bi şey sorcam.bu nature keratini kit şeklinde değil de sadece 80 tllik keratini alsam.siz şampuanını ve kremini de aldınız mı? umarım bugün biriniz görürsünüz de yarın sipariş veririm.
cevap için sağol ama nete yazdığımda burda konu açan arkadaş harici bu ürünü denemiş kimse yok türkiyedebi güvenemedim ki..
kızlar bende yaptım yarın akşam yıkıcam foto koyabilirsem koyarım.
bi şey sorcam.bu nature keratini kit şeklinde değil de sadece 80 tllik keratini alsam.siz şampuanını ve kremini de aldınız mı? umarım bugün biriniz görürsünüz de yarın sipariş veririm.
Bende natura keratin aldım dün denedim.. Bugün ve yarında durup daha sonra yıkayacağım saçlarımı.. İnşallah güzel olur.
Sen şu anda naturanın şampuanınımı kullanıyorsun canım ? Memnun musun..
Birde saçların şu anda ne alemde hala düzmüü bilgilendirirsen sevinirim
en güzeli bence natura keratin kızlarrr deneyin :)
Canım nasıl oldu saçların memnun musun Natura Keratin den bende yapmayı düşünüyorum Natura Keratin ve Global keratin arasında kaldım. Ama Natura Keratin için iyi şeyler duyuyorum hep sen memnunmusun?
Masal rüya öncelikle sana çok teşekkür ederimm canımm gerçekten harikaa bir keratinle tanışmış oldum sayende..
Bir keratini burdaki arkadaşlarla hep beraber almıştım. Güzel olmuştu ama saçımda maalesef koku yaptı ayrıca saçım zaman geçtikten sonra yapıştı. Herkese göre değişir tabi benim saçımda etkileri bunlar.
Ayrıca ismini telaffuz etmiycem en son aldığım keratin tam anlamıyla saçlarımı mahvetti...
Bu Ürün o kadar güzel yaptı ki saçlarımı hem parladı hem bukle yaptığım zamanlarda kabarmadı ve sönmedi saçlarım..
Saçlarımda çok hoş bir koku kaldı.. Setini almıştım şampuanıda güzel ama Naturals Nude şampuanıda beğeniyordum ben ona dönerim belki... Ama kesinlikle bu keratini tavsiye ederim.. Saçlarımı bukle yaptığım üzerine hiç bir sprey sıkmadığım haldeki görüntüsü...
Ayrıca birkaç arkadaşım şampuan reklamlarındaki saçlar gibi dedi :13: yakından daha parlak ve canlıı ... çok şükür...
Eki Görüntüle 602570