slm kızlar geldim sonunda bilgisayarın başına geçebildim cumartesi sabahı erkenden kalktım saat9 da dr da olmam lazımdı fakat ben amaliyattan korktuğum için vazgeçtim yarım saat boyunca eşimlede konuştuk oda herşeyi bana bıraktı sonra ya vazgaçince pişman olursam diye tekrar yola koyulduk neyse saat 10,30 da ameliyata girdim 2 saat sürmüş odaya geldiğimde ağrılarım vardı fakat daha sonra epey hafifledi akşamda taburcu olup evime geldim bugün 3. gün iyi sayılırım öyle dışarı çıkıp gezecek kadar iyi olmasamda her işimi kendim yapabiliyorum mesela dün çocuklara çorba bugünde kahvaltılarını hazırladım ya kızlar bişey sormak istiyorum daha çok erken belki ama kaçıncı günde yan yatabiliyoruz eski hayatımıza kaçıncı günde dönüyoruz
cnm geçmiş olsun.15-20 günden sonra artık yavaş yavaş yan yatmaya başlayabilirsin.benim 32.günüm bugün istediğim gibi yatıyorum artık(yüzüstü değil tabi,zaten yüzüstü yatmam hiç) o sırt ağrılarını öyle ii bilirimki.ameliyat olan çoğu kişinin ortak sorunu o sırt ağrısı.sabahları sırtım tutulmuş uyanıyordum.ama allaha şükür hepsi geçti gitti.seninde yakında öyle olacak cnm..kendine ii bak..
32 gün oldumu yaazaman ne kadar çabuk geçiyor dimi
cnm geçmiş olsun.15-20 günden sonra artık yavaş yavaş yan yatmaya başlayabilirsin.benim 32.günüm bugün istediğim gibi yatıyorum artık(yüzüstü değil tabi,zaten yüzüstü yatmam hiç) o sırt ağrılarını öyle ii bilirimki.ameliyat olan çoğu kişinin ortak sorunu o sırt ağrısı.sabahları sırtım tutulmuş uyanıyordum.ama allaha şükür hepsi geçti gitti.seninde yakında öyle olacak cnm..kendine ii bak..
geçmiş olsun cnm
ama arkadaşlardan ookuduğuma göre yan yatman için en az 15 gün bekliyormuşsun
bazı arkadaşlar 2 ay olmasına rağmen yan yatmada zorlanıyorlarmış :44: bende hayatta düz yatamam eminim sırtım fena ağrıcak
bende vazgeçicem diye ödüm kopuyor doğrusuama sonra kendimi cesaretlendiriyorum
arkadaşım yanımda olucağı için biraz rahatımo cesaretlendirir beni
ağrıların nasıl bugün
ameliyat sonrası nasıldı ağrın dayanılmıcak gibimiydi
bide senin kas altımıydı
çok oldu ama napim merak işte
herşeyi sorabilirsin canım bende ameliyattan önce gece saat 3 e kadar dolaştım aklıma takılan ne varsa online olan herkese yazmaya çalıştım ağrı yönünü dert etme bence öyle dayanılamayacak ağrılar değil hani çok yorulurda sırtın veye kolların et kesti derler ya öyle birşey cumartesi ameliyat oldum üzerimi kendim değiştirdim yatağı topladım çocuklara kahvaltı hazırladım sonrada uzanıp dinlendim benimde dual plan ile göğüs altı kesisi 275 cc takıldı ha bu ameliyata göre daha büyük takılabilirmiş ben hep boyutu çok büyük olmasın diyenlerdenim fakat daha büyük olabilirmiş
nazirem cok cok gecmıs olsun en zor kısımları gectı bıle.bundan sonra daha da rahat olacaksın.vallaha sanıyorum 10. gunumde fln doktorum bana yavas yavas yan yatabılırsın ama sureklı aynı tarafa yatma demıstı.bence normal hayatına da 4 5 gun sonra donmus olursun.
ıyıkıde vazgecmemıssın amelıyat olmaktan yoksa hep kafanı yıyıp duracaktı.bak şimdi atlattın oldu bitti bile :)
canıımmm geçmiiş olsuunn yeni cicişlerin hayırlı olsuunnn275cc takıldı demşsin, göğüs dokun warmıydı hiç canım? boyun kilon kaç? tekrar hayırlı olsuun bi ömür mutlu olursn inşlh canımm
boyum 1,58 kilom 54 göğüs dokumda çok değildi
slm kızlar geldim sonunda bilgisayarın başına geçebildim cumartesi sabahı erkenden kalktım saat9 da dr da olmam lazımdı fakat ben amaliyattan korktuğum için vazgeçtim yarım saat boyunca eşimlede konuştuk oda herşeyi bana bıraktı sonra ya vazgaçince pişman olursam diye tekrar yola koyulduk neyse saat 10,30 da ameliyata girdim 2 saat sürmüş odaya geldiğimde ağrılarım vardı fakat daha sonra epey hafifledi akşamda taburcu olup evime geldim bugün 3. gün iyi sayılırım öyle dışarı çıkıp gezecek kadar iyi olmasamda her işimi kendim yapabiliyorum mesela dün çocuklara çorba bugünde kahvaltılarını hazırladım ya kızlar bişey sormak istiyorum daha çok erken belki ama kaçıncı günde yan yatabiliyoruz eski hayatımıza kaçıncı günde dönüyoruz
nazirem konuna da yaziiimmm çok geçmiş olsun bitanem!!!benim üçte randevum var çıkıcam akşam uğrarım yine!!!
geçmiş olsun arkadaşım çok sevindim :92:
nazirem geçmiş olsun
Doktorun kimdi?