Nazirem meme estetiği ameliyatı

canim hic merak etme benim 6 hafta oldu yani iste 15 nisan da oldum ameliyatimi benimde ilk 1 ay ici ve uclari acidi...birde bantsiz dolasamadim cokkkk uclari cikiodu cok hassasti ufacik bi kipirti bile uclari cikariodu :) ama cnm benim bile gectiyse herkezin gecer merak etme sen 1 ayi bekle bak anide4n hersey gelisip degisiverior hic farketmeden bi sabah bi kalkarsin aci filan yok :)) sen hic merak etme...

benimde sizlere herkeze bir sorum olacak... ben doktordan sertifika vs yada bir belge almadim kizlar... sizler aldinizmi? garanti belgesini vs ?? bana veren olmadi ama merak ettim sanki ole seyler okudum die hatirliorum...

canım garanti belgesi,sertifikası buradan okuduklarımla eşimi alması konusunda uyarmıştım. odaya getirmişler.bence zaman kaybetmeden hangi dr ye ameliyat olduysan git al derim.

ameliyat silikonlarının garanti belgesini bende almadım bir sorun olurmu acaba kızlar yada bu cumartesi kontrolüm var istesemmiki

arkadaşlar masaja başladım bu hafta bu masajı kaç hafta yapıcaz bide ameliyat sütyenini çıkarttık artık nasıl sütyen takıyorsunuzbu arada göğüs ucundaki acımada hafifledi

cnm protezin markası neydi hatırlamıyorum ama bence en azından protezin barkodunu al elinde bir şey olsun yani ben ameliyat sonrası başucumda buldum ameliyat öncesi istemiştim sağolsunlar getirmişlerdi ama yoksada sorun etme hastane kayıtlarında nasılsa mevcuttur bilgilerin allah muhtaç bırakmasın inşallah hiç ihtiyacımız olmaz ama sen yinede sor bakalım ellerinde bir kopyası vardır mutlaka

ameliyat silikonlarının garanti belgesini bende almadım bir sorun olurmu acaba kızlar yada bu cumartesi kontrolüm var istesemmiki

cnm sende hazır gidiyormuşsun iste bu çok normal insan elinde bir belge olsun istiyor kendini rahat hissetmek için

arkadaşlar masaja başladım bu hafta bu masajı kaç hafta yapıcaz bide ameliyat sütyenini çıkarttık artık nasıl sütyen takıyorsunuzbu arada göğüs ucundaki acımada hafifledi

cnm ben kendim için söyliyim bir ay sürekli sporcu takıcam sonrasında arada telsiz sütyen takabilirmişim ama yine sporcuya devam 3 ay dolana kadar sen yinede doktoruna sor o herkesten iyi bilir

slm nazirecim öncelikle geçmiş olsun bende aynı doktoru düşünüyorum.(yakın olması nedeniyle)ilk fırsatta randevu alıp görüşmeye gideceğim.sana takılan protez markası ve dual plane hakkında bilgi verirmisin

çok sazğol canım en doğru karar mesut hoca mentor marka yuvarlak ve dual plane ile takıldı hoca muaynede ne şekilde olacağını söylüyor ve elinde bulunan silikonları deneyebiliyorsun bana 300--325 cc demişti çok büyük olacağını ve doğal olmasını istemiştim ama 300-325 cc en uygun olduğuna ısrar etti ve bir daha hiç karışmadım ameliyat esnasında denemiş fakat çok yapay ve abartılı durunca 275 cc takmış geçen hafta doktor kontrolume gittiğimde hemşire bile kendi göğsün gibi durmuş çok doğal görünüyor dedi ben başka hiçbir doktorla görüşmedim 1. görüşmeye gittim 15 gün sonrada ameliyat için gün verdi 2. ye gittiğimde ameliyat oldum çok uzattım galiba inşallah hayırlısı ve en doğalı olur seninkide

canım benimde 22 nisan hala göğüs uçlarımda özellikle sağda yana gibi tahriş olma gibi böyle arada sızı şeklinde giriyor birde benim sol göğüsümde hiçbirşey yok baştan beri ama sağ göğsümde arada giren sızı var doktora sordum normal sen ameliyatlısın daha çok geçmedi ayrıca ilk günden beri devamlı hareket halindesin dinlenmedin bile dedi ama günden güne azalan fakat yok olmayan bir sancı girişi var birde benimde derdim göğüs uçları çıkması hep bantlıyorum fakat o bantları çıkartırken çok kötü oluyorgaranti bbelgesi kimisi burada kutuları dedi ama doktorum bana geçen kontrolde sana sertifika vericem unutturtma dedi ben unuttum

slm nazirem bende sonunda carşamba günü için randevu aldım bakalım neler olacak neler konuşucaz :44:

ciceğim marhaba yarın bende mesut hocaya muayneye gidicem ameliyat ne zaman olurum bilmiyorum ama gercekten yececan ve korku var nedenini bilmiyorum benim sana bir kac sorum olacak aynı gün taburcu oldunmu ağrıların varmıydı kac gün sonra kendi kendine işini yapmaya başladın kac gün sonra evden cıktın ve birde en önemlisi diren takıldımı bildiğim kadarıyla mesut haca takmıyor ama cok sıktım farkındayım kusura bakma canım cevaplarsan sevinirim

merak ettiklerini rahatça sorabilirsin canım bizde senin gibi olmadan önce tecrübeli diğer arkadaşlardan sorularımıza yanıt bulmaya çalıştık yarın muaynede karar verirsen hoca sana bu hafta yada en geç 1 hafta sonraya ameliyat günü verir hastanede kalmıyosun aynı gün akşamına taburcu oluyosun diren takılmıyor ben ertesi günü çocuklara çorba yapıp karınlarını doyurdum 3-4 gün sonrada evden çıkabilirsin tabiki kendini fazla zorlayıp yormadan inan sıkıntı ve stres içinde olman çok doğal ben ameliyattan önce burada pek çok kişinin tabiri caizse başının etini yedim hatta ameliyat sabahı vazgeçip ertelemeye kalktım kliniye gittiğimde eşim ameliyat parasını yatıracakken bile bekle belki vazgeçerim dedim ama herşey kliniye girene kadar orada herşey senin dışında gelişiveriyor bence mesut hocaya güven ve hiç düşünme benim kadar stresli olamazsın ve sonuç mükemmel umarım görüşmen güzel geçer

ay canım cok sağol kafayı yicem nerdeyse bu cok hemde cok istediğim birşey tabi doğal olarak bazı kararsızlıklarım oluyor eminim dr ile görüştükten sonra gecer şu anda gerceken eni biraz rahatlattın

kızlar acil bilgi ve yardımınıza ihtiyacım var 7 mayısta ameliyatımı oldum yani 5. haftam şu ana kadar bir problem olmadı çok rahat geçti masajlada yumuşamaya başladı fakat bugün sol göğsümdeki silikonu hissettim yani göğüs altındaki hatta silikonun kenarı hissediliyor bu normalmi birde derin nefes alırken sol göğsümde sanki hava kabarcığı varmış gibi derin nefeste silikonun sanki oynuyomuş gibi geliyor korkmaya başladım ya bir problem varmı acaba yoksa bunlar geçici şeylermi

canım korkma daha 2 ay olmamış bile arada olabilir böyle şeyler ama bi doktorunla konuş yada git muayene ol bi görsün seni ilk zamanlar hissetmen normal ama bu hava kabarcığını anlamadım sen bence bi doktoruna danış sor bakalım o ne diyecek geçmiş olsun

kızlar ya sorunlar bitmiyor görüntü herşey çok güzel ilk zamanlar hiç problem yaşamamıştım 1.5 ay oldu ameliyat olalı göğüs altı kesisiyle yuvarlak dual plan ama göğüs ucundaki hassasiyet ve acıma hiç geçmedi birde sağ göğsüm çok güzel yumuşadı dikiş yerleri hiç acımıyor ama sol göğsüm daha sert sanki emzirme döneminde süt gelirde gerginleşirya onun gibi ve dikiş yerlerimde acıyor normalmi bu acaba ya tedirgin olmaya başladım doktorumu aradım ama şehir dışındaymış görüşemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…