NazAlp'in Düğün Fotoları...

allah mutluluğunuzu daim etsin canım
bir yastıkta kocayın.

xl67w3eieix.png

mutluluğunuz bir ömür sürsün

canlarım tesekkur ederim...opuyorumnanaktan

topiğini şimdi gördüm ne güzel olmuşsun sen öyle haziran gelinizemuszemus
Allah bi yastıkta kocatsın canım

kızzz gözlerim yollarda kaldı.. nerdesin :teytey:
o senın guzelliğin haziran gelini... kaydirigubbakcemile3
amin canım senide kocişinle allah bir yastıkta kocatsın:1hug:

ne güzel yakışmışsınız
bir ömür boyu mutlu olun canım

Çok güzel olmuşsun canım.Gelinliğin asil durmuş,Gereksiz ayrıntısı yok.Tabi herkesin zevki ayrı şatafat sevenler de olabilir ama seninki çok hoşuma gitti.Özellikle kına kıyafetin çook yakışmış sana.Rengi açmış seni...

ne güzel yakışmışsınız
bir ömür boyu mutlu olun canım
tesekkurler opuyorumnanaktan
çok şık bir gelin olmussun saçlarda harika mutluluklar
sağol canımmmopuyorumnanaktan
Çok güzel olmuşsun canım.Gelinliğin asil durmuş,Gereksiz ayrıntısı yok.Tabi herkesin zevki ayrı şatafat sevenler de olabilir ama seninki çok hoşuma gitti.Özellikle kına kıyafetin çook yakışmış sana.Rengi açmış seni...

çok sade bir gelinlik istemedim. ama üzerinede sırf göz alıcı olsun diye ne bulduysam işletmedim. ben normaldede sade giyinen bir insanım. gelinliğimde aynı beni yansıttı. oyuzden cok içime sindi gelinliğim. zaten her bir boncuguna kadar benim istediğim gibi oldu.
kına kıyafetimide cok aramadım ilk girdigim magazada ilk gördüğüm elbiseydi.. rengini zaten cok begendim. baska hiçbir yeri gezmeden aldım giydim kaydirigubbakcemile2

aaaaaaaaa dedimm kimleri görüyorum ben burda çok şaşırdım:))kızlar hiç kusura bakmayın ben canlısını gördümmm gerçekten harikaydıı şekerim tanıycakmısın bakalım benii

çok yakışmışsınız.saç modellerine bayıldım.sen de çok güzel bir gelin olmuşsun.ömür boyu mutluluklar dilerim

aaaaaaaaa dedimm kimleri görüyorum ben burda çok şaşırdım:))kızlar hiç kusura bakmayın ben canlısını gördümmm gerçekten harikaydıı şekerim tanıycakmısın bakalım benii

kız kimsin sen akannehir
anam cok sasırdım :sm_confused:

canım benim zaten fıstık gibi bir kızdın cok ama cok güzelde bir gelin olmussun masallah allah nazardan saklasın...

ömür boyu mutluluklar dilerim.ayrıca gelinliğini çok beğendim sanada çok yakışmış. saçlarında değişik ve hoş görünüyor.

mutluluklar dılerım
opuyorumnanaktan
canım benim zaten fıstık gibi bir kızdın cok ama cok güzelde bir gelin olmussun masallah allah nazardan saklasın...
Şeniz canım sibelcim senmısın tesekkurler bitanem
kinadada dügündede cok güzel olmussun canim mutluluklar diliyorumm :nazar:
kaydirigubbakcemile5
ömür boyu mutluluklar dilerim.ayrıca gelinliğini çok beğendim sanada çok yakışmış. saçlarında değişik ve hoş görünüyor.
:1hug:
söylemem hemen öyle:)ismim yazıyo ama terstenn bildinmi zemus
kız ben seni tanıdım özel mesaj attıydım görmedinmi ???
adına bakarken farkettim tersten yazdıgınıkaydirigubbakcemile3
senı burlarda gormek ne hoşşşş:1hug:

Back