Nazirem meme estetiği ameliyatı

nazırem kıyamam sana ya :) nıye tesekkur edıyorsun bıze hepımız yardımcı olmaya calısıyoruz bırbırımıze :) vallaha bende duygulandım yazdıklarını okuyunca
bak hatta emınım kı yarın bunları okudugunda daha ıyı olacaksın

buarada kımlerın bıldıgı konusuna gelınce de saymakla bıtmez :)
annem anneannem teyzem kuzenlerım bırcok arkadasım ve ogrenınce eskı olmayı secen eskı sevgılım
birde manikürcüm :)

valla kayınvalidem söylemezse öyle ama söylerse bakın rekoru nasıl kırıyorum aslında bunu düşünmek bile istemiyorum moralim çok bozuluyor ozaman

ay kuzum kıyamam ya hem gülümsetti bu söylediğin, hem de üzdü beni. canım kayınvalidenle konuşsan dertleşir gibi. kimsenin bilmesini istemediğini söylesen hatta ona ilk sen söylüyormuş gibi yap. bildiğini öğrenince şaşır. böylece onore et. sen annemsin o yüzden bil istedim ama kimseye söylemeyeceğim de. nasıl? bence güzel fikir. bi düşün

valla kayınvalidem söylemezse öyle ama söylerse bakın rekoru nasıl kırıyorum aslında bunu düşünmek bile istemiyorum moralim çok bozuluyor ozaman

nazirem boşver bunları düşünme sen şimdi.amelıyat derdın bıtıp bunlar baslamasın sımdı.bence kayınvalıden de cok bos bogazlı degılse soylemez boyle bırseyı bence

valla bende okadar çok sıkıntı duyuyordumki bu konuda sanki başkaları bilince çok kötüymüş gibi hani daha gizli saklı yaptıkya bu işi ama sizleri duyunca rahatladım valla hadi bakalım rekor kimde ayrıca bugün çok daha iyiyim sanki yana kayık göğüslerim ortaya doğru kayıyor belki bana öyle geliyordur

demekki ilk etapta şekil bakımından kuruntuya düşmemek gerekiyor.zamanla kendi şeklini alıyor sanırım.oralet diyor ya 6-9 ay diye.iyi olmana çok sevindim bu arada canım

geçmiş olsunnn..hangi doktora oldun ameliyatını?

sağol canım prof dr mesut özcan iyikide ona olmuşum hiçbir doktorla görüşmedim tek doktorla görüştüm ve ona oldum iyikide ona olmuşum ameliyatlı gibi değilim sadece çok aceleciyim sanki herşey hemen yerine otursun diye acele edip mızıklanıyorum eğer doktor arayışındaysan tavsiye edebilirim

boşver canım sıkma canını olan olmuş keşke söylemeseydi hiç gerek yoktu ama söylemiş bir kere....sen kendin konuş kayınvalidenle hatta eşinin kesinlikle duyulmasını istemediğini çok kızacağını söyle seninde böyle bir durumda çok rahatsız olacağını belirt sen şimdi bunlarıda hiç takma moralini bozma iyileşmeye bak ohh yaz geliyor yeni cicişlerle bol bol gezicez

şimdi daha iyiyim canım ilk günler gerçektende çok zor yani duygusallık açısından ama şimdi çok daha iyiyim mutluyum yani olmak isteyen herkes inşallah hayırlısı ile kavuşur cicişlerine karamelcimde ağrısız atlatır inşallah

hoşbulduk canım avatardan bomba gıbı gözüküyorsun süper ve cok dogal nasıl memnunmusun yenı halınden

teşekkürler canım çooooooooooooooooook memnunummmmm, bakmaya doyamıyorım arkdaşım uyarıyor bazen bakıyormuşum dışarda da yukardan yukardan dekolteme

teşekkürler canım çooooooooooooooooook memnunummmmm, bakmaya doyamıyorım arkdaşım uyarıyor bazen bakıyormuşum dışarda da yukardan yukardan dekolteme

beni gülümsettin bende henüz bişeye benzemeselerde bakıp duruyorum valla nazar değecek sana korkuyorum maşallah okadar doğal ve güzelki meme uzmanı olduk neredeyse hadi yakında en güzel kiminki yarışmasıda yaparız biz

amaaan hiç de bişi olmuyor işte. bilenler de takdir ediyor iyi cesaret diyor. gerçekten hepimiz de başta olmayacak bir hayal gibi baktık, cesaret ettik ve yaptırdıkk var mı ötesi, süperizzz bne gurur duyuyorum. kendimi mutlu ettim, teknolojinin bilimin nimetlerini psikolojim için yararlı bir şekilde kulllandım, ooooohh iyi ki yaptım sen de öyle ! günden güne de daha güzel olacaklar tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…