Natrelle/Allergan silikon taktıranlar memnun musunuz ?

İki operasyonda kas altı. İlk operasyonum sonrasında bende araştırma yaptığımda netrelle'nin mentordan daha yumuşak olduğunu duymuştum, bunu doktorum da teyit etti, bende tecrübeyle sabitledim. Soft touch serisi diye biraz araştırma yaparsanız sizde natrellenin yumuşak dokulu bir protez olduğunu göreceksinizdir.
Benimki de natrelle , 3 ay oldu. Daha önce ben de mentoru denemiş olsaydım, Yumuşaklık konusunda yorum yapabilirdim. Yumuşak veya sert , Allah kapsül ve arkadaşlarından korusun :KK66:

Benim Dr um da bu markayı tercih ediyor. Ama mentor ile aralarında fark olmadığı da belirtiliyor. Önemli olan fda onaylı olmaları zaten. Umarım kapsül sorunu yaşamayız :KK66:
her ne kadar doktor da olsa, ticari kısmı da var özel sektör doktorlarının hele ki estetik cerrahide. diğer markaları da iyi kötü araştırmıştım ve görmüştüm ki natrelle kendini sürekli geliştiren ve meme protezlerinde (çap, yükseklik vb konularında) farklı boyut seçenekleri fazlasıyla olan bir marka. nagor da iyilerden biri diye biliyorum. natrelle çok tercih ediliyor elbette.

Bende 1.5 yil natrelle kullandim.mentora gore daha yumusak.ve bende rippling yapti.protez dokusu cok guzeldi kendi memem gibi.benim derim cok ince ve yagsiz olduu icin hafif dalgalanma yapti.doktorum mentorla degistirmeyi onerdi.daha sert oldugu icin.dun ameliyat oldum.sonuclari yazarim..

Okuyacakları yanıltmayın lütfen, mentor var bende ve yumuşacık.. Uzmanlar bile kıvam olarak hiçbir fark yok diyor ikisi arasında..
Merhabalarr , size birkaç soru sorabilir miyim .. Sakaryada İlsun hanıma ameliyat oldunuz galiba bende iki yıl önce muayene oldum 5.200 demişti devletteydi o dönem sonra bende farklı bi süreç başladı cildimde sivilce gibi bi oluşum vardı beni cildiyeye yönlendirdi ve ameliyat oldum vs. ama göğüsler kaldı .. Şimdi tekrar nasipse bu iki ay içinde yaz gelmeden hayallerime kavuşmak istiyorum :KK68: Senin ameliyat sürecinde ağrı oldu mu memnun musun ,bu konuda beni aydınlatırsan çok memnun olurumm :KK54:

Merhabalarr , size birkaç soru sorabilir miyim .. Sakaryada İlsun hanıma ameliyat oldunuz galiba bende iki yıl önce muayene oldum 5.200 demişti devletteydi o dönem sonra bende farklı bi süreç başladı cildimde sivilce gibi bi oluşum vardı beni cildiyeye yönlendirdi ve ameliyat oldum vs. ama göğüsler kaldı .. Şimdi tekrar nasipse bu iki ay içinde yaz gelmeden hayallerime kavuşmak istiyorum :KK68: Senin ameliyat sürecinde ağrı oldu mu memnun musun ,bu konuda beni aydınlatırsan çok memnun olurumm :KK54:
Merhaba canım ben de 2014 temmuzda 5200e olmuştum. Şimdi özelde olduğu için fiyat yükselmiştir ama 6000dir taş çatlasa.. Ağrı birkaç gün oluyor, aslında ağrı da değil baskı hissi oluyor. 4 günden sonra rahatlamaya başlıyorsun. Ben 2 gün önce bademcik ameliyatı oldum, inan meme ameliyatı bunun yanında bir hiçmiş onu anladım.

Merhaba canım ben de 2014 temmuzda 5200e olmuştum. Şimdi özelde olduğu için fiyat yükselmiştir ama 6000dir taş çatlasa.. Ağrı birkaç gün oluyor, aslında ağrı da değil baskı hissi oluyor. 4 günden sonra rahatlamaya başlıyorsun. Ben 2 gün önce bademcik ameliyatı oldum, inan meme ameliyatı bunun yanında bir hiçmiş onu anladım.

Çokkk geçmiş olsun kuzum inş hemencecik iyileşirsin sende :KK68: 5-6 Yıldır sürekli meme forumunu okuyorum iyice piskopat oldum :KK70:Ne kadar çok okuyorsam o kadar çok kafam karıştı ama öylesine çok istiyorum kii sanırım canım yansada hissetmiycamm artık yeter kii olayımm :mad: İlsun hanıma güveniyorum herşey güzel olacak teşekkürler bitanem cevap içindee :KK15:

Çokkk geçmiş olsun kuzum inş hemencecik iyileşirsin sende :KK68: 5-6 Yıldır sürekli meme forumunu okuyorum iyice piskopat oldum :KK70:Ne kadar çok okuyorsam o kadar çok kafam karıştı ama öylesine çok istiyorum kii sanırım canım yansada hissetmiycamm artık yeter kii olayımm :mad: İlsun hanıma güveniyorum herşey güzel olacak teşekkürler bitanem cevap içindee :KK15:
Çok teşekkür ederim. Gerçekten abartılacak bir acısı ağrısı yok. O konuda korkun olmasın, kaldı ki ben acıya dayanıksız biriyimdir. Yine olsa yine büyütürdüm memelerimi çünkü gerçekten o mutluluk her şeye değer.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten abartılacak bir acısı ağrısı yok. O konuda korkun olmasın, kaldı ki ben acıya dayanıksız biriyimdir. Yine olsa yine büyütürdüm memelerimi çünkü gerçekten o mutluluk her şeye değer.
Geçmiş olsun canım. Bu yaşta bademcik ameliyatı çok zor biliyorum. Çabuk toparlanırsın inşallah :KK66:

Canim
Canim 2 yila kadar yumusamaya devam ediyomus ama ilk aydan itibaren yumusadigini hissetmeye basliyosun zaten ozellikle 3.ay baya yumusamis oluyo:)
Canim sen nerde yaptirdin, memnunsundur umarim. Izle şansı varsa eger bakmak istiyorum zira ben bu şanssızlikla cekici olmaya calisip da itici olmaktan cekiniyorum :-/

Canim

Canim sen nerde yaptirdin, memnunsundur umarim. Izle şansı varsa eger bakmak istiyorum zira ben bu şanssızlikla cekici olmaya calisip da itici olmaktan cekiniyorum :-/
Ben ankarada Volkan Tayfur'a yaptirdim cok memnunum yapisal olarak ayrik olmasalardı daha da memnun olurdum ama hayirlisi :) bak bakalim 265cc benimkiler:)

Canım acele etme, ilk günden başlayarak her gün bir önceki günden daha doğal olacaklar. Bende ilk kazık gibi görüntü 2-3 haftada geçti, sonra aydan aya daha meme kıvamına geldi. Görüntü ilk ayda meme gibiydi, başkasının dokunduğunda hissetmemesi 6 aydan sonraydı, beni tatmin eden yumuşaklık 1 yıl, artık ben bile zorlamazsam hissetmiyorum yumuşaklığı 2 yıl. Ama şunu da söyleyeyim, şu an başkası dokunduğunda hissetmiyor olabilir, ama ben nerde olduğunu çok iyi bildiğim için çok bulmaya çalıştığımda buluyorum. Bu da benim için sorun değil, kendimi de kandırmama gerek yok nasılsa :)
izlemeye alabilir misiniz acaba =))

merhaba,
bende 5 sene önce nagor marka protez taktırmıştım 280cc çok memnundum ama kapsül problemi yaşadığım için tekrardan ameliyat olacağım.Sanırım bu sefer natrella marka protez takılacak inş.yine kapsül oluşmaz :KK43:

Ben ankarada Volkan Tayfur'a yaptirdim cok memnunum yapisal olarak ayrik olmasalardı daha da memnun olurdum ama hayirlisi :) bak bakalim 265cc benimkiler:)
Merhaba sizi izlemeye aldim fakat fotoğraf göremedim ben de pazartesi oldum merak ettim sizi de ☺ benim silikonsuz halimi izlemeye alarak görebilirsiniz

Bana natrella takıldı canım ve 25 gün olmasina rağmen baya yumusaklar truform 2 serisi takıldı soft touch. Ama kimisi yumuşak meme sever kimisi sert tercih meselesi ama ben memnunum canım öneririm :)
canım bende natrelle istiyorum beni izlemeye alırmısın ? :)

X