Canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun yeni cicişler.
Yatak konusunda bende çok şikayetçiyim yav.1 hafta oldu canım benim de, nasıl hasretim yan yatmaya anlatamam.
Az daha sabır et canım, ona da kavuşacaksın. Biraz bekle, belki dönersin zorlasan ama canının yanmasından iyidir sırtüstü yatmak.
Tekrar geçmiş olsun canım, az sabır.
kızlar ya göğsümün yan tarafları ve dikiş yerlerim ara ara kaşınıyor bu normalmi yanlarda bu sütyenin alt kısmı
teşekkürler arkadaşım ya ben pek memnun kalamadım belkide daha yeni o yüzden boyut küçük artı seninkiler gibi güzel durmuyor böyle yanlara doğru sabah oturup ağladım valla ben bunun içinmi oldum diye
çok sağol ya aslında zorlasam hafif yan yatabiliyorum fakat biliyorumki daha çok erken en azında şöyle 10-15 gün olsun ama şu anda çok daha iyiyim yani en azında iyice ayaklandım ve hızla iyileşiyorum
çok sağolunya iyiki varsınız bende aynı şeyi düşündüm eğer vazgeçseydim birdaha hep keşke yaptırsaydım şimdiye iyileşmiş olacaktım diye kendimi yer bitirirdim seninde 240 cc sanırım memnunmusun boyuttan benim275ve küçük duruyor sanki birde diğer kızların fotolardan gördüğüm kadarıyla yuvarlak duruyor ama benim yeni olduğu içinmi yana doğru duruyor
kızlar ya bir sorunum daha var ameliyat olduğunuzu kaç kişi biliyor ben tamamen gizli olmasından yanayken kayınvalidemlerde öğrenmiş
kızlar o kadar duygulandımki şuan inanın gözyaşlarıma hakim olamıyorum biraz fazla duygusal oldum galiba hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ÇİÇEĞİMMM,MAYA3435,GEZGİNCİK,PAPATYA55,FROZENSKY,BOR ve sayamadığım tüm arkadaşlarıma inanın sabah uyanır uyanmaz hemen bilgisayarın başına geçip yazdıklarınızı okumak için sabırsızlanıyorum
kızlar ya bir sorunum daha var ameliyat olduğunuzu kaç kişi biliyor ben tamamen gizli olmasından yanayken kayınvalidemlerde öğrenmiş
canım benim kız kardeşim yakın arkadaşım eşim ve annem biliyor başka kimse anlamadı hiç kimse birşey mi yaptın demedi bile destekli sütyenler sağolsun ki bana 363 cc takıldısoranada söylemeyi hiç ama hiç düşünmüyorum çünkü bu çok özelim umarı sennide kayınvaliden saygı duyar söylemez