250 cc mi küçük diil mi ? boyunuz kilonuz kaç acaba ?Merhaba, 2 buçuk yıla yaklaşıyor benim protezler. 250 cc, anlaşılmayacak kadar yumuşadılar.
nasıl yaniiiiiiiiiiiiii 5 yıl sonra mı oluştu kapsülmerhaba,
bende 5 sene önce nagor marka protez taktırmıştım 280cc çok memnundum ama kapsül problemi yaşadığım için tekrardan ameliyat olacağım.Sanırım bu sefer natrella marka protez takılacak inş.yine kapsül oluşmaz
evet malesef 5 yıl sonra oluştunasıl yaniiiiiiiiiiiiii 5 yıl sonra mı oluştu kapsül
Allah yardimciniz olsun yaevet malesef 5 yıl sonra oluştu
7 mayıs ta ikinci ameliyatımı olacağım silikonlarım değişecek
aaaa kiz sen ne zaman oldun ameliyat hic yazmadin sayfadaBende natrella allergan 450 cc kas altı yuvarlak protez takıldı, şu an sporcu sutyeni kullanıyorum. Sol göğsüm un altında hafif bir iz belirdi gibi sanki sporcu sutyeninden olabilirmi arkadaşlar gecicimidirki, daha 6 gün oldu ameliyat olalı
bende 7 mayısta kapsül oluşan göğsüm için ikinci ameliyatımı oldum.daha önce nagor marka 280 cc takılıydı şimdi natrella 310 cc takıldı ama sanki bi öncekinden bile küçük duruyor gibi çok sinirlerim bozuk.bugün açıldı sargılarım sütyene geçtim ama normal sütyende takabilirsin ve yüzüstü de yatabilirsin dedi doktorumBende natrella allergan 450 cc kas altı yuvarlak protez takıldı, şu an sporcu sutyeni kullanıyorum. Sol göğsüm un altında hafif bir iz belirdi gibi sanki sporcu sutyeninden olabilirmi arkadaşlar gecicimidirki, daha 6 gün oldu ameliyat olalı
kas alti kasustu farki varmi simdi belki o yuzden küçük gorunuyordurbende 7 mayısta kapsül oluşan göğsüm için ikinci ameliyatımı oldum.daha önce nagor marka 280 cc takılıydı şimdi natrella 310 cc takıldı ama sanki bi öncekinden bile küçük duruyor gibi çok sinirlerim bozuk.bugün açıldı sargılarım sütyene geçtim ama normal sütyende takabilirsin ve yüzüstü de yatabilirsin dedi doktorum
Geçmiş olsun...bende 7 mayısta kapsül oluşan göğsüm için ikinci ameliyatımı oldum.daha önce nagor marka 280 cc takılıydı şimdi natrella 310 cc takıldı ama sanki bi öncekinden bile küçük duruyor gibi çok sinirlerim bozuk.bugün açıldı sargılarım sütyene geçtim ama normal sütyende takabilirsin ve yüzüstü de yatabilirsin dedi doktorum
Ilk başta küçük geliyor, kaslar bırakınca memeyi saliyormus ozaman meydana çıkıyor gogus. Cnm dolgunlugu nasıl, kas altı mi taktırdı n. Bende 450 taktirdim o kadar büyük durmuyor, ama dolgun lu iyi,doktorum biraz daha büyüyecek dedi.bende 7 mayısta kapsül oluşan göğsüm için ikinci ameliyatımı oldum.daha önce nagor marka 280 cc takılıydı şimdi natrella 310 cc takıldı ama sanki bi öncekinden bile küçük duruyor gibi çok sinirlerim bozuk.bugün açıldı sargılarım sütyene geçtim ama normal sütyende takabilirsin ve yüzüstü de yatabilirsin dedi doktorum
Bu arada nasıl sütyen takcaksin ki daha kalıba bile girmez,çok ilginç. Sporcu sutyeni ni 1 ay takcaksin sonra doktor okeylerse takarsin,doktorun kimIlk başta küçük geliyor, kaslar bırakınca memeyi saliyormus ozaman meydana çıkıyor gogus. Cnm dolgunlugu nasıl, kas altı mi taktırdı n. Bende 450 taktirdim o kadar büyük durmuyor, ama dolgun lu iyi,doktorum biraz daha büyüyecek dedi.
Cnm resim varmi görebilirmiyimIlk başta küçük geliyor, kaslar bırakınca memeyi saliyormus ozaman meydana çıkıyor gogus. Cnm dolgunlugu nasıl, kas altı mi taktırdı n. Bende 450 taktirdim o kadar büyük durmuyor, ama dolgun lu iyi,doktorum biraz daha büyüyecek dedi.
Cnm söyledim ya kaçırmış herhalde 10 gün olcak nerdeyseaaaa kiz sen ne zaman oldun ameliyat hic yazmadin sayfada
Kas zarı altı yapılmıştı yine aynısı uygulayacağını söylemiştikas alti kasustu farki varmi simdi belki o yuzden küçük gorunuyordur
Kas zarı altındaydı ilk ameliyatım sanırım yine aynı teknik uygulandı,küçüklüğü belki şundandır şuan daha yayık duruyor gögüslerim ,arası da biraz kapanmış banada aynısı dedi kendisini toparlıcak daha dedi kapsül olan göğsümde çok ağrı var şuan umarım geçer biran önceIlk başta küçük geliyor, kaslar bırakınca memeyi saliyormus ozaman meydana çıkıyor gogus. Cnm dolgunlugu nasıl, kas altı mi taktırdı n. Bende 450 taktirdim o kadar büyük durmuyor, ama dolgun lu iyi,doktorum biraz daha büyüyecek dedi.
Canım benim zaten kalıp vardı eskiyi çıkardı yeniyi taktı yani yeniden cep açmadı belki o yüzden takabilirsin demişti doktorum Barış çakırBu arada nasıl sütyen takcaksin ki daha kalıba bile girmez,çok ilginç. Sporcu sutyeni ni 1 ay takcaksin sonra doktor okeylerse takarsin,doktorun kim
Zaten fazla meme dokum yoktu birazı da gitti böylece sanırım kapsülü temizlerkenGeçmiş olsun...
Kapsül temizlenince meme dokusundanda alınır. 30 cc fark var diğer protezinizle,fazla degil tabi ama eskiye göre yetmemiş demek. Allah tekrarını yaşatmasın..
Doğrudur cnm çok geçmiş olsun umarım birdaha oluşmaz sorun, 5 sene sonra çıkmıştı kapsül değilmi, kaç cc takıldı. Küçükmu duruyorCanım benim zaten kalıp vardı eskiyi çıkardı yeniyi taktı yani yeniden cep açmadı belki o yüzden takabilirsin demişti doktorum Barış çakır
Normalde varya kas altı oluşmaz derler kapsül. Masajlarini ihmal etme onunda etkisi olabilirDoğrudur cnm çok geçmiş olsun umarım birdaha oluşmaz sorun, 5 sene sonra çıkmıştı kapsül değilmi, kaç cc takıldı. Küçükmu duruyor