Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımm:CüvCüv:Çok güzel bir gelin olmuşsun canım
Allah nazardan saklasın
Bir yastıkta kocayın inş..
tesekkurler tatlım...sacların cok hos olmus ıkı resımdede ve cok hos bı yuzun var mutluluklar
opuyorumnanaktançok zarifisin canım mutluluklar...........
canım fotografta fazla belli olmuyor ama tam sağ tarafta belimde bir çiçeğim var. kuşagı indirebliğim kadar indirdim. iyi dileklerin için tesekkurlermaşallah çok güzel olmşsun.gelinliğin saçın harika . . . yanlız o kuşağını biraz aşağıya indirseydin keşke . . .mutlulukla dolu uzun ömür dilerim !!
kaydirigubbakcemile5mutluluklar dilerim canım. çok güsel olmuşsun..
opuyorumnanaktanAllah mesut etsin çok güzel bir gelin olmuşsun:)
cok tesekkur ederimmmopuyorumnanaktançok güsel olmuşsun cnm allah ağzıınızın tadını hiç bozmasın bir ömür boyu mutluluklaropuyorumnanaktan
Nazalp tatlım ne güzel bir gelin olmuşun Maşallah kırk bin kere saçın makyajın ne kadar yakışmış gelinlik öyle kına bir ayrı güzel olmuş Allahım sağlığınınızı huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın bir yastıkta kocayın inş.opuyorumnanaktan
amin canımopuyorumnanaktanallah ayırmasınn
tesekkurler canımcım...opuyorumnanaktandans ettiğiniz kına fotona bayıldım allah mesut etsin canım cok guzel olmuşsun
cok sağol canısıopuyorumnanaktançok güzel bi gelin olmuşsun ayrıca saçına bayıldım bir yastıkta kocayın opuyorumnanaktan
tesekkurlerrrrropuyorumnanaktanmutluluklar canim cok tatli olmussun
çok güzel bir gelin olmuşsunuz mutluluklar dilerim.
Çok kibarsın maşallah
Allah bi yastıkta kocatsına.s.
maşallah çok güzel olmuşsunuz allah bir yastıkta kocatsın
sağol canım... gelinlik sana tanıdık gelmedimi tatlı rüya kaydirigubbakcemile3bir ömür mutluluklar....
gelin sacın cok hos olmus