allah mutluluğunuzu daim etsin canım
bir yastıkta kocayın.
mutluluğunuz bir ömür sürsün
topiğini şimdi gördüm ne güzel olmuşsun sen öyle haziran gelinizemuszemus
Allah bi yastıkta kocatsın canım
tesekkurler opuyorumnanaktanne güzel yakışmışsınız
bir ömür boyu mutlu olun canım
sağol canımmmopuyorumnanaktançok şık bir gelin olmussun saçlarda harika mutluluklar
Çok güzel olmuşsun canım.Gelinliğin asil durmuş,Gereksiz ayrıntısı yok.Tabi herkesin zevki ayrı şatafat sevenler de olabilir ama seninki çok hoşuma gitti.Özellikle kına kıyafetin çook yakışmış sana.Rengi açmış seni...
aaaaaaaaa dedimm kimleri görüyorum ben burda çok şaşırdım:))kızlar hiç kusura bakmayın ben canlısını gördümmm gerçekten harikaydıı şekerim tanıycakmısın bakalım benii
çok yakışmışsınız.saç modellerine bayıldım.sen de çok güzel bir gelin olmuşsun.ömür boyu mutluluklar dilerim
hayırlı olsun. ömür boyu bir yastıkta inş.
Allah mesut etsinopuyorumnanaktan
kız kimsin sen akannehir
anam cok sasırdım :sm_confused:
opuyorumnanaktanmutluluklar dılerım
Şeniz canım sibelcim senmısın tesekkurler bitanemcanım benim zaten fıstık gibi bir kızdın cok ama cok güzelde bir gelin olmussun masallah allah nazardan saklasın...
kaydirigubbakcemile5kinadada dügündede cok güzel olmussun canim mutluluklar diliyorumm
:1hug:ömür boyu mutluluklar dilerim.ayrıca gelinliğini çok beğendim sanada çok yakışmış. saçlarında değişik ve hoş görünüyor.
kız ben seni tanıdım özel mesaj attıydım görmedinmi ???söylemem hemen öyle:)ismim yazıyo ama terstenn bildinmi zemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?