Nazirem meme estetiği ameliyatı

Canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun yeni cicişler.
Yatak konusunda bende çok şikayetçiyim yav. 1 hafta oldu canım benim de, nasıl hasretim yan yatmaya anlatamam.
Az daha sabır et canım, ona da kavuşacaksın. Biraz bekle, belki dönersin zorlasan ama canının yanmasından iyidir sırtüstü yatmak.
Tekrar geçmiş olsun canım, az sabır.

çok sağol ya aslında zorlasam hafif yan yatabiliyorum fakat biliyorumki daha çok erken en azında şöyle 10-15 gün olsun ama şu anda çok daha iyiyim yani en azında iyice ayaklandım ve hızla iyileşiyorum

kızlar ya göğsümün yan tarafları ve dikiş yerlerim ara ara kaşınıyor bu normalmi yanlarda bu sütyenin alt kısmı

kızlar ya göğsümün yan tarafları ve dikiş yerlerim ara ara kaşınıyor bu normalmi yanlarda bu sütyenin alt kısmı

normal tatlım. bu iyi birşey iyileşme göstergesi. ben bir yarım gün sütyensiz oturup kaşındığımı biliyorum. milletin içinde bile kaşınıyordum duramıyordum fazla sürmedi bir kaç güne geçti

teşekkürler arkadaşım ya ben pek memnun kalamadım belkide daha yeni o yüzden boyut küçük artı seninkiler gibi güzel durmuyor böyle yanlara doğru sabah oturup ağladım valla ben bunun içinmi oldum diye

tatlım benim de 270 cc. boyut bana da bir ara küçük geldi ama şimdi memnunum. şekil için de hemen üzülme tatlım ya daha ne kadar oldu ki. sporcu sütyeni şekillendirmek için zaten. daha çok yeniler haksızlık etme onlara, onlar seni mutlu edecekler. yeni doğan bebekler bile çirkin oluyorlar. millet 7. ayda bile foto ekliyor çünkü çok değişmiş oluyorlar.

benim 2 ay olacak neredeyse şuan ameliyat sütyenim üzerimde, çok çilekeş emektar bir sütyen . en büyük destekçin unutma

çok sağol ya aslında zorlasam hafif yan yatabiliyorum fakat biliyorumki daha çok erken en azında şöyle 10-15 gün olsun ama şu anda çok daha iyiyim yani en azında iyice ayaklandım ve hızla iyileşiyorum

çok geçmiş olsun inşallah bu duyguyu bende yaşarım

canım nazirem nette proble vardı modem bozuldu ama yinede girdim sana özelden mesaj attım bak gördün m übitti şükür korktuğuna değdimi?çok şükür günlük hayatına sende erkenden dönüyorsun endişelenme yaşadıkların herkezin yaşadıkları benim biliyorsun 117 gün olmuş farkında bile değili 10.gün aradığımda yan yatabilirsin dedi doktorum hatta eğer göğsünün üzerinde çok yan yatarsan şişebilir panik olma demişti haberin olsun senin kadarken sanki göğüslerime ağırlık takmış gibiydilersağa sola dönerken korkuyor daha doğrusu ameliyatlı olduğumu unutuyor aniden korkuyordumşimdi çok daha iyi sertlik azaldı yumuşama çok hızlı oluyor şekil bozukluğundan bede bahsetmiş aynı senin gibi düşünmüştüm tatlım hala benimkiler istediğim beklediğim şekilde değil doktorum bugün masaja başlattı masajla ve sütyenle yerine oturup şekillenecek tam istediğin gibi olacak dedi panik yapma normal yani birde bana kimse yazmamıştı gözden kaçmış herhalde bende hemen arzuma mesaj atmıştımçok paniklemiş mutsuz olmuştum inşallah bundan sonra herşey çok güzel olacak zoru atlattın darısı olacak ve olmayı isteyen arkadaşlarımızın başına öpüyorum

nazirem ben boyutundan memnunum ama ben ısrarla buyuk olmasın demıstım yanı 240 ccbazı kısılerı tatmın etmeyebılır ama benım ıcın ıdeal.burda bırcok kısı kucuk olmasından endıse duyuyor ben hep buyuk olur dıye korkmustum.o yuzden benım fıkrım cok fıkır vermeyebılır.ama 240 cc oyle bır boyut kı sporcu sutyenıyle eskı desteklı sutyenlerımın goruntusunu verıyor eger kı daha buyuk gozukmesını ıstersem kalıplı bır sutyenle onu elde edebılırım.
benım ılk basta da yana dogru degıldı ama seklı cok degısıyor ve bence daha cok yenı bunu takma kafana.yumusamaya baslayınca daha guzel olacak merak etme

canım gecmis olsun ameliyatını olmussun.şuan sakın ola ki göğüslerinin şekline bakıp moralini bozayım deme.inan bana bi 15 gün sonra,ve akabinde 1 ay sonraki görüntüsüyle bugünkü görüntüsü arasında hiç benzerlik olmadığını göreceksin.15 gün sonra çok güzel bi sekilde şekil değiştirmeye başlayacaklar.1inci ayda da tam anlamıyla oturmuş olcak.burdaki arkadaşlarım bilir,ben ilk 1 hafta çok ağlamıştım.Sürekli gelgitler yaşamıştım.bi gün büyük olmuş diye ağlıyordum,ertesi gün küçük olmuş diye ağlıyordum.En sonunda Bir gün aynada göğüslerimi iyice inceledim ve aşık oldum kendime resmen.

benim de ilk günlerde çok tepede ve sivri görünüyordu.hiç kadınsı bi hat yoktu.1.ci haftada mükemmel olmaya başladılar.

YAN YATMA olayına gelince,ben 1.ci haftadan sonra yan yatmaya başladım.1.ci aydan sonra da hersey serbestti.yüzüstü yatmaya alışık olduğum için ilk yüz üstü yattığım gün uyuduğum uykuyu hala unutamam.şuan hala yüz üstü yatıyorum.

Kimileri silikon üzerine yattığını hissettiğini söylemiş.ben eskiden de böyle yatardım,şimdi de böyle yatıyorum ve hicbir sekilde bi farklılık yok.

Şuan göğüslerine sakın kafayı takma,benim yaşadığım seyleri senin de yaşamanı istemem.cünkü cok güzel olacaklar.Bu günlerini doya doya yaşa.

Bu arada,tam 1.ci haftada eski yaşantına geri dönmüş kadar iyi olacaksın.sorun olursa cevaplarım canım .

benim de haziranda 6.cı ay kontrolüm var :) mesut hocamı özledim valla.tontonum benim

canım bu arada bana 325 cc takıldı.ben ısrarla büyük istediğimi söyledim.ameliyattan önce 350 ccde karar kılmıştık ama derim esnek olmadığı için olmamış.325 ccyi bile zor almış göğsüm. doktoruma çok minnettarım.tam istediğim gibi bi göğüs yaptı bana ve beni ilk gördüğünde şaşırmıştı.hiçççç meme dokum yoktu.yani benim göğsüm bile bukadar güzel olduysa MAŞŞALLAH DİYEYİM , eminim ki senin göğüslerin de süper olacaklar

kızlar o kadar duygulandımki şuan inanın gözyaşlarıma hakim olamıyorum biraz fazla duygusal oldum galiba hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ÇİÇEĞİMMM,MAYA3435,GEZGİNCİK,PAPATYA55,FROZENSKY,BOR ve sayamadığım tüm arkadaşlarıma inanın sabah uyanır uyanmaz hemen bilgisayarın başına geçip yazdıklarınızı okumak için sabırsızlanıyorum

bu arada SEVGİLİ MESUT HOCAMA da teşekkür etmek istiyorum sanki biraz mızıklanınca ona haksızlık etmiş gibi hissettim kendimi

kızlar ya bir sorunum daha var ameliyat olduğunuzu kaç kişi biliyor ben tamamen gizli olmasından yanayken kayınvalidemlerde öğrenmiş

kızlar ya bir sorunum daha var ameliyat olduğunuzu kaç kişi biliyor ben tamamen gizli olmasından yanayken kayınvalidemlerde öğrenmiş

benim annem, yengem, sevgilim, 4 kız arkadaşım, 1 erkek arkadaşım ve bir gay arkadaşım biliyor bir kaçı zaruri söyleme, bir kaçı da dayanamama mutluluk paylaşma hıı bi de annneannem

canım bi süre cok duygusal olacaksın.ben de cok duygusaldım.en ufak bişeye duygulanıp ağlıyordum.Sakın moralini bozma.Benim göğüslerimin ilk hallerini görseydin,emin ol şuan moralin daha iyi olurdu.istersen bana özelden mail adresini yaz canım orda da detaylı olarak konusuruz.

benim de bir tek annem ve erkek arkadaşım biliyor :) diğerleri anlamadı,ben de söylemedim

Canım bu arada msj sayın 100 olmamış daha.100 olunca bana msn adresini yaz canım ok ? ben msn veremiyorum , çünkü bana ekleme talepleri gelmiyor.ama yine de özelden yazayım sana.belki gelir

Son düzenleme:
nazirem cnm acelem var hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla duygusallık hat safhada ameliyat sonrası normal bir durum geçici emin ol
ben internet kafedeyim size bakmaya geldim hemen çıkıcam alışkın değilim internet kafeden yazmaya hatta bir ilk bugün daha iyiyisin yarın daha iyi olucaksın bende sizin yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum ameliyat sonrası eminim bilgisayar hiç kapanmıcak
yarın yazamam büyük ihtimal ama eve gider gitmez yazıcam nolur ozamana kadar daha iyi ol tatlım çok öpüyorum seni

canım benim kız kardeşim yakın arkadaşım eşim ve annem biliyor başka kimse anlamadı hiç kimse birşey mi yaptın demedi bile destekli sütyenler sağolsun ki bana 363 cc takıldısoranada söylemeyi hiç ama hiç düşünmüyorum çünkü bu çok özelim umarı sennide kayınvaliden saygı duyar söylemez

benimde anlaşılmıyor ama eşim ameliyattan sonra yardımcı olması için söylemiş keşke söylemeseydi inanım olduğum günden itibaren kendime ve çocuklarıma kendim bakıyorum inşallah kimseye söylemez okadarmoralim bozuluyorki birilerine söyler diye

karamelcim şimdiden geçmiş olsun canım eminimki çok streslisin ama inanki herşey sabah o hastane kapısından girene kadar girince ameliyat mecbur hale geliyor ve herşey bitiyor ininki stres o ana kadar herşey güzel olacak inşallah canım umarım herşey güzel geçer ve mutlu haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…