Herkes Protezlerinden memnun hayatım bu forumda :) yuvarlak protezlerin zaten üç kıvamı var.Yumuşak,orta ve sert olarak. Damla protezlerde zaten en sert yani üçüncü seviye jel kıvam kullanılıyor şeklini koruması için. Seçeceğin doktor sana tercih ettiği protezi önerecek zaten,hiç takılma markalara. Hepsi fda onaylı protez sonuçtamerhaba bende en kısa zamanda amelıyat olucam ıns truform natrelle gore daha mı yumusak oluyor?? mettor en ıyısı degıl mıydı kafam karıstı yıne
içinde kullanılan jelden kaynaklı..şeklini koruması için yuvarlaktan farklı bir jel var içinde.Arkadaşlar damla neden daha pahalı???? şekli nedeniyle işçilik mi alıyorlar?????
Sanmıyorum ... Yuvarlak protezinde ikinci ve üçüncü seviyesindeki protezin jeli yoğun. Ama fiyat farklı değil sanırsam .. Arada fiyat farkı varmı onuda net bilemiyorum gerçi.. Fiyat konusunda çok önemli değil bence,önemli olan size uygun protez olması ve güzel sonuç almanız..Evet haklısın canım sanırım içindeki jel daha yoğun (şekli bozulmasın diye )sanırım bu yüzden fiyatı da yoğun
kasüstü natrelle takıldı 1 ay 1 hfta olacak, doğallaştı yumuşadı. ben memnum şuanlıkNatrelle/Allergan silikon taktıranlar memnun musunuz ? yumuşaması ve dogallıgı nasıl ?
İşçilik değil tabii ki de:) Protezlerin de daha kalitelisi, daha teknolojik olanı, daha akıllısı var. Yani gidip yurtdışından kendi protezimi kendim alayım diyecek olursan görürsün ki protezler de kalite kalite ayrılıyor. Kimi daha pahalı kimi daha ucuz. Fiyat neye göre artıyor, içindeki malzemenin kalitesi, dışındaki kılıfın farklı özelliklerde olması vs. Oturup nasıl daha doğala yakın, daha kullanışlı, daha uzun ömürlü, daha az deforme olan protez yaparız diye sabah akşam çalışan bir sektör var sonuçta ve bu sektör sürekli ilerliyor. Dolayısıyla çağın gerisinde kalanlar, gelişme gösterenlerden daha ucuz oluyor. Protezin markasının önemi var bence kim ne derse desin, ve en iyi protezlerin Nattelle olduğunu düşünüyorum.Arkadaşlar damla neden daha pahalı???? şekli nedeniyle işçilik mi alıyorlar?????
İşçilik değil tabii ki de:) Protezlerin de daha kalitelisi, daha teknolojik olanı, daha akıllısı var. Yani gidip yurtdışından kendi protezimi kendim alayım diyecek olursan görürsün ki protezler de kalite kalite ayrılıyor. Kimi daha pahalı kimi daha ucuz. Fiyat neye göre artıyor, içindeki malzemenin kalitesi, dışındaki kılıfın farklı özelliklerde olması vs. Oturup nasıl daha doğala yakın, daha kullanışlı, daha uzun ömürlü, daha az deforme olan protez yaparız diye sabah akşam çalışan bir sektör var sonuçta ve bu sektör sürekli ilerliyor. Dolayısıyla çağın gerisinde kalanlar, gelişme gösterenlerden daha ucuz oluyor. Protezin markasının önemi var bence kim ne derse desin, ve en iyi protezlerin Nattelle olduğunu düşünüyorum.
merhabalar, ne kadar oldu ameliyat olalı ve kaç cc takıldı , ne kadar yumuşadılar merak içindeyim :)
kalite açısından ömürlül garanti vermeleri özellikle kapsül oluşmaması konusunda kendilerime güvenmelerini bende sevdim
şimdiden teşekkürler...
Merhaba, 2 buçuk yıla yaklaşıyor benim protezler. 250 cc, anlaşılmayacak kadar yumuşadılar.
Canım ben de muhteşem bir çatal istemedim çünkü zayıf im ve zayıf bir kadında üstten o şekilde taşan bir görüntü bana hiç doğal gelmiyor ve hoşlanmıyorum ama yuvarlağı istediğim şekilde taktı ve asla üstten taşmiyor kim görse çok doğal ve şekli çok güzel diyor açık yaka da giysem fırlama durumu yok sen de görmüştün zaten ki o zaman daha odemliydi şimdi daha yumuşadı yani yuvarlak da olsa bu sekilde istediğini belirtirsen dr ayarlarSevgili tecrübeli arkadaşlarım,birşey sormak istiyorum.Forumda damla veya yuvarlak istiyorum veya istemiyorum diyoruz.Ben sonrasındaki görüntü farkını bilmiyorum.Sadece forumda bir arkadaşımınkini gördüm.Yuvarlak ve muhteşemlerBen doktorumla görüşürken, dekolteden ve büyüklükten ziyade tercihimin doğallık olduğunu belirttim.Doğal ama varlığını hissettiren memeler istediğimi söyledim.Yani üst taraflar çok dolgun olsun demedim.Doktorum da damla önerdi,dual plan şeklinde.Yani benim ne istediğim bu kararda etkili değil mi?Eğer muhteşem bi çatal isteseydim yuvarlak mı önerecekti?Çünkü foruma doktorumla görüştükten sonra üye oldum.Yani önceden bi fikrim yoktu.Burada hep bu konu konuşulunca merak ettim.Teşekkürler.
Canım acele etme, ilk günden başlayarak her gün bir önceki günden daha doğal olacaklar. Bende ilk kazık gibi görüntü 2-3 haftada geçti, sonra aydan aya daha meme kıvamına geldi. Görüntü ilk ayda meme gibiydi, başkasının dokunduğunda hissetmemesi 6 aydan sonraydı, beni tatmin eden yumuşaklık 1 yıl, artık ben bile zorlamazsam hissetmiyorum yumuşaklığı 2 yıl. Ama şunu da söyleyeyim, şu an başkası dokunduğunda hissetmiyor olabilir, ama ben nerde olduğunu çok iyi bildiğim için çok bulmaya çalıştığımda buluyorum. Bu da benim için sorun değil, kendimi de kandırmama gerek yok nasılsa :)süper süper süper
resimlerin on numara 5 yıldız, gerçekten çok hoşlar nazar değmesin :)
benimkilerde yumuşasılar diye dua edyorum, çok koykuyorum bu sertlikten. kendm dokunurken bile içim almıyo sanki çaput içinde var :))) iki hafta oldu seninkiler ne zaman başladı yumuşamaya ?
beninkiler de 410 fx ve mx konuldu
Super :) daha ne olsun. Insan uzun sure bekleyince hemen istediğine kavuşsun istiyor. 3 hafta oldu ağrım yok denecek kadar az ama hala sertler 6 ay sabret dedi dr. Um , mecbur beklicem tabi. Ama bu kadar ağrız olacağıni bilseydim cok daha önce olup keyfini surerdim. Ameliyat denince tansiyonum Düşüyor resmenCanım acele etme, ilk günden başlayarak her gün bir önceki günden daha doğal olacaklar. Bende ilk kazık gibi görüntü 2-3 haftada geçti, sonra aydan aya daha meme kıvamına geldi. Görüntü ilk ayda meme gibiydi, başkasının dokunduğunda hissetmemesi 6 aydan sonraydı, beni tatmin eden yumuşaklık 1 yıl, artık ben bile zorlamazsam hissetmiyorum yumuşaklığı 2 yıl. Ama şunu da söyleyeyim, şu an başkası dokunduğunda hissetmiyor olabilir, ama ben nerde olduğunu çok iyi bildiğim için çok bulmaya çalıştığımda buluyorum. Bu da benim için sorun değil, kendimi de kandırmama gerek yok nasılsa :)
Canım acele etme, ilk günden başlayarak her gün bir önceki günden daha doğal olacaklar. Bende ilk kazık gibi görüntü 2-3 haftada geçti, sonra aydan aya daha meme kıvamına geldi. Görüntü ilk ayda meme gibiydi, başkasının dokunduğunda hissetmemesi 6 aydan sonraydı, beni tatmin eden yumuşaklık 1 yıl, artık ben bile zorlamazsam hissetmiyorum yumuşaklığı 2 yıl. Ama şunu da söyleyeyim, şu an başkası dokunduğunda hissetmiyor olabilir, ama ben nerde olduğunu çok iyi bildiğim için çok bulmaya çalıştığımda buluyorum. Bu da benim için sorun değil, kendimi de kandırmama gerek yok nasılsa :)