Bende yaklaşık 6 ay önce natura keratin extra kullandım. Öncedende ilk yaptığımda kılıçbalığından almıştım elimdekiler bitince natura keratin daha güvenilir geldiği için onu denemek istedim benim saçım çok kıvırcık olduğu için çok fazlada bişey beklemiyorum açıkçası ama öyle tülerik olmadı gayet güzel fazla kabarmayan düze yakın saçım oldu.
Ben şöyle bir sorun yaşadım keratini yaptıkdan 1 hafta sonra hamama gittim (kütahya ılıcalarına) saçlarımı kuruturken tabaka tabaka kepeğe benzeyen dökülmeler oluştu sanırım keratin orda bozuldu bilmiyorum tekrar yapıp yapmamakda kararsızım .
bişey soracam bu natura keratini ben de alacam da formaldehitsiz olanı benm saçımı düzleştirmez diğerinin dumanı kokusu çok mu nasıl evde kendi kendime yapcam zehirlenmek istemiyorum
kızlar bende bakım amaçlı almayı düşünüyorum ama free plus mu extra mı alıcam karar veremiyorum ayrıca saçıma keratini sürüp sadece kurutma makinası tutsam işe yararmı saçlarım su dalgası bozulmasın istiyorum çünkü kendinden maşa yapılmış gibi ikisinide deneyen arkadaş varmı yada benim almam gereken hangisi sizce?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canım Keratin free me tam senin aradığın ürün... Saçı yıkıyorsun azıcık kurutup ürünü sürüyorsun bir süre bekledikten sonra yeniden yıkıyor ve eğer düzleştirme istemiyorsan yalnızca saç kurutma makinesi ile kurutuyorsun, eğer düzleşme istiyorsan kuruttuktan sonra düzleştirici ile geçiyorsun... Sayfalarında açıklama var, dikkatlice oku bence...
kılıçbalığım teşekkür ederim sayfayı inceledim hatta sipariş numarasını aradım free plus formaldehitsiz olanı almalıymışım seninde dediğin gibi :) benim kurutma makinam çok dandik ısı çok olmalıymış galiba bundan dolayı tereddütte kaldım ürünün muadilini arıyorum bide çok pahalı geldi bana(
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kılıçbalığı eni takip ettim ve sana güveniyorum lütfen bana yardımcı olsaçlarım yandı uçları çok kötü. düzleştirmek istemiyorum. sence free plus serisini alsam işe yarar mı? şampuan ve krem ile birlikte set halinde mi alayım. ya da tek maske halinde olandan mı alayım.saçlarımı ekstirdim ama hala yanık var.
sağol canım. zaten senin yazıları okuyunca saçlarımı kestirdiğime çok pişman oldum. inşallah bu ürün bana da yarar. deneme setini alacağım önce. dediğin ürünleri de alacağım. benim saça yararsa mucize demektir :)
Bahsettiğim leave-in conditioneri setle beraber muhakkak al ama, çünkü kullanma talimatında saçı duruladıktan sonra leave-in conditioner sıkıp kurutun diyor, böyle yazılmasının bir sebebi var sanırım...
Bunu bir dene bakalım, olmadı son çare başka bir şey önereceğim sana...
tamam kılıcbalığım kartım gelsin alacağım. muhtemelen önümüzdeki hafta yapmış olurum bilgi vereceğim :)
Tamam canım, bekliyoruz haberdar etmeni... Benim brezilya fönü başlığını da takip et lütfen...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=417209 Yorumlarını her iki tarafa da yaparsan çok sevinirim...
sabırsızlıkla bekliyorum ben de :) senin başlığı takip ediyorum. yapar yapmaz yazacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?