konu açılalı baya olmuş ama bende tecrübemi paylaşmak istedim. dün akşam kardeşimle birlikte uyguladım saçıma. internet sitesi üzerinden 2 aylık kullanımı olanı almıştım. çünkü yarım saat bekletiliyordu saçta. eğer işe yaramazsa üç gün onunla uğraşmak istemedim.
arındırıcı şampuanıyla yıkadım, sonra keratini sürdük, yarım saat bekledikten sonra bir kat düz fön çektik, sonrada düzleştirdik. bu aşamalar gerçekten çok zor, çatur çutur oluyor saç. sonrasında gidip yıkadım kendi şampuanıyla sonrada kremledim. bunların hepsi o gelen setin içindeydi.
sonra saçlarımı normal kuruttum. ıslağı gittikten sonra gözlerime inanamadım. hiç ihtimal vermiyordum ama yinede denemeye değer diye aldığım set, gerçten fönlü gibi yaptı saçlarımı.
benim saçım normalde çok kıvırcık değil zaten, kolayda şekil alır. heleki gece yatmadan önce yıkayıp yattıysam sabah gerçekten düz kalkarım. sonra hafif bi tarar şekillendiririm ama yinede bir tokayla tuttururum, çünkü röfleninde verdiği bir yıpranmayla tülerirdi. Ama gün içinde yıkadıysam, gerçekten kötü olurdu, elektrik, tüleriklik, sertlik hiç hoş olmazdı, düzleştirme ihtiyacı duyardım yada toplardım.
saçımı keratinden sonra yıkadım, kurudu, gerçekten fönlü gibi oldu, yani saçımı el hareketleriyle bi şekillendirdim, tülerme vs. hiçbirşey olmadı.
ben bir dahaki sefere 6 aylık olandan alıcam. üç gün saçta bekleme süresinide artık göze alıcam.
çok kıvırcık çok hareketli saçlarda işe yarar mı bilmem ama ben memnunum. şöyle söyleyeyim, daha önce cesaret etmediğim için pişmanım.
merak eden birileri varsa yine cevaplarım :)