Saç Bakım Ürünleri Natura Keratin Kaullanan arkadaş var mı?

Ayrıca şunu anlamış bulunmaktayımki birçok keratin markası saçları mahvediyor. En son yaptığım keratin saçlarımı düzeltmediği gibi saçları çok kötü yapıyor. Ve haftalar sonra anlıyorsunuz.
Saçlarımı inceltmedi yanık tarafları vardı saçlarımın %100 düzeltti diyemem ama yıkadıktan sonra tararken saçlarım lastik gibiydi onlar düzeldi.. SAçlarımın kalınlığını bozmadı parlattı ya çok güzel gerçekten çok beğendim.. Bugüne kadar sanırım 3 keratin markası denedim en güzeli buydu...
Çok teşekkür ederim tekrar keratinin ismini paylaştığın için.. :KK34:

internete yaz çıkar internetten temin ettim ben.

cevap için çok teşekkür ederim.

sanırım nette bir bu arkanın web sayfası var, diğer hiçbir markanın (en çok duyduklarım global fik nano style ) natura gibi bir veb sayfası yok, burada satış da gerçekleştiriliyor, yalnız ürünü sepete attığınızda sizi "bakımlıol" diye bir sayfaya yönlendiriyor (yanlış hatırlıyor olabilirim bakımlı diye bir sayfa)

üstelik bu marka ürününde %2 lik formaldehit olduğunu da saklamıyor çok profesyonel bir tavır.

benim ziyadesiyle dikkatimi çekti, 125 ml si 100 liraydı.

Ben şunu sormak istiyorum, saçlarım iyice uzun katlı, belimde, en son katı belimi geçiyor bile olabilir.

acaba ne kadar keratin gider, ona göre alayım.

bir de 1 hafta ya da iki hafta aralıklarla brezilya fönü yapılabilir mi ?

2 şubatta ankarada bi kuaförden randevu aldım kullandığı markayı söylemiyor şehir fırsatıydı denemek istedim, tutacağını sanmıyorum. önce kuaföre gidip 1 hafta sonra da kendim natura ile yapmayı planlıyorum. Ne dersiniz ?

Canım ben set halinde olanı aldım saçlarım orda daha kısa çıkmış bukle olduğu için normalde sırtımda kürek kemiklerime geliyor. ^Şişenin ^te 2 sini kullandım. Saçlarımda ayrıca az değildir. Yetti inşallah yardımcı olabilmişimdr. :44: Yüksek ısı veriyosun sonuçta ne kadar bakım yapsanda bana göre çok sıklıkta uygulamak uygun olmayabilir tabi bilene sormak lazım birde.

kendi sitesinden mi aldınız acaba, özelden bana tam bir link gönderebilir misin ?

Bir de kendin uygulayınca zor olmadı mı, nasıl sürdün diplere değdirmeden, ya da değince bir şey oluyor mu ?

ben iyice cesaretlendim :))

keratin ile ilgili ne kadar başlık varsa yazdım kimse cevap vermemişti :KK43:

Kızlar natura keratin extra mini set aldım bugün kısmet ise yapacağım ancak sormak istediğim birşey var. Benim saçlarımın uçları açma işlemlerinden dolayı yanık maalesef, ben extra serisini aldım formaldehitsiz mi alsaydım. Bunda formaldehit olduğu için daha mı çok yakar saçlarımı? Formaldehit olması daha mı riskli oldu acaba. Benim saçlarım kıvırcık değil aslında düz ama yanık olduğu için hoş durmuyor uçlar hem bakım olsun hem düz görünsün güçlensin diye yapacağım. Ama ürünü aldıktan sonra aklıma takıldı bu formldehit olayı. Bileniniz var mı daha mı kötü yapar acaba saçalrımı?

merhaba kızlar,
ben de kendim brezilya fönü yapmayı düşünüyorum.
ama aklıma bişey takılıyor...
ben saçımı maşa ile düzelttiğimde hep biraz kabarık kalır,kuaförde yapıldığı gibi dümdüz olmaz.

şimdi bu işlemi yaptıktan sonra da kendim maşaladığım için kabarık mı olacak acaba?

kendi sitesinden mi aldınız acaba, özelden bana tam bir link gönderebilir misin ?

Bir de kendin uygulayınca zor olmadı mı, nasıl sürdün diplere değdirmeden, ya da değince bir şey oluyor mu ?

ben iyice cesaretlendim :))

keratin ile ilgili ne kadar başlık varsa yazdım kimse cevap vermemişti :KK43:

kendi sitesinden set halinde olanını aldım kendi sitesinden aldım canımm başka sitesi yok sanırım. Birde başka keratin var onuda çok öneriyorlar bu sitede belki birkaç ay sonra onuda denerim.
Alıştım artık baya uyguladım ben :KK31: tıpkı boya yapar gibi sürüyorsun parça parça ben kendim yaptım illaki birkaç yere değmiştir ama pek birşey olmadı çok şükür. Sadece 2- 3 gün saçımda bekleyince kaşıntı yapıyor oda geçiyor
bazen öyle oluyor olsun cevap verdik biz yeter :KK34:

Kızlar natura keratin extra mini set aldım bugün kısmet ise yapacağım ancak sormak istediğim birşey var. Benim saçlarımın uçları açma işlemlerinden dolayı yanık maalesef, ben extra serisini aldım formaldehitsiz mi alsaydım. Bunda formaldehit olduğu için daha mı çok yakar saçlarımı? Formaldehit olması daha mı riskli oldu acaba. Benim saçlarım kıvırcık değil aslında düz ama yanık olduğu için hoş durmuyor uçlar hem bakım olsun hem düz görünsün güçlensin diye yapacağım. Ama ürünü aldıktan sonra aklıma takıldı bu formldehit olayı. Bileniniz var mı daha mı kötü yapar acaba saçalrımı?
bende içinde formaldehit olanından aldım daha çok düzleştirme etkisi oluyormuş canım. Benimde birkaç yerinde yanıklar vardı %100 düzelmedi ama çok daha iyi durumda..dümdüz görünmüyor açıkçası onu belirteyim.. Fönlü gibi yıka çık olmadı bende sadece kabarmasını önledi daha düzleşti ve bakımını yaptı..

merhaba kızlar,
ben de kendim brezilya fönü yapmayı düşünüyorum.
ama aklıma bişey takılıyor...
ben saçımı maşa ile düzelttiğimde hep biraz kabarık kalır,kuaförde yapıldığı gibi dümdüz olmaz.

şimdi bu işlemi yaptıktan sonra da kendim maşaladığım için kabarık mı olacak acaba?

canım fönlü gibi yapmadı benim saçlarımı bu ürün. Ama kabarıklığını aldı.. Düzleştirici ile düzleştirdim geçenlerde fazla özenmedim gerçi ama bazı yerleri bozuldu mesela ama kabarmadı.. :26: benim için bu yeterliydi zaten

Arkadaşlar aldım ve de yaptım :) Kuaförlerdeki gibi dümdüz fönlü olmadı ki aslında saçalrımd üz ama yanıkalr yüzünden dolaşık görünüyordu genelde ancak şu an çok daha iyi durumda saçlarım. Ama yaparken çok dikkatli olun benim ağzım gözüm boğazım yandı 3 gün solumak zorunda kaldım ama değmedi diyemem :) En azından daha parlak ve bakımlı duruyor eskisi gibi dolaşmıyorda çok şükür. Tavsiye ederim :)

Merhabalar bede 2 ay önce natura keratin yaptım hangi markayı kallanacağım nasıl yapacağım konusunda çok kararsızdım kadınlar kulübünde bir çok yazıyı okudum. İnceledim. Sonunda 2 ay önce natura keratin Extra satın aldım evde kendim yaptım. Çokta memnun kaldım yaklaşık 2 aydır kullanıyor fön ve düzleştirici derdinden kurtardı ve saçlarım çok bakımsız ve kötü görünüyordu. Artık çok daha iyi. Biraz duman çıkıyor yaparken ama beni çok rahatsız etmedi. Alerjik bir yapın varsa ondan olabilir belki. Genel itibari ile üründen memnun kaldım.

Natura Keratin Free Plus me setini aldım.Bugün denemeyi düşünüyordum fakat,gönderilen kutuda ne eldiven ne de bone var !! Kullandıktan sonra sizinle sonucu paylaşıcam.

merhaba kızlar. Dün ben de natura keratin extra sipariş verdim. site de 250 ml 180 tl yazıyor fakat kk üyelerine %15 indirim var. Bir de EFT ile ödeme yaptığın zaman %3 indirim yapıyoralr. Yani 180 tl lik keratin bana 149 tl ye gelmiş oldu. Biz üç arkadaş yapacağız. Benim saçlarım düz ve kalın telli fazla yıpranmış olduğunu söyleyemem. Diğer arkadaşım kıvırcık, kalın telli ve yıpranmış saçlara sahip. ikinci arkadaşımınki ise ince telli, boyalı ve yıpranmış saçları var. Yani bu uygulamadan sonra detaylı bir snuç çıkarabileceğiz. Epeydir kimse yazmamış ama natura keratin free plus me serisini deneyen arkadaşları ve uzun vadede sonuçlarını merak ediyorum. yazarsanız sevinirim. Bir de Eft yi yaptıktan 30 dk sonra ürünü kargoya verdiler, hızlarına inanamadım :)) umarım güzel sonuçlar alırız. Öptüm sizi

kızlar bende aldım şuanda saçıma uyguladım bekleme süresindeyim. Gerçekten inanılmaz bir hızla elime ulaştı kargom perşembe öğleden sonra sipariş ettim cuma elimdeydi ki ulaşımı kolay olmayan bir ilçede yaşıyorum. yanlız kreatini uygularken acayip kokuyor gözleri yakıyor mecburen balkonda uyguladım .düzleştirirkende feci duman çıkıyor ama saçtan değil karışım buharlaşıyor sanki. Maskeyi muhakkak kullanmanızı öneririrm .:KK70: bakalım şuanda saçımda 2 gün sonra yıkayınca nasıl olucak

Merhaba kızlarr,
Bugün itibariyle natura kreatini uygulamış bulunuyorum. Daha öncede belirttiğim gibi kargomu verdim ve hemen ertesi günü elime ulaştı ben 120tl olan deneme setini aldım fakat gelen kutu biraz özensizdi bunu belirtemeliyim. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler esma hanım(el yazısı ile) yazıyordu. Ama adım esma değil :) Neyse Saçımı arındırıcı şampuanıyla yıkadım. Bildiğiniz organik şampuan kokusu biraz bitki arada turunç kokusu geliyor hoştu . Sonra kreatini uyguladım. İşte bu aşama bayağı zor oluyor çünkü muhakkak maskeyle eldivenle ve açık havada yapmanız gerek acayip kokuyor göz burun bırakmıyor insanda. Helede düzleme aşamasında inanılmaz buharlaşıyor, gölernizden sakınmanızı öneririm.daha sonra yaklaşık 2 buçuk gün bekledim. Tabi bu arada o yapış yapış kafanıza mıhlanmış saçlarla pek insan içine çıkamıyorsunuz. Normal şampuanıda arındırıcısıyla aynı kokuyaa sahip. Fena değil hoş bir kokusu var .
veeeee gelelim sonucaa şöyle sööliim öyle aman nasılda dümdüz ipek gibi fönlü fönlü oldu diyemem amaa inanılmaz bakımını yaptı.Verdiği his şöyle sanki saçınıza bol miktarsa saç kremi uyguladıktan sonraki yumuşaklık varya aynen o his .Hiç düzleştirmedi diyemem tabiki ama benim saçım zaten öyle çok kıvırcık bir saç değil hafif dalgalı bir saç. Yani ben daha sonraki birkaç haftada bu düzleştirme etkisinin pek kalacağına inanmıyorum fakat yumuşaklık çok hoş .Öyle saçlarım düm düz olucak hevesiyle alıcaksanız almayın derim ama çok güzel bir bakım sağlıyor ve saçların dolaşıklığını alıyor .Bayağı uzun bir yazı oldu ama umarım faydasını görürüsünüzz

Canım cevap yazdığın için teşekkür ederim. Bende be mesajı 15 gün önce yazmıştım yeni bir marka olduğu için çok fazla kullanan yok sanırım kimse cevap yazmadı ben daha önce fix markalı ürünü yapmıştım arkadaşımada yaptık çok kötü değildi fakat daha kaliteli birşey arıyordum aynı senin gibi global dediğin gibi çok pahallı kuaför yapmak için 400 tl istedi. Natura keratin markasınıda araştırdım amerikadaki sitesini inceledim facebook sayfalarına fotoğraf albümlerine baktım oldukça büyük ve profesyonel bir markaya benziyordu. bende bayramdan önce aldım ürünü yaparken Natura keratin extra modelini aldım en kıvırcık saçı bile altı ay düzleştirme garantisi veriyor dediğin gibi formaldehit oranıda %2 formaldehit sıfır olan free plus diye bir modelleride vardı oda daha çok bakım isteyenlere çocuklara hamile ve emzirenelre öneriyorlar 2,5 aya kadr düzleştirme sağlıyor. Lafı çok uzattım neticeye gelelim ürünü yaptım 3 gün saçında bekliyor keratin 2,gün ve 3.gün üzerinden tekrar düzleştirici geçiyorsun. 3.gün yıkadım sonuç mükemmel saçlarımı sadece saç kurutma ile kuruttum yumuşacık ve dümdüzdü. Kesinlikle tavsiye ederim Keşke bende orta boy alsaymışım ortalama 8 ml keratin kullandum 125 ml keratinden 45 ml kaldı ama bununla 1 sefer daha yapamam artık yapacağım zaman 1 tane daha 125 keratin alırım. Natura keratin Türkiye yazınca sitesi çıkıyor.

bişey soracam bu natura keratini ben de alacam da formaldehitsiz olanı benm saçımı düzleştirmez diğerinin dumanı kokusu çok mu nasıl evde kendi kendime yapcam zehirlenmek istemiyorum

Merhaba kızlarr,
Bugün itibariyle natura kreatini uygulamış bulunuyorum. Daha öncede belirttiğim gibi kargomu verdim ve hemen ertesi günü elime ulaştı ben 120tl olan deneme setini aldım fakat gelen kutu biraz özensizdi bunu belirtemeliyim. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler esma hanım(el yazısı ile) yazıyordu. Ama adım esma değil :) Neyse Saçımı arındırıcı şampuanıyla yıkadım. Bildiğiniz organik şampuan kokusu biraz bitki arada turunç kokusu geliyor hoştu . Sonra kreatini uyguladım. İşte bu aşama bayağı zor oluyor çünkü muhakkak maskeyle eldivenle ve açık havada yapmanız gerek acayip kokuyor göz burun bırakmıyor insanda. Helede düzleme aşamasında inanılmaz buharlaşıyor, gölernizden sakınmanızı öneririm.daha sonra yaklaşık 2 buçuk gün bekledim. Tabi bu arada o yapış yapış kafanıza mıhlanmış saçlarla pek insan içine çıkamıyorsunuz. Normal şampuanıda arındırıcısıyla aynı kokuyaa sahip. Fena değil hoş bir kokusu var .
veeeee gelelim sonucaa şöyle sööliim öyle aman nasılda dümdüz ipek gibi fönlü fönlü oldu diyemem amaa inanılmaz bakımını yaptı.Verdiği his şöyle sanki saçınıza bol miktarsa saç kremi uyguladıktan sonraki yumuşaklık varya aynen o his .Hiç düzleştirmedi diyemem tabiki ama benim saçım zaten öyle çok kıvırcık bir saç değil hafif dalgalı bir saç. Yani ben daha sonraki birkaç haftada bu düzleştirme etkisinin pek kalacağına inanmıyorum fakat yumuşaklık çok hoş .Öyle saçlarım düm düz olucak hevesiyle alıcaksanız almayın derim ama çok güzel bir bakım sağlıyor ve saçların dolaşıklığını alıyor .Bayağı uzun bir yazı oldu ama umarım faydasını görürüsünüzz

kullandığınız ürün formaldehitsin olanı mı gerçekten kötü mü kokuyor ben yurtta kalıyorumda balkonda falan yapmayı düşünyordum kendi kendime daha önce keratin yaptırdım zaten ama bu sefer kendm yapmak istiyorum dumanı çok mu ?

Benim kullandığım extra olan yani saçında 2-3 gün kalan sanıyorum o formaldehidsiz olan kısa süre tutuluyormuş Şöyle söyliim bayağı bi kokuyo ama balkonda yapınca hiç sıkıntı olmuyor. Açık havada ben kendim yaptım. Bide dediğim gibi düzleştirirken çıkıo duman o arada solumamaya dikkat ederek yapmak maske takmakta fayda var ama sadece biraz dikkat gerekiyor ööle ama ha zehirlenirsiniz durumu yok bence .Sadece o kadar uğraşa ve 3 gün yapış yapış bir kafayla gezmeye değiyor bence.Sadece ben her gün duş alıyorum ve her gün o şapmuanlarını kullanamam bakalım merak ediyorum kendi şampuanları olmadan ne kadar kalacak saçımda:)

kızlar ben de dün yıkadım saçlarımı. İpek gibi oldu bayıldım yumuşaklığına. Saçlarım zaten düzdü şimdi dümdüz oldu

Bende yaklaşık 6 ay önce natura keratin extra kullandım. Öncedende ilk yaptığımda kılıçbalığından almıştım elimdekiler bitince natura keratin daha güvenilir geldiği için onu denemek istedim benim saçım çok kıvırcık olduğu için çok fazlada bişey beklemiyorum açıkçası ama öyle tülerik olmadı gayet güzel fazla kabarmayan düze yakın saçım oldu.
Ben şöyle bir sorun yaşadım keratini yaptıkdan 1 hafta sonra hamama gittim (kütahya ılıcalarına) saçlarımı kuruturken tabaka tabaka kepeğe benzeyen dökülmeler oluştu sanırım keratin orda bozuldu bilmiyorum tekrar yapıp yapmamakda kararsızım .

X