Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canım benim. cok mutlu ettin beni opuyorumnanaktansaclariniz cok degisik, cok hos, ve gelinliginizi cok iyi tasimissiniz, e fizik de var tabi :)
allah ayirmasin mutluluklar
evet canım evimizin bahcesinde bende cok severim yazın altında oturmayıkaydirigubbakcemile3kiraz ağacının altındaki resmine bayıldım.....
tesekkurler tatlım...sacların cok degısık ve hos olmus
mutluluklar dılıyorum..
mutluluklar dilerim
:1hug:mutluluklar dilerim gerçekten çok güzel bi gelin olmuşsunuz allah nazarlardan korusun sizi![]()
kaydirigubbakcemile5çok tatlı ve çok zarif bir gelin olmuşsun canım..Bir ömür boyu mutlu ol inşallah...
canım daha güzeli senın olsunopuyorumnanaktangelinliğine bayıldım :) allah mutluluğunuzu daim etsin canım
amin canım insallahcanım allahım mesut bahtiyar etsin inşallah çok tatlısınız![]()
amin bitanem tesekkurler...çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah nazar değmesin :) Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin
allah mesut etsin canim cok yakismissinniz
mutluluğunuz daim olsun
canımmm çok güzelsin maşallah![]()
vallahi çok zarit olmuşsun canım.....mutluluklar
ayrıca saçların degişik olmuş begendim.
Allah mutluluğunuzu bozmasın![]()
mutluluklar diliyorum canım çok tatlı bir gelin olmuşsun
çok sade duru bir gelin olmuşunuz.mutluluklar...
canım arkadaşım benim..ne güzel bir gelinsin sen çok alımlı ve sade duru bir gelin olmuşsun.saç modelinde çok değişik olmuş.allah nazarlardan saklasın ömür boyu mutlu ol gülen yüzün solmasın:1hug: