Nazirem meme estetiği ameliyatı

kızlar şekli düzelmeye başladı artık yana doğru olan cicişler orta hatta doğru ilerliyor çok güzel olmuşlarya iyikide yaptırmışım

benimkilerde yana doğru nasıl gerginler anlatamam:KK59:

benimkilerde ilk birkaç gün yana doğruydu nasıl ağlayıp durdum anlatamam güzel olsunlar derken nasıl oldular diye bugün bir anda sabah bir kalktım çok muntazam olmuşlar gerginlik hafif bendede vardı ama öyle sert falanda değiller ilk günden itibaren normal yumuşaklıktaydı senin kaç cc konmuştu aresyacım

sağol canım prof dr mesut özcan iyikide ona olmuşum hiçbir doktorla görüşmedim tek doktorla görüştüm ve ona oldum iyikide ona olmuşum ameliyatlı gibi değilim sadece çok aceleciyim sanki herşey hemen yerine otursun diye acele edip mızıklanıyorum eğer doktor arayışındaysan tavsiye edebilirim

ben sana solemıstım doktorun cok basarılı dıye cıcegımden bılıyorum cunku ve egıtım bılgılerınden..
ben ole her profun basarılı oldugunu dusunen bırıde degılım ama mesut bey bursada gıdılebılecek bır cerrah..bu arada cıcegımın ılk hallerını ben bılıyorum kı ne kadar uzuluyodu ama zamanla oturuyo ve benımde dual plan ılk zamanlar fuze gıbılerdı ama zamanla tam seklını aldılar..o yusdn sımdıye bakıpta bıseye benzemıyo dıye uzulma va zamanla asık olcan kendıne sende..

ben sana solemıstım doktorun cok basarılı dıye cıcegımden bılıyorum cunku ve egıtım bılgılerınden..
ben ole her profun basarılı oldugunu dusunen bırıde degılım ama mesut bey bursada gıdılebılecek bır cerrah..bu arada cıcegımın ılk hallerını ben bılıyorum kı ne kadar uzuluyodu ama zamanla oturuyo ve benımde dual plan ılk zamanlar fuze gıbılerdı ama zamanla tam seklını aldılar..o yusdn sımdıye bakıpta bıseye benzemıyo dıye uzulma va zamanla asık olcan kendıne sende..

kesinlikle katılıyorum.mesut bey cok basarılı bi cerrah.herhangi bi sorun olduğunda da sonuna kadar ilgilenir.sahsen benim gibi mızmız ve hoşnutsuz bi insanla bile bıkmadan usanmadan ilgilenmiştir kendisi :KK16:

ameliyat sonrası ilk kontrolum yarın nasıl geçecek acaba birde dikişler kaçıncı günde alınıyor kızlar

ameliyat sonrası ilk kontrolum yarın nasıl geçecek acaba birde dikişler kaçıncı günde alınıyor kızlar

cok gecmış olsun zor olanı atlatmışşsın
1 hafta 10 gun ıcınde alınır dıkışler
dıkış yerlerı hala uyusuk oldugu ıcın hıssetmezsın bıle korkulacak bırsey yok keyfını cıkarmaya bak

cok gecmış olsun zor olanı atlatmışşsın
1 hafta 10 gun ıcınde alınır dıkışler
dıkış yerlerı hala uyusuk oldugu ıcın hıssetmezsın bıle korkulacak bırsey yok keyfını cıkarmaya bak

geldim cuburcum ay meğerse benim dikişler alınmıyacakmış sadece küçük bandajları açıp krem sürüp gönderdiler 2 hafta sonra 1 kontrol daha var normal sütyene geçip masajlara başlayacakmışım

geldim cuburcum ay meğerse benim dikişler alınmıyacakmış sadece küçük bandajları açıp krem sürüp gönderdiler 2 hafta sonra 1 kontrol daha var normal sütyene geçip masajlara başlayacakmışım

o zaman bol dekoltelı bır yaz olacak desene :KK34:

canım dikis yok zaten.yapıstırarak kapatıyor mesut bey kesi yerini.izlerin belli belirsizdir şuan.biraz kabukludur ama geçer.1 ay sonra biraz koyulaşır rengi,zaman gectikce ten rengine döner tatlım.sakın buna da moralini bozma diye yazıyorum simdiden :KK71:

geçmiş olsun nazirem zor kısımlarını atlatmışsın zaten, hayırlı uğurlu olsun diyorum :KK71: dual planlı herkese soruyorum ama yine de bi iflah olamadım :KK9: sana da sorayım; protezler hissediliyor mu? bitek ondan korkuyorum ben :s şekli de gün geçtikçe daha da güzelleşecektir eminim :KK16:

geçmiş olsun nazirem zor kısımlarını atlatmışsın zaten, hayırlı uğurlu olsun diyorum :KK71: dual planlı herkese soruyorum ama yine de bi iflah olamadım :KK9: sana da sorayım; protezler hissediliyor mu? bitek ondan korkuyorum ben :s şekli de gün geçtikçe daha da güzelleşecektir eminim :KK16:

protezin yarısı kas üstünde olacak .

canım ilk günden itibaren bir sertlik yoktu zaten hani adet öncesi dolgunluktaki kıvamda protezi bende sürekli bakıyorum acaba hissedilirmi diye ama hiç hissetmedim şu ana kadar anladığım kadarıyla normolden büyük olursa o zaman yanlardan biraz hissediliyor diye duydum umarım faydalı olmuştur

naziremm nasılsınn??
hersey yolunda mı?

sağol mayacım herşey yolunda çok şükür dün işe başladım hiç zorlanmadım zaten ameliyattan sonrada hiç ağrım olmadı benim yalnız merak ettiğim birşey var ameliyatı göğüs altı kesisiyle oldum ama göğüs uçları çok hassas ve dokununca acıyor bu sizdede oldumu geçicimi acaba

X