiyorum, ama o bir yılda devamlı kilo aldım, dr. su içmediğim için vücudumun yağ yakamadığını, vücudun susuz kaldığını yağ yakamayacağını söylemişti o günden sonra suyu hiç eksik etmedim ilk günler çok ozr geldi çok su içmek ama sonra alıştım ve gerçekten bir daha diyet yaptığım halde kilo verememek gibi bir problemim hiç olmadı.

bence sen de bugün en az 2 litre su iç bakalım belki bu sebepledir?

tamam canim zorliycam kendimi pazartesi günüde su meshur elma cayini yapicam,bie ben evde sirke koydum oldugu zaman eger yengemde zahmet edip balimi yollarsa bal sirke karisimina basliycam bi ara denmistim ama bütün gün sirke kokmustu agzim icememistim belki evde kendi yaptigimla icebilirim

canım yaa ben de içmek istiyorum o ballı sirkeyi ama bir türlü başaramıyorum yaaa
nassı bir tembellkitir bu böyle

valla canim kullananlar cok memnun ama ben icemeistim iste ,ins evde yaptigimla icebilrim balimda gelse yüzde yüz eminim dogal oldugundan hem elmalarimda bahce elmasiydi ama ins icebilirim,bir kere ictim onu ama aksama kadar migdemden yukari sirke kokusu geldi bir dahada tövbe etmistim

canım onu içemezsen sen de tarçınlı ballı karışıomdan içersin hem onun tadı çok hoş

canım onu içemezsen sen de tarçınlı ballı karışıomdan içersin hem onun tadı çok hoş

evet canim oda aklimda ama herseyi biliyoruzda ah su tembellik olmasa :) su evimi bi düzene sokabilsem sporada basliycam ins,ama bu düzensizlikde canim hicbisey yapmak istemiyor,zaten önce bi diyete alisayimda sonra ikisi birden zor geliyor :) sen yapiyomusun spor,az önce büyük bir kupa yesil cay ictim,varya cesiy cayi bile tembellikden icmiyom cogu zaman :)

canim bayramda ne yapicaksin,buralardamisin yoksa kacicakmisiniz bi yerlere,bizim burda bayram yok bi ilk günü kayannaya gideriz okadar o günüde haftada bir ögün olan zamana ayarlarim az az alirim ögle yemegi yerine diye düsündüm ondan sonra zaten normal hayata geri dönücez burda tatil filan yok bize

canım biz de bu bayram hiçbiryere gitmeyeceğiz sadece2 gün anneme gidip geliriz, o da bayramın hangi günleri olur bilemiyorum şimdilik, sonra burada eşimin dayısına ve annesine gideriz o kadar, diyetimi etkileyecek bir durum olacağını sanmıyorum, et çok sevmiyorum zaten, şerbetli tatlı da sevmem mesele kalmıyor ucuz atlatırız inşallah

et sorunu burda yok zaten kurbanlari yolluyoruz,bi olsa olsa dolma börek olur :)

zaten bu bayramda pazara denk geldigi ici pekte tadim olacagini sanmiyorum,görmek istemedigim insanlari görmek zorunda kalicam,Allah sbair versin bana ins

boşver kızzz zaten bayramdan bayrama görüyorsunnn iligisiz ilgisiz otur takma kafana hiçbirşeyi zaten ne kadar görüşeceksiniz

elimden geleni yapmaya calisicam bakalim :)

ben simdi ögle yemegi olarak tost yiycem canim,ne zamandir canim cekiyodu,hazir yemek ypamaya üseniyoken yiyeyim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…