evet 5 senemde oluştu kapsül ilaçla kurtarabiliriz belki diye düşündük ama ilaçla geçmedi ilk takılan 280 cc nagor markaydı yeni takılan natrella 310 cc takıldı gözüme küçük geliyor benimDoğrudur cnm çok geçmiş olsun umarım birdaha oluşmaz sorun, 5 sene sonra çıkmıştı kapsül değilmi, kaç cc takıldı. Küçükmu duruyor
oluşmaz kapsül diye birşey yok her türlü oluşacak olduktan sonra oluşuyor malesef benim şuan bile tekrarlama riski var vücut yapıyor bunu sonuçtaNormalde varya kas altı oluşmaz derler kapsül. Masajlarini ihmal etme onunda etkisi olabilir
canim kapsül olusmasinin sebebi neymis ? bisey dedimi doktor ?oluşmaz kapsül diye birşey yok her türlü oluşacak olduktan sonra oluşuyor malesef benim şuan bile tekrarlama riski var vücut yapıyor bunu sonuçta
resim eklemeye çalışacağım beni izliyor musun sen ?Cnm resim varmi görebilirmiyim
kesin neyin sebep olduğunu bilemeyiz dedi belki ağır bir grip geçirdin virüs kaptın dedi net birşey yok yani üstelik sadece tek göğsümde oluşmuştu mecburen ikisi de değişti canımcanim kapsül olusmasinin sebebi neymis ? bisey dedimi doktor ?
ya albüm yapmak istedim ama beceremedim,normal buraya yüklesem üye olan herkez mi görüyor resimleri?özelden de sana mesaj atamıyorumresim eklemeye çalışacağım beni izliyor musun sen ?
sakin buraya yükleme canim uye olmayanlarda gorebilir dur anlatim ben sanaya albüm yapmak istedim ama beceremedim,normal buraya yüklesem üye olan herkez mi görüyor resimleri?özelden de sana mesaj atamıyorum
tamam canım bekliyorum az kalsın yüklüyordum :)sakin buraya yükleme canim uye olmayanlarda gorebilir dur anlatim ben sana
becerdim sanırım :) yenisini de eklicem şimdi telefondanyukarda forumlar yazan yerin saginda 3 cizgi var ona tikla albumlere tikla sonra sagda album oluştura tikla. album ayarlarini takip ettiklerim yap iste bu kadar
benide izlermisinbecerdim sanırım :) yenisini de eklicem şimdi telefondan
Olabilir haklısın, inş olmaz tekraroluşmaz kapsül diye birşey yok her türlü oluşacak olduktan sonra oluşuyor malesef benim şuan bile tekrarlama riski var vücut yapıyor bunu sonuçta
zaten ben seni izliyorum :)benide izlermisin
inşallahOlabilir haklısın, inş olmaz tekrar
ha oylemiiii tamam o zaman :)))))zaten ben seni izliyorum :)
düzelttim bir bakabilirmisin canımha oylemiiii tamam o zaman :)))))
canim beni izliyorsan gorebilirim. izlemeden çıkar oyle bakayimdüzelttim bir bakabilirmisin canım
evet canim duzelmis suan goremiyorumtamam çıkarıyorum seni izlemeden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?