NazAlp'in Düğün Fotoları...

mutluluklar dilerim gerçekten çok güzel bi gelin olmuşsunuz allah nazarlardan korusun sizi :nazar:

çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah nazar değmesin :) Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin

saclariniz cok degisik, cok hos, ve gelinliginizi cok iyi tasimissiniz, e fizik de var tabi :)
allah ayirmasin mutluluklar
tesekkurler canım benim. cok mutlu ettin beni opuyorumnanaktan
kiraz ağacının altındaki resmine bayıldım.....
evet canım evimizin bahcesinde bende cok severim yazın altında oturmayıkaydirigubbakcemile3
sacların cok degısık ve hos olmus
mutluluklar dılıyorum..
tesekkurler tatlım...
mutluluklar dilerim

opuyorumnanaktan

mutluluklar dilerim gerçekten çok güzel bi gelin olmuşsunuz allah nazarlardan korusun sizi :nazar:
:1hug:
çok tatlı ve çok zarif bir gelin olmuşsun canım..Bir ömür boyu mutlu ol inşallah...
kaydirigubbakcemile5
gelinliğine bayıldım :) allah mutluluğunuzu daim etsin canım
canım daha güzeli senın olsunopuyorumnanaktan
canım allahım mesut bahtiyar etsin inşallah çok tatlısınız :nazar:
amin canım insallah
çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah nazar değmesin :) Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin
amin bitanem tesekkurler...

canım arkadaşım benim..ne güzel bir gelinsin sen çok alımlı ve sade duru bir gelin olmuşsun.saç modelinde çok değişik olmuş.allah nazarlardan saklasın ömür boyu mutlu ol gülen yüzün solmasın:1hug:

allah mesut etsin canim cok yakismissinniz

mutluluğunuz daim olsun

canımmm çok güzelsin maşallah :nazar:

vallahi çok zarit olmuşsun canım.....mutluluklar
ayrıca saçların degişik olmuş begendim.

Allah mutluluğunuzu bozmasın :nazar:

mutluluklar diliyorum canım çok tatlı bir gelin olmuşsun

çok sade duru bir gelin olmuşunuz.mutluluklar...

kızlarr cok tesekkur ederim vaktinizi ayrıp fotograflarıma baktıgınız için. ayrıca iyi dilekleriniz için tesekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım arkadaşım benim..ne güzel bir gelinsin sen çok alımlı ve sade duru bir gelin olmuşsun.saç modelinde çok değişik olmuş.allah nazarlardan saklasın ömür boyu mutlu ol gülen yüzün solmasın:1hug:

ay ay kimler gelmiş...
bu haziran gelinleride pek bi guzel olmus sanki dimi kızzz kaydirigubbakcemile
amin canımın içi hep beraber mutlu bir hayat yaşayalım insallah
seni cok seviyorum cadı arkadasım:1hug:

allah mutluluğunuzu daim etsin canım
bir yastıkta kocayın.

xl67w3eieix.png

Back