Saç Bakım Ürünleri Natura Keratin Kaullanan arkadaş var mı?

bi şey sorcam.bu nature keratini kit şeklinde değil de sadece 80 tllik keratini alsam.siz şampuanını ve kremini de aldınız mı? umarım bugün biriniz görürsünüz de yarın sipariş veririm.

bi şey sorcam.bu nature keratini kit şeklinde değil de sadece 80 tllik keratini alsam.siz şampuanını ve kremini de aldınız mı? umarım bugün biriniz görürsünüz de yarın sipariş veririm.

canım dün akşam yazmışsın ama bu sabah gördüm ancak ben natura keratin extra mini seti aldım. Set halindeydi ek alsam olurmu demişsin uygulamadan önce arındırıcı diye bir şampau nvar onunla 2 defa saçlarını yıkıyorsun keratin uygulamasından sonrada şampuan ve kremi var saçlarını bunlarla yıkıyorsun artık keratinin bozulmaması için tek keratin alırsan biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Bu arada natura keratini ilk uygulayan arkadaş benim sanıyordum Turquoisee arkadaşımızda baya olmuş uygulayalı oda ürünü beğenmiş. Bunları duymak çok güzel insan mutlu oluyor. :) Turquoisee resim koyabilir misin senin nasıl oldu saçların uygulama yapalı 3 ay olmuş sanırım bozulma var mı hiç?

cevap için sağol ama nete yazdığımda burda konu açan arkadaş harici bu ürünü denemiş kimse yok türkiyede bi güvenemedim ki..

cevap için sağol ama nete yazdığımda burda konu açan arkadaş harici bu ürünü denemiş kimse yok türkiyede bi güvenemedim ki..

Canım seni en iyi ben anlayabiliyorum. Bende bu konuyu o yüzden açtım zaten nette ürünü gördüm internette araştırdım daha önce kullanan birilerini bulayım yorumlarına bakayım dedim yok. Sonra kadınlar kulübünde illa kullanan birileri olmuştur diye buraya natura keratin kullanan varmı diye konu açtım oradanda ses seda çıkmadı sonrasında şans kader deyip aldım ürünü meğer ürün Türkiyede çok yeniymiş daha ondan yoktur falan dediler satıcıları.

ben de bugün sipariş vereceğim bu üründen. çok uzun süredir evde kendim yapmak için araştırıyordum ama bir türlü karar verememiştim. ben sadece keratin almayı düşünüyorum. Çünkü nude marka şampuan ve saç kremim var, bunları kullanmayı düşünüyorum. neticede önemli olan sülfatsız şampuan kullanmak bence.

bu ürünü düşünenler bence facebook sayfasına baksınlar. professional görünüyor....

arkadaşlar, ben 30 günlük organics kullandım. 205 derecede düzleştirdim. olmadı. hafif yumuşadı şaçlar ancak tüylenme azalmadı bile. siz kaç derecede düzleştiriyorsunuz. Kokusu nasıl bir de. Organic'in koku çok iyiydi. Pencereyi açmam yetti.

kızlar bende yaptım yarın akşam yıkıcam foto koyabilirsem koyarım.

Hamisecim ne yaptın sesin soluğun çıkmıyor yıkamışsındır sanırım nasıl oldu saçların fotoğraf bekliyom ona göre bana eklettin fotoğrafları sende kurtulamazsın :)

canım ben arkadaşa yaptırdım evde çünkü saçlarım uzun.neyse hani bi tutamı 8-10 kere düzleştirmem gerekiyodu ama arkadas 6 kere falan yaptı benim saçlrm çok ince telli o yüzden hergün ytıkıyorum düz oluncada hemen yapışıyo.şampuanı hiç köpürmüyo ama saç kremi çok güzel.ayy bölük pörçük yazdım ama.işte parlak ve düz oldu banyodan sonra özellikler çok güzel oluyo en kısa zamanda çekip koyarım foto.ama istediğim gibi olmadı sanki yada ben iyi yapamadım az sürmüşte olabilirim keratini.az bozulunca tekrar yapcam elimde bir şişe daha var.kokusu çok güzel gözlerim çok az yandı o da pencereyi açınca geçti.

city35 : Ben şampuan ve saç kremini aldım. Senin de alman gerekiyor; çünkü saçını onlardan başka şampuanla yıkayamazsın. Yıkarsan keratini sadece bakım amaçlı yapmış olursun. Kalıcı fön olarak kullanmak istiyorsan şampuanını almalısın. Kremde çok işe yarıyor hem yumuşacık yapıyor saçı hem de çok güzel kokuyor..

Ben şampuan ve saç kremini aldım. Senin de alman gerekiyor; çünkü saçını onlardan başka şampuanla yıkayamazsın. Yıkarsan keratini sadece bakım amaçlı yapmış olursun. Kalıcı fön olarak kullanmak istiyorsan şampuanını almalısın. Kremde çok işe yarıyor hem yumuşacık yapıyor saçı hem de çok güzel kokuyor..

Bende natura keratin aldım dün denedim.. Bugün ve yarında durup daha sonra yıkayacağım saçlarımı.. İnşallah güzel olur.
Sen şu anda naturanın şampuanınımı kullanıyorsun canım ? Memnun musun..
Birde saçların şu anda ne alemde hala düzmüü bilgilendirirsen sevinirim

Canım nasıl oldu saçların memnun musun Natura Keratin den bende yapmayı düşünüyorum Natura Keratin ve Global keratin arasında kaldım. Ama Natura Keratin için iyi şeyler duyuyorum hep sen memnunmusun?

Masal rüya öncelikle sana çok teşekkür ederimm canımm gerçekten harikaa bir keratinle tanışmış oldum sayende..

Canım nasıl oldu saçların memnun musun Natura Keratin den bende yapmayı düşünüyorum Natura Keratin ve Global keratin arasında kaldım. Ama Natura Keratin için iyi şeyler duyuyorum hep sen memnunmusun?

Bir keratini burdaki arkadaşlarla hep beraber almıştım. Güzel olmuştu ama saçımda maalesef koku yaptı ayrıca saçım zaman geçtikten sonra yapıştı. Herkese göre değişir tabi benim saçımda etkileri bunlar.
Ayrıca ismini telaffuz etmiycem en son aldığım keratin tam anlamıyla saçlarımı mahvetti...

Bu Ürün o kadar güzel yaptı ki saçlarımı hem parladı hem bukle yaptığım zamanlarda kabarmadı ve sönmedi saçlarım..
Saçlarımda çok hoş bir koku kaldı.. Setini almıştım şampuanıda güzel ama Naturals Nude şampuanıda beğeniyordum ben ona dönerim belki... Ama kesinlikle bu keratini tavsiye ederim.. Saçlarımı bukle yaptığım üzerine hiç bir sprey sıkmadığım haldeki görüntüsü...

Ayrıca birkaç arkadaşım şampuan reklamlarındaki saçlar gibi dedi :13: yakından daha parlak ve canlıı ... çok şükür...

Son düzenleme:
Kızlar bu markayı nereden temin ettiğinizi yazabilir misiniz lütfen. Ben de karar verdim yapıcam.

Birşey değil canım bende inanılmaz mutluyum natura keratin ile tanştığım için 3 ay oldu neredeyse saçlarım hala mükemmel. Ben ilk uygulayanalrdanım sanırım ama şuan markanın facebook sayfasına falan bakıyorum almış başını gitmiş kullanan sayısı kullanıcılar resimlerini falanda paylaşmışlar çok güzel görünüyor senin saçlarında öyle canım aynı reklam güzelleri gibi. İlk yapmadan kafamda soru işaretleri vardı yapmadan önce ama şuan çok doğru bir markayı kullandığımı daha iyi anlıyorum helede keratin konusunda Türkiyede birçok kötü örnek varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…