Natrelle/Allergan silikon taktıranlar memnun musunuz ?

nasıl yaniiiiiiiiiiiiii 5 yıl sonra mı oluştu kapsül

280 cc takmışlardı ama zamanla sanırım küçüldü.şimdi biraz daha büyük istiyorum o zamanlar biraz zayıftım doktorum fazla büyük takmayalım kötü durur demişti.Şimdi birazcık kilo aldım sanırım kaldırır bedenim bi büyüğünü:)

Bende natrella allergan 450 cc kas altı yuvarlak protez takıldı, şu an sporcu sutyeni kullanıyorum. Sol göğsüm un altında hafif bir iz belirdi gibi sanki sporcu sutyeninden olabilirmi arkadaşlar gecicimidirki, daha 6 gün oldu ameliyat olalı

aaaa kiz sen ne zaman oldun ameliyat hic yazmadin sayfada

bende 7 mayısta kapsül oluşan göğsüm için ikinci ameliyatımı oldum.daha önce nagor marka 280 cc takılıydı şimdi natrella 310 cc takıldı ama sanki bi öncekinden bile küçük duruyor gibi çok sinirlerim bozuk.bugün açıldı sargılarım sütyene geçtim ama normal sütyende takabilirsin ve yüzüstü de yatabilirsin dedi doktorum

kas alti kasustu farki varmi simdi belki o yuzden küçük gorunuyordur

Geçmiş olsun...
Kapsül temizlenince meme dokusundanda alınır. 30 cc fark var diğer protezinizle,fazla degil tabi ama eskiye göre yetmemiş demek. Allah tekrarını yaşatmasın..

Ilk başta küçük geliyor, kaslar bırakınca memeyi saliyormus ozaman meydana çıkıyor gogus. Cnm dolgunlugu nasıl, kas altı mi taktırdı n. Bende 450 taktirdim o kadar büyük durmuyor, ama dolgun lu iyi,doktorum biraz daha büyüyecek dedi.

Bu arada nasıl sütyen takcaksin ki daha kalıba bile girmez,çok ilginç. Sporcu sutyeni ni 1 ay takcaksin sonra doktor okeylerse takarsin,doktorun kim

Cnm resim varmi görebilirmiyim

Kas zarı altındaydı ilk ameliyatım sanırım yine aynı teknik uygulandı,küçüklüğü belki şundandır şuan daha yayık duruyor gögüslerim ,arası da biraz kapanmış banada aynısı dedi kendisini toparlıcak daha dedi kapsül olan göğsümde çok ağrı var şuan umarım geçer biran önce

Bu arada nasıl sütyen takcaksin ki daha kalıba bile girmez,çok ilginç. Sporcu sutyeni ni 1 ay takcaksin sonra doktor okeylerse takarsin,doktorun kim
Canım benim zaten kalıp vardı eskiyi çıkardı yeniyi taktı yani yeniden cep açmadı belki o yüzden takabilirsin demişti doktorum Barış çakır

Geçmiş olsun...
Kapsül temizlenince meme dokusundanda alınır. 30 cc fark var diğer protezinizle,fazla degil tabi ama eskiye göre yetmemiş demek. Allah tekrarını yaşatmasın..
Zaten fazla meme dokum yoktu birazı da gitti böylece sanırım kapsülü temizlerken

Canım benim zaten kalıp vardı eskiyi çıkardı yeniyi taktı yani yeniden cep açmadı belki o yüzden takabilirsin demişti doktorum Barış çakır
Doğrudur cnm çok geçmiş olsun umarım birdaha oluşmaz sorun, 5 sene sonra çıkmıştı kapsül değilmi, kaç cc takıldı. Küçükmu duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…