nazirem iyileşmene işe başlamana sevindim :)
sana da soriyim büyüklüğünden memnunmusun 275cc dedi dr büyük olmasından korkuyorum, üst bedenim zayıf, çok az var göğsüm.
sana da soriyim büyüklüğünden memnunmusun 275cc dedi dr büyük olmasından korkuyorum, üst bedenim zayıf, çok az var göğsüm.
sağol mayacım herşey yolunda çok şükür dün işe başladım hiç zorlanmadım zaten ameliyattan sonrada hiç ağrım olmadı benim yalnız merak ettiğim birşey var ameliyatı göğüs altı kesisiyle oldum ama göğüs uçları çok hassas ve dokununca acıyor bu sizdede oldumu geçicimi acaba
bu soruya bende cvp veriyim
benim 300cc ben daha büyüğünü istedim ama doktorum bunu bile zor sığdırmış derim esnek değilmiş ve sol göğsümde sanki kenarlarını hissediyorum aslında çok büyük durmuyor yada benim gözüm aç
bende zayıfım 170 boyum 48-50 arası dolaşan bir kilom var hatta dokktorum ameliyat sonrasında sütyen bulmakta zorlanmış göğüs altı ölçüm 72 sıkması lazım olduğundan biraz uğraştırmışım
inan bilmeyen kimse anlamadı biraz bol giyince
sadece inanılmaz dolgun
eskidende hiç destekli kullanmadım kullanamadım benim b cup sütyenlerimin hiçbiri olmuyor bugün tastiklendiki c cup olmuşum
seninde göğüs dokun azsa bence hiçte büyük değil 275 tabi bu kas altı yada dual plane için geçerli
inşallah istediğine kavuşursun ama inan kafana takacağın en zon şey büyük olması olucak
canım benimde 275 cc takıldı aynı dertten bende muzdariptim ameliyattan önce başkaları anlarsa diye hep korktum ama inanki öyle olmadı hiç kimse anlamadı tam ideal olmuş okadar doğalki tam vücuduma uygun olmuş bence doktoruna güveniyorsan doğal durmasını abartılı olmamasını söyle ve ona bırak ben öyle yaptım doktorum bana 300-325 cc takarız demişti bende çok büyük diye korkmuştum ama ameliyatta en güzel 275 cc durmuş ve onu takmışlar
canım benimde göğüs dokum hiç yoktu 275 cc takıldı hiçde büyük durmuyorlar bende çok büyük olur diye korkmultum ama işi ehline bırakmak gerekiyor hatta ben ameliyatta uyutulurken sakın çok büyük olmasın demiştim şuanda tam ideal isteseydim bu boyutu anlatamazdım doktoruma tam yakışanını koymuş için rahat olsun ben ameliyat sabahı ile vaz geçmiştim büyük olurda mutsuz olursam diye son anda karar verdim tekrar olmaya iyikide olmuşum mutluyum
beğenmene sevindim cnmcanım sen çok zayıfmışsın ben 57 kiloyum,sana 300 ün zor sığması normal:) fotolarını gördüm gayet güzel olmuş bedeninle tam uyumlu olmuş güle güle kullan
dual plane olcak, dolu dolu b cup olsa yeter bence:) tabi biz ne kadar cc düşünsek de ameliyat anında belli oluyo herşey..
senin de çok yeni umarım kısa zamanda tamamen iyileşirsin cnm
nazirem nasılsın canımbenim de 275 takıldı.. daha pek alışamadım ama sporcu sütyeniyle destekli sütyen giymişim gibi duruyo dışardan .. şekil alma konusunda tecrübelerine ihtiyacım var çünkü benim kaslarım çok şiş yarın özel bi bant yapıştırılacak..bakalım..daha daha memnun olcaz işh. sen sılsın son durumun dan memnunsundur işh.
nazirem nasılsın canımbenim de 275 takıldı.. daha pek alışamadım ama sporcu sütyeniyle destekli sütyen giymişim gibi duruyo dışardan .. şekil alma konusunda tecrübelerine ihtiyacım var çünkü benim kaslarım çok şiş yarın özel bi bant yapıştırılacak..bakalım..daha daha memnun olcaz işh. sen sılsın son durumun dan memnunsundur işh.
beğenmene sevindim cnmevet ben ameliyat öncesi en az 350 istiyordum doktorumda emzirdiğim için alır diye düşünmüştü ama almamış derimde çok esnek değilmiş 300 bile derim çatlatacak diye habire bebe yağı sürüyorum çünkü emzirirkende altlarda bir iki tane çatlak vardı
inşallah hepimiz için herşey süper olur
inşallahbenim de anlamadığım şekilde bisürü çatlağım var nasıl oldu anlamadım pek kilo da almadım :44: bende şimdiden bebe yağı sürsem iyi olcak
sür cnm ihmal etme ben ne bulsam sürüyorum ama en etkilisi bebe yağı kayısı yağı ve buğday yağıymış ben hepsini karıştırıyorum artık hangisi yararsa
benim emzirmeden var bir iki tane ama göğüs altında olduğundan belli olmuyor iğneyle çizmiş gibi inşallah yenileri olmaz
inşallahbenim de anlamadığım şekilde bisürü çatlağım var nasıl oldu anlamadım pek kilo da almadım :44: bende şimdiden bebe yağı sürsem iyi olcak
canım aslında onlara kırmızıyken müdahale edince geçiyomuş kremleri varmış ama beyazlaşınca yapcak bişey yok sanırım
senin karışım süpermiş bende alıyım onlardanihmal etmezsen yenileri olmaz cnm bi de bol su içmek iyi olur benim kesin içmediğimden oldu :44:
cnm ben çok su içerim olucaksa oluyor bünyeyle alakalı :44:
bide konuyla alakasız ama depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun ben hala üstümden atamadım fena salladısabahlarım artık eşim zorla eve getirdi eve bile giremedim korkudan
cnm ben çok su içerim olucaksa oluyor bünyeyle alakalı :44:
bide konuyla alakasız ama depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun ben hala üstümden atamadım fena salladısabahlarım artık eşim zorla eve getirdi eve bile giremedim korkudan
canım benimde göğüs dokum hiç yoktu 275 cc takıldı hiçde büyük durmuyorlar bende çok büyük olur diye korkmultum ama işi ehline bırakmak gerekiyor hatta ben ameliyatta uyutulurken sakın çok büyük olmasın demiştim şuanda tam ideal isteseydim bu boyutu anlatamazdım doktoruma tam yakışanını koymuş için rahat olsun ben ameliyat sabahı ile vaz geçmiştim büyük olurda mutsuz olursam diye son anda karar verdim tekrar olmaya iyikide olmuşum mutluyum
Arkadaslar be de istiyorum ama 10 yil sonra ne oluyor, sislikonlar ilk zamanki gibi iyi duruyorlar mi? Doktorlariniz ilerisi icin bir aciklama yaptilar mi? Tesekkurler.