Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şekli düzelmeye başladı artık yana doğru olan cicişler orta hatta doğru ilerliyor çok güzel olmuşlarya iyikide yaptırmışım
kızlar şekli düzelmeye başladı artık yana doğru olan cicişler orta hatta doğru ilerliyor çok güzel olmuşlarya iyikide yaptırmışım
benimkilerde yana doğru nasıl gerginler anlatamam
sağol canım prof dr mesut özcan iyikide ona olmuşum hiçbir doktorla görüşmedim tek doktorla görüştüm ve ona oldum iyikide ona olmuşum ameliyatlı gibi değilim sadece çok aceleciyim sanki herşey hemen yerine otursun diye acele edip mızıklanıyorum eğer doktor arayışındaysan tavsiye edebilirim
ben sana solemıstım doktorun cok basarılı dıye cıcegımden bılıyorum cunku ve egıtım bılgılerınden..
ben ole her profun basarılı oldugunu dusunen bırıde degılım ama mesut bey bursada gıdılebılecek bır cerrah..bu arada cıcegımın ılk hallerını ben bılıyorum kı ne kadar uzuluyodu ama zamanla oturuyo ve benımde dual plan ılk zamanlar fuze gıbılerdı ama zamanla tam seklını aldılar..o yusdn sımdıye bakıpta bıseye benzemıyo dıye uzulma va zamanla asık olcan kendıne sende..
ameliyat sonrası ilk kontrolum yarın nasıl geçecek acaba birde dikişler kaçıncı günde alınıyor kızlar
cok gecmış olsun zor olanı atlatmışşsın
1 hafta 10 gun ıcınde alınır dıkışler
dıkış yerlerı hala uyusuk oldugu ıcın hıssetmezsın bıle korkulacak bırsey yok keyfını cıkarmaya bak
geldim cuburcum ay meğerse benim dikişler alınmıyacakmış sadece küçük bandajları açıp krem sürüp gönderdiler 2 hafta sonra 1 kontrol daha var normal sütyene geçip masajlara başlayacakmışım
geçmiş olsun nazirem zor kısımlarını atlatmışsın zaten, hayırlı uğurlu olsun diyorum dual planlı herkese soruyorum ama yine de bi iflah olamadım sana da sorayım; protezler hissediliyor mu? bitek ondan korkuyorum ben :s şekli de gün geçtikçe daha da güzelleşecektir eminim
geçmiş olsun nazirem zor kısımlarını atlatmışsın zaten, hayırlı uğurlu olsun diyorum dual planlı herkese soruyorum ama yine de bi iflah olamadım sana da sorayım; protezler hissediliyor mu? bitek ondan korkuyorum ben :s şekli de gün geçtikçe daha da güzelleşecektir eminim
naziremm nasılsınn??
hersey yolunda mı?