Natrelle/Allergan silikon taktıranlar memnun musunuz ?

Doğrudur cnm çok geçmiş olsun umarım birdaha oluşmaz sorun, 5 sene sonra çıkmıştı kapsül değilmi, kaç cc takıldı. Küçükmu duruyor
evet 5 senemde oluştu kapsül ilaçla kurtarabiliriz belki diye düşündük ama ilaçla geçmedi ilk takılan 280 cc nagor markaydı yeni takılan natrella 310 cc takıldı gözüme küçük geliyor benim

Normalde varya kas altı oluşmaz derler kapsül. Masajlarini ihmal etme onunda etkisi olabilir
oluşmaz kapsül diye birşey yok her türlü oluşacak olduktan sonra oluşuyor malesef benim şuan bile tekrarlama riski var vücut yapıyor bunu sonuçta :KK43:

canim kapsül olusmasinin sebebi neymis ? bisey dedimi doktor ?
kesin neyin sebep olduğunu bilemeyiz dedi belki ağır bir grip geçirdin virüs kaptın dedi net birşey yok yani üstelik sadece tek göğsümde oluşmuştu mecburen ikisi de değişti canım

yukarda forumlar yazan yerin saginda 3 cizgi var ona tikla albumlere tikla sonra sagda album oluştura tikla. album ayarlarini takip ettiklerim yap iste bu kadar :KK66:

canim yalniz album ayarlarini gizlememissin beni takip etmesigin halde goruyorum ben onu duzelt canim mutlaka

X